- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126948 przez Lacrijka
U mnie @ nadal brak, objawów tez brak.. Test ciążowy I kreska a owulacyjny znów pozytywny.. Jutro rano ide na bete a wieczorem wciskam sie do gina. mam juz dosc tej sytuacji, no !
Jedziemy dzis po sprzet AGD, w Media jest bez Vatu wiec mam nadzieje ze kupimy juz wsztstko
Miłego dnia Wam zycze dziewczynki
Jedziemy dzis po sprzet AGD, w Media jest bez Vatu wiec mam nadzieje ze kupimy juz wsztstko
Miłego dnia Wam zycze dziewczynki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
Temat został zablokowany.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
13 lata 6 miesiąc temu #126961 przez ilona
A ja tak Was czytam i czytam z ukrycia i mam swoje typy, ale co by Was nie nakręcać nie powiem
Podejrzane towarzystwo...
Napisałam do Piotra z "góry" i czekam na odpowiedź, w sprawie dziwolągów.
MagdaM wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz z okazji I rocznicy
Podejrzane towarzystwo...
Napisałam do Piotra z "góry" i czekam na odpowiedź, w sprawie dziwolągów.
MagdaM wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz z okazji I rocznicy
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #126968 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Asik jaka radosc!! Tak sie wlasnie zastanawialam kto wygral bo ja nie ogladalam Jak dzidzia to super!! Dzieki za uspokojenie
Gabi, Lacrijka zaciskam za Was bardzo mocno!!
Ilonka dziekujemy slicznie
My po Kosciele. Juz mam jakis humor lepszy, przeciez nie musze robic imprezy Dostalismy kwiaty od tesciow i szwagierki, tort A ja na imieniny 2 koszule nocne w tym 1 do karmienia
Gabi, Lacrijka zaciskam za Was bardzo mocno!!
Ilonka dziekujemy slicznie
My po Kosciele. Juz mam jakis humor lepszy, przeciez nie musze robic imprezy Dostalismy kwiaty od tesciow i szwagierki, tort A ja na imieniny 2 koszule nocne w tym 1 do karmienia
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126982 przez ajłona
gabi z tego co wiem to tutaj dewizą jest, że skoro @ nie ma to jest dobrze!!! a jeśli nawet przyjdzie to zaczynamy działania dalsze, co nie???!!!
nikusia działamy dalej!!!
a tak na rozweselenie, nie wiem czy znacie, słyszałam ostatnio fajny tekst: "Człowiek człowiekowi człowiekiem, a zombie zombie zombie"
nikusia działamy dalej!!!
a tak na rozweselenie, nie wiem czy znacie, słyszałam ostatnio fajny tekst: "Człowiek człowiekowi człowiekiem, a zombie zombie zombie"
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #126984 przez gosiak
Witam:)
A tam zaraz detektyw, wystarczy że przeczytałam ten opis "miłość aż po Grób" to odrazu wiedziałam
Magda Wszystkiego Naj z okazji Rocznicy dla Was, oby kolejny roczek był jeszcze lepszy
a ja się dziś obudziłam z bólem głowy obudziłam, i tak jak mówiłam zrobiłam kolejny test owu dziś kreska jeszcze ciemniejsza co by nie powiedziać że obie są takie same owulacja? 26dc
A tam zaraz detektyw, wystarczy że przeczytałam ten opis "miłość aż po Grób" to odrazu wiedziałam
Magda Wszystkiego Naj z okazji Rocznicy dla Was, oby kolejny roczek był jeszcze lepszy
a ja się dziś obudziłam z bólem głowy obudziłam, i tak jak mówiłam zrobiłam kolejny test owu dziś kreska jeszcze ciemniejsza co by nie powiedziać że obie są takie same owulacja? 26dc
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #127000 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dorcia, Mirella, Gosia, Ajłona, Asik, Lacrijka dziekujemy slicznie dziewczyny!!
Ajłona ja mam wizyte w srode - w dzien dziecka
Podzielam zdanie Mirelli!! Nie ma @ jest nadzieja!!
Ajłona ja mam wizyte w srode - w dzien dziecka
Podzielam zdanie Mirelli!! Nie ma @ jest nadzieja!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu #127017 przez @nulka
Ilonka czuwaj nad nami bo nam tu psychopatki robią burdel na staraczkach.
MagdaM życzę Ci żeby każda następna rocznica była jeszcze piękniejsza
Ja w lipcu 21 lat a 24 razem i jest pięknie. Zawieruchy mamy dawno za sobą a dzisiaj to tylko o głupoty drobne foszki czasami. Ale godzimy się coraz szybciej i coraz ładniej
I tym co nam pomogło przetrwać złe chwile i być dzisiaj w tym miejscu jest niewątpliwie nasz syn.
Więc jak Wam się urodzą dzieciaczki to kłopotów, owszem przybędzie ale małżeństwo się dopełni i stanie się stare i dobre
Dziewczyny ja jeszcze trzymam kciuki, a jak nie teraz to za miesiąc. Końca świata nie było więc czasu mamy w cholerę
obiadek zjedzony, jadę z M na rolki
miłej niedzieli
MagdaM życzę Ci żeby każda następna rocznica była jeszcze piękniejsza
Ja w lipcu 21 lat a 24 razem i jest pięknie. Zawieruchy mamy dawno za sobą a dzisiaj to tylko o głupoty drobne foszki czasami. Ale godzimy się coraz szybciej i coraz ładniej
I tym co nam pomogło przetrwać złe chwile i być dzisiaj w tym miejscu jest niewątpliwie nasz syn.
Więc jak Wam się urodzą dzieciaczki to kłopotów, owszem przybędzie ale małżeństwo się dopełni i stanie się stare i dobre
Dziewczyny ja jeszcze trzymam kciuki, a jak nie teraz to za miesiąc. Końca świata nie było więc czasu mamy w cholerę
obiadek zjedzony, jadę z M na rolki
miłej niedzieli
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 6 miesiąc temu #127020 przez gabi28
wróciłam z zakupów i d**a :/ nie ma nic.... fakt mój M znalazł mi fajną kiecke,a nawet dwie.jedna po 50% przeceny kosztowała 300 zł a druga 699zł MASAKRA jakaś.
dobrze,że mam jeszcze czas to coś znajdę...
jak wracaliśmy to miałam taką ochotę na lody,że ględziłam,gledziłam i biedaczek musiał się zatrzymać pod biedronką,pyszne mają tam rożki,
Miałam kupić test,ale znając siebie pewnie bym go dzisiaj zrobiła.a tak to nie mam i musze czekać do nadejścia @(albo nie nadejścia)
dobrze,że mam jeszcze czas to coś znajdę...
jak wracaliśmy to miałam taką ochotę na lody,że ględziłam,gledziłam i biedaczek musiał się zatrzymać pod biedronką,pyszne mają tam rożki,
Miałam kupić test,ale znając siebie pewnie bym go dzisiaj zrobiła.a tak to nie mam i musze czekać do nadejścia @(albo nie nadejścia)