BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126948 przez Lacrijka
U mnie @ nadal brak, objawów tez brak.. Test ciążowy I kreska a owulacyjny znów pozytywny.. Jutro rano ide na bete a wieczorem wciskam sie do gina. mam juz dosc tej sytuacji, no !
Jedziemy dzis po sprzet AGD, w Media jest bez Vatu wiec mam nadzieje ze kupimy juz wsztstko :) :) :)

Miłego dnia Wam zycze dziewczynki :P :P :P
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #126961 przez ilona
A ja tak Was czytam i czytam z ukrycia i mam swoje typy, ale co by Was nie nakręcać nie powiem :P
Podejrzane towarzystwo... :side:

Napisałam do Piotra z "góry" i czekam na odpowiedź, w sprawie dziwolągów. :)

MagdaM wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz z okazji I rocznicy :)
13 lata 6 miesiąc temu #126968 przez MagdaM
Asik jaka radosc!! Tak sie wlasnie zastanawialam kto wygral bo ja nie ogladalam :silly: Jak dzidzia to super!! Dzieki za uspokojenie :kiss: :lol:
Gabi, Lacrijka zaciskam za Was bardzo mocno!! :)
Ilonka dziekujemy slicznie :) :kiss:

My po Kosciele. Juz mam jakis humor lepszy, przeciez nie musze robic imprezy ;) Dostalismy kwiaty od tesciow i szwagierki, tort :laugh: A ja na imieniny 2 koszule nocne w tym 1 do karmienia ;) :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #126969 przez Dorciaition
Madzia wszystkiego najcudowniejszego dla Was! :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #126974 przez Mirella
Ileż to się można napowtarzać ze póki nie ma @ póty nic nie jest przesądzone?????

Dzień dobry dziewczynki, słoneczko świeci, a w nocy lało, ależ świat bedzie pachiał :lol:

Magda, to ode mnie też torcik i wszyyyyyyyystkieeeeegoooooooo naj naj naj naj naj :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #126980 przez ajłona
a kiedy ta wizyta Magdo?pozdrawiam!to może dziś uda się poodpoczywać troszke...
13 lata 6 miesiąc temu #126982 przez ajłona
gabi z tego co wiem to tutaj dewizą jest, że skoro @ nie ma to jest dobrze!!! a jeśli nawet przyjdzie to zaczynamy działania dalsze, co nie???!!!

nikusia działamy dalej!!!

a tak na rozweselenie, nie wiem czy znacie, słyszałam ostatnio fajny tekst: "Człowiek człowiekowi człowiekiem, a zombie zombie zombie"
13 lata 6 miesiąc temu #126984 przez gosiak
Witam:)
A tam zaraz detektyw, wystarczy że przeczytałam ten opis "miłość aż po Grób" to odrazu wiedziałam

Magda Wszystkiego Naj z okazji Rocznicy dla Was, oby kolejny roczek był jeszcze lepszy :kiss:

a ja się dziś obudziłam z bólem głowy obudziłam, i tak jak mówiłam zrobiłam kolejny test owu dziś kreska jeszcze ciemniejsza co by nie powiedziać że obie są takie same owulacja? 26dc

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #126985 przez ajłona
a u Magdy rocznica...a więc najlepszego, najlepszego z serca całego :))
13 lata 6 miesiąc temu #126992 przez Asik
MagdaM :) :) nooo takk nie zauważyłam :) wszystkiego naj naj najlepszego kochana :D :D :D

Gosiakuuuu ojjj to zaciskam zaciskam :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu #126993 przez Lacrijka
Gosiak, u mnie to samo.. Test owu pozytywny i baniak tez sadzi..Ale mnie to juz od kilku dni napitala..

Magda, wszystkiego naj naj najlepszego :kiss: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #127000 przez MagdaM
Dorcia, Mirella, Gosia, Ajłona, Asik, Lacrijka dziekujemy slicznie dziewczyny!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Ajłona ja mam wizyte w srode - w dzien dziecka :) :)

Podzielam zdanie Mirelli!! Nie ma @ jest nadzieja!! :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #127014 przez angellika1
Dziewczynki kciuki nadal zaciśnięte :)

Madziu gratuluje :)
13 lata 6 miesiąc temu #127017 przez @nulka
Ilonka czuwaj nad nami :) bo nam tu psychopatki robią burdel na staraczkach.

MagdaM życzę Ci żeby każda następna rocznica była jeszcze piękniejsza :)

Ja w lipcu 21 lat a 24 razem :) i jest pięknie. Zawieruchy mamy dawno za sobą a dzisiaj to tylko o głupoty drobne foszki czasami. Ale godzimy się coraz szybciej i coraz ładniej :lol:
I tym co nam pomogło przetrwać złe chwile i być dzisiaj w tym miejscu jest niewątpliwie nasz syn.
Więc jak Wam się urodzą dzieciaczki to kłopotów, owszem przybędzie ale małżeństwo się dopełni i stanie się stare i dobre :P
Dziewczyny ja jeszcze trzymam kciuki, a jak nie teraz to za miesiąc. Końca świata nie było więc czasu mamy w cholerę ;)

obiadek zjedzony, jadę z M na rolki
miłej niedzieli
13 lata 6 miesiąc temu #127020 przez gabi28
wróciłam z zakupów i d**a :/ nie ma nic.... fakt mój M znalazł mi fajną kiecke,a nawet dwie.jedna po 50% przeceny kosztowała 300 zł a druga 699zł MASAKRA jakaś.

dobrze,że mam jeszcze czas to coś znajdę...

jak wracaliśmy to miałam taką ochotę na lody,że ględziłam,gledziłam i biedaczek musiał się zatrzymać pod biedronką,pyszne mają tam rożki,

Miałam kupić test,ale znając siebie pewnie bym go dzisiaj zrobiła.a tak to nie mam i musze czekać do nadejścia @(albo nie nadejścia)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia