- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #127134 przez gosiak
Lacrijka wiem co czujesz, ja się jutro nawet temperaturę boję zmierzyć
Magda widzę zakupki się zaczynają, jak kupisz już łóżeczko to wklejaj focisz i pochwal się jakie upolowałaś
a mnie mężu na rowerki wyciągnął, myślałam że po przejażdżce po lesie ból głowy minie, ale nie boli dalej:( czuję się jakby jakaś grypa mnie brała
Magda widzę zakupki się zaczynają, jak kupisz już łóżeczko to wklejaj focisz i pochwal się jakie upolowałaś
a mnie mężu na rowerki wyciągnął, myślałam że po przejażdżce po lesie ból głowy minie, ale nie boli dalej:( czuję się jakby jakaś grypa mnie brała
Temat został zablokowany.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #127137 przez Grudniowa Jagoda 79
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc babeczki moje kochane musialyscie TYLE PISAC ????
Wrocilam dopiero ale jak nie przeczytam to nie zasne wiec IDE CZYTAC bom ciekawa ktora zafasolkowała
Wrocilam dopiero ale jak nie przeczytam to nie zasne wiec IDE CZYTAC bom ciekawa ktora zafasolkowała
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Natu
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekająca :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #127148 przez Natu
Magda - hej hej
Mirelko - ale kiedy ja mówiłam że mnie nie będzie...mogłyście mniej natrzaskać
Lacri - trzymam kciuki mocno już od dziś!!! ;*
będzie dobrze, zobaczysz
macie jakiś sprawdzony sposób żeby 10 miesięcy zleciało w ciągu sekundy?
w sumie na razie to odliczania do ślubu by się przydały ale te staraniowe chyba ważniejsze...
Mirelko - ale kiedy ja mówiłam że mnie nie będzie...mogłyście mniej natrzaskać
Lacri - trzymam kciuki mocno już od dziś!!! ;*
będzie dobrze, zobaczysz
macie jakiś sprawdzony sposób żeby 10 miesięcy zleciało w ciągu sekundy?
w sumie na razie to odliczania do ślubu by się przydały ale te staraniowe chyba ważniejsze...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #127151 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127173 przez Kredka
Dziewczyny dzięki za tak miłe przywitanie . Widzę, że cale towarzystwo mocno zżyte ze sobą.
@nulka nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty.
Lacrijka fasolki...ehhh jak uważam że jak się czegoś bardzo pragnie, to wkońcu się sen spełnia NO i powiem szczerze, że o tej porze pierwszy posiłek - zgroza. A co będzie jak już jest fasolka? Maleństwo potrzebuje składników odżywczych, witamin.
Pamiętam jak my z mężem urządzalismy mieszkanie...jaka radość z każdej, choćby i drobnej rzeczy. Bo wreszcie na swoim
Sylkataki nałóg nie jest zły
Gosiak świetny avatarek dzięki
MagdaM łóżeczko jak dla mnie bomba. Teraz to jest do wyboru, do koloru - nie to co dawniej...Nie wierzę w pzesądy, a bynajmniej staram się nie wierzyć.
Emma dzięki za życzenia
Mirella jak fajnie że są takie miejsca, jak to forum. Możemy się wzajemnie wspierać
@nulka nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty.
Lacrijka fasolki...ehhh jak uważam że jak się czegoś bardzo pragnie, to wkońcu się sen spełnia NO i powiem szczerze, że o tej porze pierwszy posiłek - zgroza. A co będzie jak już jest fasolka? Maleństwo potrzebuje składników odżywczych, witamin.
Pamiętam jak my z mężem urządzalismy mieszkanie...jaka radość z każdej, choćby i drobnej rzeczy. Bo wreszcie na swoim
Sylkataki nałóg nie jest zły
Gosiak świetny avatarek dzięki
MagdaM łóżeczko jak dla mnie bomba. Teraz to jest do wyboru, do koloru - nie to co dawniej...Nie wierzę w pzesądy, a bynajmniej staram się nie wierzyć.
Emma dzięki za życzenia
Mirella jak fajnie że są takie miejsca, jak to forum. Możemy się wzajemnie wspierać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Kredka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #127179 przez sylka
MagdaM ja wcześniej wszystko kupowałam i wsio ok. Jak leżałam w szpitalu miesiąc wczesniej bo Kuba już w 7 się szykował zatrzymali akcję porodową a on i tak w 8 się urodził to cieszyłam się z 1, mianowicie że "jakby co" to mam wszystko dla maluszka a mąż musi tylko kupić pieluszki, kosmetyki i skręcić łóżeczko. Zresztą nie jestem przesądna i nie przejmowalam się. Jakby człowiek brał wszystko do siebie to by osiwiał :D
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127195 przez Grudniowa Jagoda 79
@nulka mowisz zyła wodna??? hmmm moze moze
A z mezem ładna data 24 lata razem pieknie
gosiak dzieki za stronke z testem od razu wskoczyl mi czerwony!!!
Ide złozyc reklamacje do lekarza chyba ma zepsute usg albo brak kompetencji , a jak myslicie mam w sobie chłopca czy dziewczynke??
Nie wiecie??? No jak to??? Przeciez wy musicie ???
Wiecie co ja mysle ze nie ma co komentowac głupich postów Malutka czy astra ja mam to w dupie i tyle.Po postach widac czy osoba powaznie mowi o ciazy czy nie.Astra jakby mogła to by kazdej z nas wysłala próbke sluzu.
ann- sunhine mowisz ze wysłosliwiasz sie na męzu, Ja jak bylismy teraz dwa dni poza domem to tak sie darłam na swojego ze z tej zlosci az ryczałam.Kurde niech juz @ przyjdzie jak ma byc bo mąz ze mna rozwód weźmie.
oj nikusia pewnie kupiłas nie ten test co trzeba, a mowilam ze trzeba kupic ten pozytywny- sciskam mocno, a moze zrob beta hcg ?
Lacrijka trzymam kciuki za bete!!!
Magda M wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy!!!
Witaj kredka fajny avatarek
Magda M sliczne łozeczko lubie taki kolor mebli a ta zyraffffka BOSKA!
Moje dzieci spia , maz tez ufff jaka ciiiiisza .
JA TEZ IDE SPAC DOBRANOC !!!!!
A z mezem ładna data 24 lata razem pieknie
gosiak dzieki za stronke z testem od razu wskoczyl mi czerwony!!!
Ide złozyc reklamacje do lekarza chyba ma zepsute usg albo brak kompetencji , a jak myslicie mam w sobie chłopca czy dziewczynke??
Nie wiecie??? No jak to??? Przeciez wy musicie ???
Wiecie co ja mysle ze nie ma co komentowac głupich postów Malutka czy astra ja mam to w dupie i tyle.Po postach widac czy osoba powaznie mowi o ciazy czy nie.Astra jakby mogła to by kazdej z nas wysłala próbke sluzu.
ann- sunhine mowisz ze wysłosliwiasz sie na męzu, Ja jak bylismy teraz dwa dni poza domem to tak sie darłam na swojego ze z tej zlosci az ryczałam.Kurde niech juz @ przyjdzie jak ma byc bo mąz ze mna rozwód weźmie.
oj nikusia pewnie kupiłas nie ten test co trzeba, a mowilam ze trzeba kupic ten pozytywny- sciskam mocno, a moze zrob beta hcg ?
Lacrijka trzymam kciuki za bete!!!
Magda M wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy!!!
Witaj kredka fajny avatarek
Magda M sliczne łozeczko lubie taki kolor mebli a ta zyraffffka BOSKA!
Moje dzieci spia , maz tez ufff jaka ciiiiisza .
JA TEZ IDE SPAC DOBRANOC !!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Grudniowa Jagoda 79.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 6 miesiąc temu #127196 przez Mirella
Natu, to i tak nie dużo jest bo weekend, jutro to się zacznie A czas to jak Wściekły leci, spoko, kurcze ledwo Asik dwie kreski pokazała, a tu co? 30 tydzień!!! Kiedy to zleciało? że już nie powiem ze moje dziecko dwa lata ma, kiedy to zleciało?????????????????????????????
Magda, a idż mi z tymi przesądami, bo jak Cię.... no sama wiesz co
Magda, a idż mi z tymi przesądami, bo jak Cię.... no sama wiesz co
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #127212 przez Marta M
A tutaj jak zwykle jakies akcje sa, heh..
MagdaM wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy, uff...zdazylam jeszcze dzisiaj A tak przy okazji gdzie zakupujesz to lozeczko?? W jakims sklepie w Krk czy na allegro? Podasz link?
Jagoda, a czy ja dobrze pamietam ze mialy byc trzy posty dziennie??? Cos sie tu ociagalas przez weekend
Ajlona normalnie prawie sie posikalam z tego Twojego tekstu "Człoweiek....zombie" buahahaha
MagdaM wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy, uff...zdazylam jeszcze dzisiaj A tak przy okazji gdzie zakupujesz to lozeczko?? W jakims sklepie w Krk czy na allegro? Podasz link?
Jagoda, a czy ja dobrze pamietam ze mialy byc trzy posty dziennie??? Cos sie tu ociagalas przez weekend
Ajlona normalnie prawie sie posikalam z tego Twojego tekstu "Człoweiek....zombie" buahahaha
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #127239 przez ajłona
i znowu siedzę po nocach a z ranca do pracy przecie...ale nie mogłam się powstrzymać,żeby Was nie poczytać. oświadczam UZALEŻNIENIE!
witam nowe koleżanki i uprzedzam że też wpadniecie - ja od początku maja zaglądam kilka razy dziennie
Kobietki liczę na te 2 krechy jutro!!! Ciekawe kto pierwszy ogłosi??
Jagódko myślę, że astra nie tylko przesłałaby każdej z nas śluz ino zaprosiła, żeby sprawdzić czy aby na pewno jej M został w niej
i jeszcze chciałam pozdrowić moją ukochaną Różyczkę - lipcóweczkę
zakupiłam nowe testy owulacyjne - może się nie przydzadzą co??? buzka
witam nowe koleżanki i uprzedzam że też wpadniecie - ja od początku maja zaglądam kilka razy dziennie
Kobietki liczę na te 2 krechy jutro!!! Ciekawe kto pierwszy ogłosi??
Jagódko myślę, że astra nie tylko przesłałaby każdej z nas śluz ino zaprosiła, żeby sprawdzić czy aby na pewno jej M został w niej
i jeszcze chciałam pozdrowić moją ukochaną Różyczkę - lipcóweczkę
zakupiłam nowe testy owulacyjne - może się nie przydzadzą co??? buzka