BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #127133 przez Mirella
Kredka witaj i rozgość się :lol:

Natu, bo tu się zagląda dwa razy dziennie a nie raz na dwa dni, nie uprzedzałyśmy???????????????
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #127134 przez gosiak
Lacrijka wiem co czujesz, ja się jutro nawet temperaturę boję zmierzyć :dry:

Magda widzę zakupki się zaczynają, jak kupisz już łóżeczko to wklejaj focisz i pochwal się jakie upolowałaś :lol:

a mnie mężu na rowerki wyciągnął, myślałam że po przejażdżce po lesie ból głowy minie, ale nie boli dalej:( czuję się jakby jakaś grypa mnie brała :huh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #127136 przez Emme
i ja się witam z Kredką, życzę (jak całej reszcie) owocnych i przyjemnych :D starań.
13 lata 6 miesiąc temu #127137 przez Grudniowa Jagoda 79
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc babeczki moje kochane musialyscie TYLE PISAC :cheer: ????
Wrocilam dopiero ale jak nie przeczytam to nie zasne wiec IDE CZYTAC bom ciekawa ktora zafasolkowała :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #127138 przez Lacrijka
Mierz, mierz Gosku.. Bedzie skoczek, zobaczysz. :laugh: :laugh: :laugh:
Ja jutro bede wiedziała juz wszystko !!

Ogladam sobie dzieciaczki mam z kwietnia 2011..PIĘKNOŚCI !!!!! Az mam łezki w oczach, takie kruszynki...
13 lata 6 miesiąc temu #127140 przez gosiak
zmierzę bo mnie ciekawość przecież zeżre :blink: a jak spadnie to też już będę wszystko wiedziała, i się nastawiała na nowy cykl :dry:

to idę też oko nacieszyć kwietniowymi bobaskami :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #127148 przez Natu
Magda - hej hej :)

Mirelko
- ale kiedy ja mówiłam że mnie nie będzie...mogłyście mniej natrzaskać :(

Lacri
- trzymam kciuki mocno już od dziś!!! ;*
będzie dobrze, zobaczysz :)

macie jakiś sprawdzony sposób żeby 10 miesięcy zleciało w ciągu sekundy?
w sumie na razie to odliczania do ślubu by się przydały ale te staraniowe chyba ważniejsze...

6tc[*]...
13 lata 6 miesiąc temu #127151 przez MagdaM
Natu choc ciezko w to uwierzyc to zleci nawet nie wiesz kiedy :)
Lacrijka i Gosiak zaciskam za jutro!! :)
Gosiak... Boje sie ale jest okazja to kupie, oby bylo ok... A takie wybralismy

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #127157 przez gosiak
Magda bardo ładne :lol: powiem Ci że kiedyś na allegro przeglądałam i to mi się bardzo podoba :blink:

Natu z Nami czas Ci tu zleci niesamowicie szybko, także nie martw się :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127173 przez Kredka
Dziewczyny dzięki za tak miłe przywitanie :blink: . Widzę, że cale towarzystwo mocno zżyte ze sobą.

@nulka nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty.

Lacrijka fasolki...ehhh jak uważam że jak się czegoś bardzo pragnie, to wkońcu się sen spełnia :) NO i powiem szczerze, że o tej porze pierwszy posiłek - :ohmy: zgroza. A co będzie jak już jest fasolka? Maleństwo potrzebuje składników odżywczych, witamin.
Pamiętam jak my z mężem urządzalismy mieszkanie...jaka radość z każdej, choćby i drobnej rzeczy. Bo wreszcie na swoim :)

Sylkataki nałóg nie jest zły :blink: :lol:

Gosiak świetny avatarek :) dzięki ;)

MagdaM łóżeczko jak dla mnie bomba. Teraz to jest do wyboru, do koloru - nie to co dawniej...Nie wierzę w pzesądy, a bynajmniej staram się nie wierzyć.

Emma
dzięki za życzenia

Mirella jak fajnie że są takie miejsca, jak to forum. Możemy się wzajemnie wspierać

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
13 lata 6 miesiąc temu #127179 przez sylka
MagdaM ja wcześniej wszystko kupowałam i wsio ok. Jak leżałam w szpitalu miesiąc wczesniej bo Kuba już w 7 się szykował zatrzymali akcję porodową a on i tak w 8 się urodził to cieszyłam się z 1, mianowicie że "jakby co" to mam wszystko dla maluszka a mąż musi tylko kupić pieluszki, kosmetyki i skręcić łóżeczko. Zresztą nie jestem przesądna i nie przejmowalam się. Jakby człowiek brał wszystko do siebie to by osiwiał :P:D
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127195 przez Grudniowa Jagoda 79
@nulka mowisz zyła wodna??? hmmm moze moze
A z mezem ładna data 24 lata razem pieknie
gosiak dzieki za stronke z testem od razu wskoczyl mi czerwony!!!
Ide złozyc reklamacje do lekarza chyba ma zepsute usg albo brak kompetencji , a jak myslicie mam w sobie chłopca czy dziewczynke??
Nie wiecie??? No jak to??? Przeciez wy musicie ???

Wiecie co ja mysle ze nie ma co komentowac głupich postów Malutka czy astra ja mam to w dupie i tyle.Po postach widac czy osoba powaznie mowi o ciazy czy nie.Astra jakby mogła to by kazdej z nas wysłala próbke sluzu.

ann- sunhine mowisz ze wysłosliwiasz sie na męzu, Ja jak bylismy teraz dwa dni poza domem to tak sie darłam na swojego ze z tej zlosci az ryczałam.Kurde niech juz @ przyjdzie jak ma byc bo mąz ze mna rozwód weźmie.

oj nikusia pewnie kupiłas nie ten test co trzeba, a mowilam ze trzeba kupic ten pozytywny- sciskam mocno, a moze zrob beta hcg ?

Lacrijka trzymam kciuki za bete!!!

Magda M wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy!!!

Witaj kredka fajny avatarek

Magda M sliczne łozeczko lubie taki kolor mebli a ta zyraffffka BOSKA!

Moje dzieci spia , maz tez ufff jaka ciiiiisza .

JA TEZ IDE SPAC DOBRANOC !!!!!
13 lata 6 miesiąc temu #127196 przez Mirella
Natu, to i tak nie dużo jest bo weekend, jutro to się zacznie :lol: A czas to jak Wściekły leci, spoko, kurcze ledwo Asik dwie kreski pokazała, a tu co? 30 tydzień!!! Kiedy to zleciało? że już nie powiem ze moje dziecko dwa lata ma, kiedy to zleciało?????????????????????????????

Magda, a idż mi z tymi przesądami, bo jak Cię.... no sama wiesz co :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #127212 przez Marta M
A tutaj jak zwykle jakies akcje sa, heh..

MagdaM wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy, uff...zdazylam jeszcze dzisiaj :lol: :lol: A tak przy okazji gdzie zakupujesz to lozeczko?? W jakims sklepie w Krk czy na allegro? Podasz link?

Jagoda, a czy ja dobrze pamietam ze mialy byc trzy posty dziennie??? Cos sie tu ociagalas przez weekend :) :)

Ajlona normalnie prawie sie posikalam z tego Twojego tekstu "Człoweiek....zombie" buahahaha
13 lata 6 miesiąc temu #127239 przez ajłona
i znowu siedzę po nocach a z ranca do pracy przecie...ale nie mogłam się powstrzymać,żeby Was nie poczytać. oświadczam UZALEŻNIENIE! :lol:

witam nowe koleżanki i uprzedzam że też wpadniecie - ja od początku maja zaglądam kilka razy dziennie ;)

Kobietki liczę na te 2 krechy jutro!!! Ciekawe kto pierwszy ogłosi?? :unsure:

Jagódko myślę, że astra nie tylko przesłałaby każdej z nas śluz ino zaprosiła, żeby sprawdzić czy aby na pewno jej M został w niej :silly: :silly: :silly:

i jeszcze chciałam pozdrowić moją ukochaną Różyczkę - lipcóweczkę :kiss: :kiss:

zakupiłam nowe testy owulacyjne - może się nie przydzadzą co??? buzka
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży