- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Natu
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekająca :)
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 6 miesiąc temu #127420 przez Mirella
Natu nie gorzej, tylko lepiej bo się więcej dzieje
Lacrijka to jak zwykle moją cierpliwość na próbę wystawia, ehhhhh
a Nikusia jeszcze bardziej,gdzie się podziała?????????????/
Imiona dla dzieci to mieliśmy wybrane jeszcze jak nawet staranek w planach nie było, ot tak dla zabawy wybraliśmy i takie zostały. Jak Duśka miała dwa miesiące to wybraliśmy imię dla drugiej dziewczynki, no imię musi być nie?
Lacrijka to jak zwykle moją cierpliwość na próbę wystawia, ehhhhh
a Nikusia jeszcze bardziej,gdzie się podziała?????????????/
Imiona dla dzieci to mieliśmy wybrane jeszcze jak nawet staranek w planach nie było, ot tak dla zabawy wybraliśmy i takie zostały. Jak Duśka miała dwa miesiące to wybraliśmy imię dla drugiej dziewczynki, no imię musi być nie?
Temat został zablokowany.
- Natu
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #127421 przez Natu
ja mam podobnie jak Gosia - imion dla chłopców mam na pęczki a dla dziewczyny - jedno...może dwa w porywach
to jeszcze żeby moją ciekawość dokarmić spytam jak to u was z ilością dzieci? Planowałyście ile chcecie? Miałyście minimum/maksimum? Jak to się ma do rzeczywistości?
tak, jestem ciekawska
to jeszcze żeby moją ciekawość dokarmić spytam jak to u was z ilością dzieci? Planowałyście ile chcecie? Miałyście minimum/maksimum? Jak to się ma do rzeczywistości?
tak, jestem ciekawska
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #127422 przez gosiak
Natu w lipcu mija rok
Magda mi testy owu wskazywały owulację i chyba prawidłowo bo miałam objawy na owulacje, tylko nie wiem o co kaman z pozytywnym wczoraj czytałam w różnych instrukcjach że często zdarza się że pozytywny test owulacyjny w okolicach dnia spodziewanej miesiączki może oznaczać ciążę, ale też nie musi więc zonk
Magda mi testy owu wskazywały owulację i chyba prawidłowo bo miałam objawy na owulacje, tylko nie wiem o co kaman z pozytywnym wczoraj czytałam w różnych instrukcjach że często zdarza się że pozytywny test owulacyjny w okolicach dnia spodziewanej miesiączki może oznaczać ciążę, ale też nie musi więc zonk
- Natu
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #127427 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Natu heh no wstepnie zdecydowana bylam na Jedo Fyn ale dzis prowadzilam w sklepie Tako Warrior i jestem nim zachwycona! Jak porownam to widac roznice... Sama nie wiem...
Co do dzieci zawsze chcialam co najmniej 2
Gosiak o to zaciskam z calych sil!! Nic nie mowie, ale bardzo bym chciala zeby kciuki pomogly
Co do dzieci zawsze chcialam co najmniej 2
Gosiak o to zaciskam z calych sil!! Nic nie mowie, ale bardzo bym chciala zeby kciuki pomogly
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127431 przez gosiak
Natu napisał:
heh ja chcę choć jedno a tak na serio to dwójka trójka max
imię dla chłopca Kacper-Tomasz (tomasz po tatusiu) to jest pewniak
a dla dziewczyn to Tola mi się ostatnio podoba, a inne to zosia, ines, ania, ola, larysa, a Ty jakie masz imionka?
a co do lekarza to tak tak już w tamtym cyklu mialam się wybrać ale tłumaczę sobię że się dodzwonić nie mogłam, ale w tym cyklu trzeba się postarać i na jakieś badanie hormonów w końcu się wybrać...
ja mam podobnie jak Gosia - imion dla chłopców mam na pęczki a dla dziewczyny - jedno...może dwa w porywach
tak, jestem ciekawska
heh ja chcę choć jedno a tak na serio to dwójka trójka max
imię dla chłopca Kacper-Tomasz (tomasz po tatusiu) to jest pewniak
a dla dziewczyn to Tola mi się ostatnio podoba, a inne to zosia, ines, ania, ola, larysa, a Ty jakie masz imionka?
a co do lekarza to tak tak już w tamtym cyklu mialam się wybrać ale tłumaczę sobię że się dodzwonić nie mogłam, ale w tym cyklu trzeba się postarać i na jakieś badanie hormonów w końcu się wybrać...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosiak.
- Natu
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127433 przez Natu
obejrzałam sobie te o których pisałaś. Jedo mnie nie zachwycił ale Tako - znalazłam super kolor!!
ja jestem zakochana w X-Landerze Volcano ale jest ciężki jak świnia
ja mam takie marzenie że 3 to minimum będzie...
Gosiu - ładne imiona
ja mam.....dziwne Tzn mnie się bardzo podobają, ale dla innych moga być dziwne:
dla chłopaków: Marian, Mieszko, Ziemowit, Jaromir
dziewczyny: Eryka, Ida
ja jestem zakochana w X-Landerze Volcano ale jest ciężki jak świnia
ja mam takie marzenie że 3 to minimum będzie...
Gosiu - ładne imiona
ja mam.....dziwne Tzn mnie się bardzo podobają, ale dla innych moga być dziwne:
dla chłopaków: Marian, Mieszko, Ziemowit, Jaromir
dziewczyny: Eryka, Ida
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Natu.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127437 przez gosiak
Gosiak o to zaciskam z calych sil!! Nic nie mowie, ale bardzo bym chciala zeby kciuki pomogly [/quote]
Madzia te kciuki to juz na następny cykl sobie zabiorę bo z tego raczej już nic nie będzie brązowy śluz już jest więc jeszcze dziś jutro albo po jutrze rozkręci się i @ będzie szleć
heh zle mi się z cytowało hehe to na górze to od Magdy:) wygląda jakbym sama do siebie pisała
Madzia te kciuki to juz na następny cykl sobie zabiorę bo z tego raczej już nic nie będzie brązowy śluz już jest więc jeszcze dziś jutro albo po jutrze rozkręci się i @ będzie szleć
heh zle mi się z cytowało hehe to na górze to od Magdy:) wygląda jakbym sama do siebie pisała
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosiak.
- Natu
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #127439 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Natu no warrior ma sylwetke duzo atrakcyjniejsza niz Jedo... Kurczaki!!
Gosiu ja za Ciebie zawsze bede mocno zaciskac!! Nieustannie!! I za druga Duske Mirellki
Gosiu ja za Ciebie zawsze bede mocno zaciskac!! Nieustannie!! I za druga Duske Mirellki
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Natu
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127448 przez Mirella
MagdaM napisał:
Ja przekornie nie dziękuję, bo to pecha ponoć przynosi, haha hah ah ah ahahah ahaaaaaaa, ale wdzięczna jestem
Magda, jak przyjdzie pora to i na Ciebie jaki czar rzucę coby drugie było, na razie pracuję nad naszymi debiutantkami bo to już pora
Natu nowa a już wie, że dopóki nie ma @ to jest nadzieja, szybko się uczy
A kto powiedział ze się nie podobają? chociaż uczciwie przyznaję, nie dałabym synkowi Marian na imię, nad Mieszkiem mogłabym się zastanowić
Natu no warrior ma sylwetke duzo atrakcyjniejsza niz Jedo... Kurczaki!!
Ja przekornie nie dziękuję, bo to pecha ponoć przynosi, haha hah ah ah ahahah ahaaaaaaa, ale wdzięczna jestem
Magda, jak przyjdzie pora to i na Ciebie jaki czar rzucę coby drugie było, na razie pracuję nad naszymi debiutantkami bo to już pora
Natu nowa a już wie, że dopóki nie ma @ to jest nadzieja, szybko się uczy
A kto powiedział ze się nie podobają? chociaż uczciwie przyznaję, nie dałabym synkowi Marian na imię, nad Mieszkiem mogłabym się zastanowić
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Mirella.