- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127069 przez Kredka
Cześć! Widzę że u Was na forum wesoło . Mam nadzieję, że mogę się dołączyć ? Również przyłączam się do życzen dla Magdy M - Madziu miłości, szczęścia, zdrowego bobaska i spełnienia marzeń...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Kredka.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #127073 przez Kredka
Asik napisał:
Asik dziękuje za miłe przywitanie po suwaczku widzę że Twój Szymek to już "duży facet" i niedługo zleci jak pojawi się na świecie
Ja jutro idę do lekarza i zobaczymy co mi powie... Mnie już od jakiegoś czasu marzy się maleństwo...
Witaj Kredka im wiecej nas tym lepiej ja już wprawdzie nie staraczka ale taka juz tu tradycja że ciężarówki też zaglądają na staraczki i je dopingują
Asik dziękuje za miłe przywitanie po suwaczku widzę że Twój Szymek to już "duży facet" i niedługo zleci jak pojawi się na świecie
Ja jutro idę do lekarza i zobaczymy co mi powie... Mnie już od jakiegoś czasu marzy się maleństwo...
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu #127081 przez Lacrijka
Witaj Kredka..Dołacz do nas i fasolkuj
Udało sie, mamy juz cały sprzet AGD, jutro nam dostarcza ! nie wiedziałam nawet, ze juz takie cuda sa poprodukowane Trafilismy na super sprzedawce i doradzil nam sporo.. Sprawdzam z opiniami w necie i wszystko sie zgadza
Ide robic obiado-kolacje po oboje padamy z głoda
Udało sie, mamy juz cały sprzet AGD, jutro nam dostarcza ! nie wiedziałam nawet, ze juz takie cuda sa poprodukowane Trafilismy na super sprzedawce i doradzil nam sporo.. Sprawdzam z opiniami w necie i wszystko sie zgadza
Ide robic obiado-kolacje po oboje padamy z głoda
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #127083 przez gosiak
Witaj Kredka dobrze trafiłaś u Nas jak w domu
Lacrijka super że zakupy się udały, my też jak AGD kupowaliśmy to też w media i bez vatu sporo udało nam się zaoszczędzić.
a jak Twoja główka ? bo mnie tak nawala że aż mam zawroty głowy
Lacrijka super że zakupy się udały, my też jak AGD kupowaliśmy to też w media i bez vatu sporo udało nam się zaoszczędzić.
a jak Twoja główka ? bo mnie tak nawala że aż mam zawroty głowy
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127086 przez Lacrijka
Udało sie kupic pralke, zmywarke, pochlaniacz, piekarnik, płyte indukcyjna i lodówke..Wszystko, wszystko..
Nie trzeba bedzie jezdzic wiecej, bo i tak mamy jeszcze w pizdziec roboty..A te sprzety musielismy kupic w sumie na juz, zeby gosc wiedział jak ma nam te mebelki porobic kuchenne.. Powiem Wam ze z jednej strony juz mam dosc tego domu a z drugiej jestem tak nakrecona urzadzaniem ze az mój mąż jest dziwiony. Ale mam nadzieje ze w sierpniu juz bedzie parapetówka
Gosia, glowa juz lepiej ale zjadłam dwa apapy, bo bez tego bym zdechła.. Mam nadzieje ze jak jest fasolka to mi ten apap nie zaszkodzi. I racja, ze na tych bez Vatu mozna sporo zaoszczedzic..my np za lodówke dalismy dzis prawie 1000zl mniej niz jak patrzałam na nia przed wyjazdem na wakacje.
Nie trzeba bedzie jezdzic wiecej, bo i tak mamy jeszcze w pizdziec roboty..A te sprzety musielismy kupic w sumie na juz, zeby gosc wiedział jak ma nam te mebelki porobic kuchenne.. Powiem Wam ze z jednej strony juz mam dosc tego domu a z drugiej jestem tak nakrecona urzadzaniem ze az mój mąż jest dziwiony. Ale mam nadzieje ze w sierpniu juz bedzie parapetówka
Gosia, glowa juz lepiej ale zjadłam dwa apapy, bo bez tego bym zdechła.. Mam nadzieje ze jak jest fasolka to mi ten apap nie zaszkodzi. I racja, ze na tych bez Vatu mozna sporo zaoszczedzic..my np za lodówke dalismy dzis prawie 1000zl mniej niz jak patrzałam na nia przed wyjazdem na wakacje.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127100 przez sylka
Spełni spełni mój się spełnił to i ten dla Ciebie się spełni
Patrzę na Twój opis pod awaterkiem i to prawda, mnie rozbraja jak Kubuś się śmieje podczas ssania piersi (jak się nie oderwie a zrobi sobie przerwę i tak z sutkiem w buzi się ciacha patrząc mi w oczy)
Patrzę na Twój opis pod awaterkiem i to prawda, mnie rozbraja jak Kubuś się śmieje podczas ssania piersi (jak się nie oderwie a zrobi sobie przerwę i tak z sutkiem w buzi się ciacha patrząc mi w oczy)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez sylka.
- Natu
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekająca :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #127103 przez Natu
Łooooooooo matko kochana!
Was nadrobić to trzeba mieć naprawdę anielską cierpliwość
nie ma człowieka dwa dni a tu tyle stron nastukane - i to jeszcze jak fascynująco...często macie takie "atrakcje"? :>
Mirella, Ann, Ajłona - witam się równie ciepło
ja się rozłożyłam w ten weekend, stany podgorączkowe, kaszel jak nie przymierzając stary gruźlik i niagara z nosa... masakra. Dobrze że dzisiaj lepiej, ale na dwór jeszcze wolałam nie wychodzić więc siedzimy sobie w domu - ja na lapku nadrabiam weekend a mój przyszły Małż tnie w Wiedźmina 2 romantyczne popołudnie
dorzuciłam suwaczki i uzupełniłam profil żeby było coś troszkę więcej o mnie wiadomo
Was nadrobić to trzeba mieć naprawdę anielską cierpliwość
nie ma człowieka dwa dni a tu tyle stron nastukane - i to jeszcze jak fascynująco...często macie takie "atrakcje"? :>
Mirella, Ann, Ajłona - witam się równie ciepło
ja się rozłożyłam w ten weekend, stany podgorączkowe, kaszel jak nie przymierzając stary gruźlik i niagara z nosa... masakra. Dobrze że dzisiaj lepiej, ale na dwór jeszcze wolałam nie wychodzić więc siedzimy sobie w domu - ja na lapku nadrabiam weekend a mój przyszły Małż tnie w Wiedźmina 2 romantyczne popołudnie
dorzuciłam suwaczki i uzupełniłam profil żeby było coś troszkę więcej o mnie wiadomo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Natu.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #127117 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gabi, Kredka dziekujemy bardzo
Kredka witaj serdecznie i trzymam kciuki za spelnienie marzenia!!
Natu Ciebie rowniez witam i zaciskam z calych sil
U nas juz po, wiec lece odpoczywac Jutro badania. W srode lekarz. We wtorek zamawiamy komode mojego projektu a dzis zamawiam lozeczko i materacyk
Kredka witaj serdecznie i trzymam kciuki za spelnienie marzenia!!
Natu Ciebie rowniez witam i zaciskam z calych sil
U nas juz po, wiec lece odpoczywac Jutro badania. W srode lekarz. We wtorek zamawiamy komode mojego projektu a dzis zamawiam lozeczko i materacyk
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.