BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #127283 przez ilona
Gdzie się podziały testerki? :side:
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #127287 przez sylka
Właśnie czekamy z niecierpliwośćią :
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #127304 przez różyczka
A ja choć lipcówka to czytam Was niezmordowanie bo to lepsze niż niejedna komedia, a czasem kryminał szpiegowski nawet troche :blink: a i wzruszeń co niemiara :)oczywiscie kibicuje WSZYSTKIM i KAŻDEJ Z OSOBNA :)
Sama czekałam na swoją fasolinke 1,5 roku, a teraz czekam żeby ją w koncu poznac osobiście.
Buziaki dla cioci ajłony :blink:

Czy testerki dzisiejsze mogą już oszczędzić nam tych nerwów? :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
13 lata 10 miesiąc temu #127311 przez ilona
Pewnie się cieszą w domowych zaciszach II krechami a o forum się zapomniało.... :angry:
13 lata 10 miesiąc temu #127315 przez sylka
oby, jak tak to nie mam im za złe :D
13 lata 10 miesiąc temu #127321 przez Lacrijka
Ja jade zaraz na bete..mam gdzies sikacze..Ilez mozna siedziec co rano i sie w testa wpatrywac..@ nie ma, juz tydzien sie spoznia.. Beta da + albo -..Wiec wiesci od cioci Lacrijki dopiero po 16 :) :) :) :) :) Za reszte trzymam kciukasy !!!!!!!!!!!!
13 lata 10 miesiąc temu #127323 przez ilona
No dobra, ale mogłyby się podzielić swoja radością, byśmy się wszystkie razem cieszyły :laugh:
13 lata 10 miesiąc temu #127324 przez Marta M
ajlona skoro na owulacyjnych wychodza II jak sie jest w ciazy, a np tym razem sie udalo to testy i tak sie przydadza...wiekszosc jak zobaczy II ciazowe nie moze w to uwierzyc i robi nalogowo testy przez kilka dni i z kazdego cieszy buzke :):) Zycze coby tak wlasnie bylo :)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #127329 przez sylka
3mam kciukasy za betę :)
13 lata 10 miesiąc temu #127330 przez ilona
Lacri w takim razie życzę i zaciskam mocno za betę powyżej hmm.. nie znam się ale spojrzałam na swoje wyniki no i przynajmniej powyżej 1000 :laugh:
13 lata 10 miesiąc temu #127333 przez sylka
Marta M napisał:

...wiekszosc jak zobaczy II ciazowe nie moze w to uwierzyc i robi nalogowo testy przez kilka dni i z kazdego cieszy buzke :):)

:) jakbym siebie widziała, 2 dni testowała bo ne wierzyłam. Teściki mam schowane a moje II kreseczki z dnia na dzień rosną i czymś nowym mnie zaskakują :lol: :kiss:
13 lata 10 miesiąc temu #127364 przez Natu
hej hej! Witam się w ten słoneczny mega gorący dzień...

gosiak, Magda - oby było tak jak mówicie...bo jak na razie to te 10msc wydaje mi się być tak odległą przyszłością że ojejku :(

Mirelka - w tygodniu jest gorzej??? :ohmy: :ohmy: :ohmy:
myślałam że w weekend kumulacja....no to teraz to już na pewno za Wami nie nadążę :P

mam pytanie, bo nie wiem czy to tylko mój odchył czy inni też tak mają
dziewczyny które się długo starają albo dopiero będą starać - też macie jakieś swoje wymarzone rzeczy związane ze swoim dzieciem? Imię, wybrany wózek, jakieś kocyki, kolor pokoju itp? Bo ja tak mam :blush:

Lacri - trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!

6tc[*]...
13 lata 10 miesiąc temu #127403 przez gosiak
Melduje u mnie dziś 28 dc temperatura leci na łeb na szyję pojawił się brązowy śluz strzeliłam dla picu testa 10-tkę I krecha nie wiem o co kaman z tymi pozytywnymi owu :ohmy: więc u mnie nudno jak co miesiąc :( zbieram się na nowy cykl :dry:

Natu no ja też miałam schizy ostatnio może troszkę wyluzowałam na tym punkcie, ale pierwsze miesiące starań to ja już miałam wózek upatrzony. łóżeczko, no imiona to już też tzn. dla chłopca mam a dla dziewczynki nic mi nie przychodzi do głowy :lol: ale im dłużej się staram tym bardziej odległy temat dla mnie się robi...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #127407 przez Natu
a długo się już staracie?

6tc[*]...
13 lata 10 miesiąc temu #127412 przez MagdaM
Hejo
Jeszcze raz dziekujemy/dziekuje za zyczenia!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Lacrijka trzymam za bete :)
Gosiaku... Kurcze mnie testy owu nigdy nie wykazaly owulacji, wiec ja im nie wierze... Moze @ nie przyjdzie jednak :kiss:
Marta na allegro tu masz link allegro.pl/lozeczko-safari-zyrafka-z-szu...ups-i1626508530.html jak szukalam w sklepach i hurtowniach to drogie...

Po badaniach, rozwalila mi franca zyle i mam spuchnieta kulke na pol reki :angry: po przegladzie auta i wyszlo, ze mam racje - hehe mezu zalamany :silly: teraz wpierniczam czeresnie :lol: :lol: aaa no i wozki ogladalismy :blink: :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży