BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #126091 przez Dorciaition
Mnie się wszystkie 3 bardzo podobają. Tylko szafki lakierowane- masa sprzątania. Wiem coś o tym :huh:

Ja nadal widzę stary avatarek B)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #126093 przez gabi28
o już mam, :) www.cersanit.com.pl/katalog.php?mod=seri...8&nr_dz_gl=5&lang=pl

tylko te beżowe płytki w realu to na prawdę są białe.

i też lubię szarości.trzy sciany w salonie mam szare a jedną bordową.
13 lata 10 miesiąc temu #126106 przez Lacrijka
Gabi !!!!! Dziekuje Ci bardzo, ta łazienka co jest na tej stronce jest śliczna !!!! Tylko ze u nas bedzie ciemna podloga bo juz mamy grafitowe płytki takie duże 60'60 polozone.. Bardzo Ci dziekuje !!!!!!

Wiem ze lakierowane szafki to makabra, więc staram sie szukac wszystkiego w macie..Plytki tez mi sie podobaja polerowane takie nabłyszczane, ale przy samy oglądaniu o mało zębow nie straciłam więc kupilismy matowe.
13 lata 10 miesiąc temu #126126 przez gabi28
nie ma za co :)

ja na podłodze mam białe,i czarne fugi.na początku nie byłam zadowolona,bo wszystko na nich widać,ale przecież o to chodzi żeby łazienka była czysta,więc zetrzeć podłogę to nie problem :) wanne obłożyliśmy czarnymi płytkami,żeby był kontrast z podłogą.uwielbiam spędzać czas w łązience :)
niestety prysznic się nie zmieścił,ale za to wanna duża i ja i M się zmieścimy bez problemu...
13 lata 10 miesiąc temu #126127 przez gosiak
też mi się wszystkie trzy podobają a najbardziej 1 , a mebelki szukaj w macie będziesz miała mniej sprzątania :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #126128 przez nikusia1988
Ale ja głupia... Nie wytrzymałam i poszłam test zrobić i nic... nawet grama cienia... Więc znowu coś chyba @ zablokowało, oby to znowu nie były te 60dni...
13 lata 10 miesiąc temu #126132 przez Marta M
Nikusia wiesz ze ciazowy najlepiej robic z porannego sikacza, wiec teraz sie nie sugeruj wynikiem...chyba ze robilas owulacyjny, ale skoro nie wyszly II to znaczy ze pewnie juz po owulce..
13 lata 10 miesiąc temu #126137 przez nikusia1988
MartaM o owulce nie ma mowy bo mogła być albo 12 dni temu albo 15 więc ja już jestem na końcu cyklu tylko nie wiem czy 12dfl czy 15 bo jak 15 to @ powinna być wczoraj albo dziś a jak 12 to dopiero @ będzie i dlatego negatyw wyszedł, poczekam może parę dni bo jutro i tak nie ma sensu robić bo może to dopiero 13dfl...
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #126139 przez Lacrijka
gosiak napisał:

też mi się wszystkie trzy podobają a najbardziej 1 , a mebelki szukaj w macie będziesz miała mniej sprzątania :blink:

Wiem wiem Gosiaku..tylko to troche ciezkie było bo teraz wszystko co fajne to na wysoki polysk robia..wiec salon, pokoje i kuchnie robimy na wymiar takie jakie chcemy...yyy tzn ja chce :P :P :P Mój biedny małż tylko sobie swoje biuro urzadza a ja reszte..Zagroziłam fochem w dodatku z przytupem i bidulek skapitulowal hehehe.. :) :) :) :) :)
13 lata 10 miesiąc temu #126225 przez gosiak
dziewczyny zrobiłam test owulacyjny i wyszła druga bardzo blada...dodam że po owulacji jak robiłam owulacyjny test to tylko jedna się pojawiła jak myślicie może być coś na rzeczy?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #126231 przez Dorciaition
Działaj kochana :lol:

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #126234 przez @nulka
gosiak napisał:

dziewczyny zrobiłam test owulacyjny i wyszła druga bardzo blada...dodam że po owulacji jak robiłam owulacyjny test to tylko jedna się pojawiła jak myślicie może być coś na rzeczy?

Gosiak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ze mnie dupa nie czarownica, ale może chociaż tylko pół dupy!!!!
wiesz dobrze że owu też wychodzą wtedy kiedy trzeba :blink: :lol:
nic nie gadam, nic nie gadam.... B) B) B) B) B)

Nikusia!!! lanie Ci się należy!!! Ja Cię lała nie będę, Mirella to zrobi
profesjonalnie

widzę, że was swędzą te teściory strasznie . :lol: Wapna popijcie z magnezem najlepiej :P
13 lata 10 miesiąc temu #126236 przez gosiak
Dorciu nie nie chodzi o to że ja jestem już dawno po owu 4 dni do końca mi cyklu mi zostało, niektóre babki robią testy owulacyjne na wykrycie ciąży

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #126239 przez Dorciaition
Ha ha ale ja głupia :ohmy: Dopiero zajarzyłam do czego piłaś B)

Ale fakt nie znam się za nic na tych tempkach, testach owu itp. B)

13 lata 10 miesiąc temu #126240 przez nikusia1988
Gosiu a teraz robiłaś??? To może też polecę zrobić... ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia