- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #134354 przez Kredka
Marta M Twój a raczej Wasz filmik zrobił na mnie ogromne wrażenie. Maja jest bardzo ruchliwa. I bardzo dobrze Pogłaskaj Majeczkę ode mnie po brzuszku
Dorciatron ciąża Ci służy - wyglądasz pięknie brzusio ślicznie widać .
Magda M trzymaj się, sercem z Tobą jestem..
Mirella nie jestes wredna tylko szczera, a szczerosc trzeba umiec przyjąć.. Tak to juz jest. Ja jestem tez szczera ale nie zawsze sie to opłaca..
@nulka mnie często trudno nadążyć , gdyż nie zawsze mam czas aby solidnie przysiąść i poczytać. Muszę chyba pomyśleć o tym by iść na zwolnienie.. lekarz od dawna chciał mmnie juz wysłać na chorobowe ale jak dotąd byłam wulkanem energii.
Lacrijka a co z Tobą? Czemu się nie odzywasz??? Testowałaś i jak??? Napisz wkoncu bo umre z ciekawosci
Dorciatron ciąża Ci służy - wyglądasz pięknie brzusio ślicznie widać .
Magda M trzymaj się, sercem z Tobą jestem..
Mirella nie jestes wredna tylko szczera, a szczerosc trzeba umiec przyjąć.. Tak to juz jest. Ja jestem tez szczera ale nie zawsze sie to opłaca..
@nulka mnie często trudno nadążyć , gdyż nie zawsze mam czas aby solidnie przysiąść i poczytać. Muszę chyba pomyśleć o tym by iść na zwolnienie.. lekarz od dawna chciał mmnie juz wysłać na chorobowe ale jak dotąd byłam wulkanem energii.
Lacrijka a co z Tobą? Czemu się nie odzywasz??? Testowałaś i jak??? Napisz wkoncu bo umre z ciekawosci
Temat został zablokowany.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #134368 przez Dorciaition
Dzień Dobry Kobietki!
Magda trzymam kciuki za zdrówko Twojej Mamity.
Dziękuję Wam, brzuszek pogłaskany A tatuaż? Oj już mnie denerwuje, chciałabym inny i w innym, mniej widocznym miejscu. Nawet wczoraj rozmawiałam o tym z mężem, ale tylko pukał się po głowie
Kredka wszystkim nie działało forum. Na szczeście to nie tylko nasze kopmy nawalały
Nikusia gdzie jesteś?
Dianka jeśli do nas zaglądasz proszę odezwij się. Często o Tobie myślę
Miłego dnia kochane
Magda to już pół roku...
Magda trzymam kciuki za zdrówko Twojej Mamity.
Dziękuję Wam, brzuszek pogłaskany A tatuaż? Oj już mnie denerwuje, chciałabym inny i w innym, mniej widocznym miejscu. Nawet wczoraj rozmawiałam o tym z mężem, ale tylko pukał się po głowie
Kredka wszystkim nie działało forum. Na szczeście to nie tylko nasze kopmy nawalały
Nikusia gdzie jesteś?
Dianka jeśli do nas zaglądasz proszę odezwij się. Często o Tobie myślę
Miłego dnia kochane
Magda to już pół roku...
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #134416 przez nikusia1988
Witam Was dziewczynki
U mnie nic takiego się nie dzieje... biorę ten wiesiołek no i już kilka dni po @ jestem a dalej widzę raz czy dwa razy na dzień brązowy śluz (tak jak przeważnie jest po @ ale teraz przecież jest już kilka dni po @ więc już powinien się skończyć) ale na szczęście on jest 1 czy 2 razy na dzień a wczoraj zaobserwowałam w śluzie taką jasną krew nitkowatą i też już jestem zaniepokojona o co tu chodzi... W poniedziałek chyba pojadę do gina to zobaczymy czy wszystko w porządku tam w środku... A oprócz tego to ból gardła i kaszel... Dobrze że na razie kataru nie ma
Asiku, MartaM i Dorciu Przepiękne brzusie i te szkraby ruszające się w nich. Aż łezka w oku się zakręciła.
U mnie nic takiego się nie dzieje... biorę ten wiesiołek no i już kilka dni po @ jestem a dalej widzę raz czy dwa razy na dzień brązowy śluz (tak jak przeważnie jest po @ ale teraz przecież jest już kilka dni po @ więc już powinien się skończyć) ale na szczęście on jest 1 czy 2 razy na dzień a wczoraj zaobserwowałam w śluzie taką jasną krew nitkowatą i też już jestem zaniepokojona o co tu chodzi... W poniedziałek chyba pojadę do gina to zobaczymy czy wszystko w porządku tam w środku... A oprócz tego to ból gardła i kaszel... Dobrze że na razie kataru nie ma
Asiku, MartaM i Dorciu Przepiękne brzusie i te szkraby ruszające się w nich. Aż łezka w oku się zakręciła.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #134714 przez delfinek83
Hej, no wreszcie dziś się udało, wczoraj w ogóle nie mogłam wejść na stronę
Marta, ale masz fajowo z Majeczką, pewnie spać Ci nie daje i buszuje cały czas
Dorcia, rośnie brzuszek rośnie
Magda, przykro mi z powodu choroby Twojej mamy, ale tak jak pisały dziewczyny to jeszcze nie wyrok i trzymam kciuki żeby wszystko było ok
a mnie znowu dopadły mdłości, 3 dni był spokój i już myślałam że koniec a tu lipa i ponowne ściskanie z Felkiem mam za sobą
a czereśni już chyba nigdy nie ruszę, taki mam uraz
Marta, ale masz fajowo z Majeczką, pewnie spać Ci nie daje i buszuje cały czas
Dorcia, rośnie brzuszek rośnie
Magda, przykro mi z powodu choroby Twojej mamy, ale tak jak pisały dziewczyny to jeszcze nie wyrok i trzymam kciuki żeby wszystko było ok
a mnie znowu dopadły mdłości, 3 dni był spokój i już myślałam że koniec a tu lipa i ponowne ściskanie z Felkiem mam za sobą
a czereśni już chyba nigdy nie ruszę, taki mam uraz
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #134991 przez ajłona
czesc Kobietki!!!
Jagódko, Mirello melduje się!!!
Jagódko nie martwkaj się, jeszcze żyje
sytuacja wyglada tak - brzuchol boli i dzis wyjątkowo bo @ przylazła, a wiec musze wpisac sie na liste i staranka od nowa - ale teraz musze dac sobie spokoj (następna @ 5 lipca)
zabieg czeka mnie 22 czerwca, do tego czasu na zwolnieniu
marker nowotworowy ca 125 wypadł w normie - uffff jaka ulga
wczoraj caly dzien po lekarzach, szczepic sie musze przed operacja ale zdąrze 2 serie tej szczepionki na zapalenie wątroby strszelic nie wiem czy to cos da
cytologię musze takze dostarczyc na 22.
ze staranek nici zatem na jakis czas Kobietki ale za Was trzymam kciuki.
Martulka Twoj brzusio cudny i Maleńka szalona rosnie...
Madzia tak mi przykro, zgadzam sie z dziewczynami ze psycha dziala cuda, grunt to myślenie zeby walkę podjąć!!! mobilizuj Matulkę zatem i palnij w łeb jak trzeba
Dorciu brzusio rośnie ślicznie
delfinku na te mdłości to może cos w aptece znajdziesz, pamiętam jak moja Kochana lipcóweczka cosik tam brała...
Asik śliczna dziołcho ze śliczną córą... kolejny śliczny bąbel w brzusiu
Kredko na zwolnionko co odpoczniesz troszku...
@nulka a Tobie to się sięgnie!!!!
Gosik, Gabi i ja dołączam sie do listy M jak milość i pozdrawiam
a Natu jak nie ma tak nie ma!!!
Powodzenia Nikusia
Suari chyba się nie znamy - witam
cięzko mi dzis wyjątkowo przez ten brzuchol, ale słonce nieco odpuscilo i chłodku troche...
Jagódko, Mirello melduje się!!!
Jagódko nie martwkaj się, jeszcze żyje
sytuacja wyglada tak - brzuchol boli i dzis wyjątkowo bo @ przylazła, a wiec musze wpisac sie na liste i staranka od nowa - ale teraz musze dac sobie spokoj (następna @ 5 lipca)
zabieg czeka mnie 22 czerwca, do tego czasu na zwolnieniu
marker nowotworowy ca 125 wypadł w normie - uffff jaka ulga
wczoraj caly dzien po lekarzach, szczepic sie musze przed operacja ale zdąrze 2 serie tej szczepionki na zapalenie wątroby strszelic nie wiem czy to cos da
cytologię musze takze dostarczyc na 22.
ze staranek nici zatem na jakis czas Kobietki ale za Was trzymam kciuki.
Martulka Twoj brzusio cudny i Maleńka szalona rosnie...
Madzia tak mi przykro, zgadzam sie z dziewczynami ze psycha dziala cuda, grunt to myślenie zeby walkę podjąć!!! mobilizuj Matulkę zatem i palnij w łeb jak trzeba
Dorciu brzusio rośnie ślicznie
delfinku na te mdłości to może cos w aptece znajdziesz, pamiętam jak moja Kochana lipcóweczka cosik tam brała...
Asik śliczna dziołcho ze śliczną córą... kolejny śliczny bąbel w brzusiu
Kredko na zwolnionko co odpoczniesz troszku...
@nulka a Tobie to się sięgnie!!!!
Gosik, Gabi i ja dołączam sie do listy M jak milość i pozdrawiam
a Natu jak nie ma tak nie ma!!!
Powodzenia Nikusia
Suari chyba się nie znamy - witam
cięzko mi dzis wyjątkowo przez ten brzuchol, ale słonce nieco odpuscilo i chłodku troche...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez ajłona.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #135018 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dzieki laski
Kuzwa ale sie wkur.... Nie nawidze jak sie z geby dupe robi i ze mnie idiotke. Niepowazni ludzie naprawde
Kuzwa ale sie wkur.... Nie nawidze jak sie z geby dupe robi i ze mnie idiotke. Niepowazni ludzie naprawde
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #135029 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
O wozek
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez MagdaM.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #135031 przez Dorciaition
No to kurka faktycznie można się wkurzyć. Mam nadzieję, że znajdziesz i kupisz lepszy niż ten.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej