- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Gosiak, bez dołowania się, bo to nic nie da. Są chwile zwątpienia, je też trzeba przejść. Będzie dobrze, bo inaczej być nie może Trzymam kciuki, żeby z tymi polipami wszystko się dobrze skończyło. Swoją drogą też pierwsze o nich słyszę. Ale jesteś dzielna i jak się z tym uporasz, to pewnie w niedługim czasie zobaczysz dwie kreseczki na teście Inaczej być nie może
Chłopek witaj Trzymam za Ciebie kciuki, zresztą za Was wszystkie
Pozdrawiam cieplutko
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Gosia i Lacrijka - widzę, że obie znalazłyście dobre panie ginki, które znają się na rzeczy i zrobią z Wami szybkie porządki, tak że na jesieni u jednej i u drugiej fasolki się pojawią. Gossia - ty jeszcze tylko męża na badania wyślij. Zrobicie wszystkie niezbędne badania, wyleczycie to co trzeba i zanim śniegi nastaną to z brzuchami będziecie. Trzymam kciuki za obie.
Anulka, Majówka, Nikusia, Chłopek i pozostałe z bandy - za was też trzymam kciuki.
A co u mnie? Niestety mój lekarz na NFZ nie okazał się ideałem i usg przezirności karkowej zaproponował w swoim prywatnym gabinecie za duże pieniądze, mam jeszcze tydzień, żeby się zastanowić czy robić czy nie. Zawiedziona jestem w każdym razie, że nie widzieliśmy teraz jak nasza kruszynka rośnie . Poza tym wszystko ok, dzidzia rośnie, macica też, mdłości jak były tak są, schudłam jakieś pół kilograma.
Ale od poniedziałku jestem już na zwolnieniu, więc będę częściej zaglądać, chociaż sprawa kredytu i mieszkania jeszcze nas bardzo pochłania.
pozdrowienia
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
ale jesli nie masz powodów do niepokoju, czyli że nie istnieje żadne ryzyko to ja bym nie robiła.ja akurat ze wzgl na wiek mialam robione. a co do NT to powinien Ci na USG podać.no zachował sie strasznie. w końcu na NFZ przysługują Cio 3 badania USG i akurat pierwsze właśnie teraz.
A u nas na sierpniówkach mamy pierwszą dzidzię czyli sezon rozpoczęty Babinka miała cc
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Kochana kg nie długo przywędrują
Powodzenia z kredytem.
Śmigam na sierpniówki
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
no nieźle że Ci jeszcze usg nie zrobił na pierwsze to chyba już czas, i tak jak dziewczyny piszą 3 usg Ci się należą no bez sensu...
vestusia dzięuję
Byłam właśnie na sierpniówkach i tam już na prawdę gorąco hahaha, szkoda tylko że jeszcze zdjątka nie ma dzidziolka, ale poczekam cierpliwie stawiam że Asik będziesz następna
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Na tym konkretnym akurat chyba mi specjalnie nie zależy, tylko nastawiłam się że zobaczę fasolkę a tu nic.
Dzięki za wsparcie i rady
Asik - życzę szybkiego porodu i 10 punktów dla Szymka
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Asik no to Twoja kolej, do biegu gotowi start!!!
Gosiak, no jak to tak lubisz to Cię mogę co jakiś czas palnąć
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
CHYBA LEKARZ CHCE CIE NA KASE NACIAGNAC MOJA BRATOWA CHODZILA NA NFZ I MIALA TO ZA FREE,Witajcie Kobietki,
Gosia i Lacrijka - widzę, że obie znalazłyście dobre panie ginki, które znają się na rzeczy i zrobią z Wami szybkie porządki, tak że na jesieni u jednej i u drugiej fasolki się pojawią. Gossia - ty jeszcze tylko męża na badania wyślij. Zrobicie wszystkie niezbędne badania, wyleczycie to co trzeba i zanim śniegi nastaną to z brzuchami będziecie. Trzymam kciuki za obie.
Anulka, Majówka, Nikusia, Chłopek i pozostałe z bandy - za was też trzymam kciuki.
A co u mnie? Niestety mój lekarz na NFZ nie okazał się ideałem i usg przezirności karkowej zaproponował w swoim prywatnym gabinecie za duże pieniądze, mam jeszcze tydzień, żeby się zastanowić czy robić czy nie. Zawiedziona jestem w każdym razie, że nie widzieliśmy teraz jak nasza kruszynka rośnie . Poza tym wszystko ok, dzidzia rośnie, macica też, mdłości jak były tak są, schudłam jakieś pół kilograma.
Ale od poniedziałku jestem już na zwolnieniu, więc będę częściej zaglądać, chociaż sprawa kredytu i mieszkania jeszcze nas bardzo pochłania.
pozdrowienia
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
trzymam za was wszystkie kciuki
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
- Otrzymane podziękowania: 0
Przesyłam WSZYSTKIM starającym się fluidki ciążowe
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Angelika już tyle czasu tu jesteś, mi 10.12 stuknie roczek z Wami
przyszłam tylko napisać że @ się zjawił, trzymajcie kciuki żeby udało mi się szybko na zabieg pójść i żeby wsio było ok bo bardzo się boję
miłego wieczorku wszystkim
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Myślę o Was czesto i tak bardzo bym chciała żeby Wam się udało.
Mi też nie długo stuknie rok na forum. Najpierw lutówki, potem staraczki, no i listopadówki.
Angelika trzymam kciuki. Twój Synek za chwile bedzie z Wami. Ale cudnie!
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0