BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #169245 przez ilona
U nas bańki są lekiem na wszystko. :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #169260 przez monika1984lodz
No juz nie krzyczcie a mnie hihi :P

Nasza mala sesyjka, zdjecia robila moja siostra

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #169264 przez Mirella
wygłaskałam każde po kolei, super fotki :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #169268 przez monika1984lodz
:) :lol:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #169371 przez madziaska
Monia super pamiatka :)
Klaudusia i Wiktorek - slodziaki :):):)
13 lata 5 miesiąc temu #169394 przez gosiak
Monia śliczne zdjęcia i piękna pamiątka :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169405 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

proszę zarażać się migusiem. A jesteście przygotowane na taki szybki pokaźny brzuszek? Byłam przerażona, że tak to u mnie wcześnie, mam tylko jedne spodnie w które się mieszczę, ewidentnie potrzebne mi jakieś ciążowe

Mirella - chyba rośnie Tobie mała czarownica, jak Duśka patrzy to aż strach się bać.

Dziewczynki śliczne zdjęcia brzuszków :)

Gosiaku trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze, zrobisz "porządki", a potem będzie fasolka za fasolką, tylko nie smutaj się a walcz dzielnie
13 lata 5 miesiąc temu #169410 przez gosiak
ann dziękuję :kiss:
a brzuś pięknie rośnie, pogłaskałam sobie :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #169438 przez monika1984lodz
Glaskajcie dziewczynki do woli :) dziekujemy za mile slowka :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169761 przez Majowka
czesc dziewczyny!!!!

Ale macie piekne brzucholki!!!! Wszystkie poglaskalam!

Spojrzenie Dusi czarujace!!! Wiktorek przesympatyczny!

Asik! Trzymam kciuki za szybko i bezbolesnie!!! :)

O mnie jedyne co mozna wspmniec to okropny PRZEOKROPNY tradzik, caly czas sie nasila, teraz mam chyba 10 wulkanow na twarzy, tragedia po prostu.... :(

Gosiak, buziaki dla Ciebie :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #169785 przez Agusia83
Hej dziewczynki, jak milo do Was zajrzec :laugh: Ale co tak malutko staraczek, gdzie reszta? Pochowaly sie, a moze w sypialniach ze swoimi mezczyznami siedza i figluja :unsure: :laugh: Oczywiscie, trzymam kciuki za wszystkie...

ja ostatnio jestem bardzo spiaca, tak jak na poczatku, no i ciagle sie mecze...nawet zakupy sa udreka...wiem, ze wiekszosc chciala by piekna pogode, ale mnie taka nawet pasuje, przynajmniej nie dysze jak buldog :silly:

Super, ze poczatkowe forumowiczki sie odzywaja, tylko gdzie te wszystkie fotki maluszkow?

Mnie dziewczynki tez za niedlugo stuknie rok na forum :lol: ale to zlecialo..

Mirella, Duska niesamowita, a spojrzenie przeszywajace :woohoo:
Wiktorek tez kochany....baaa, wszystkie dzieciaczki cudasne :lol:

Ja jestem juz tak podekscytowana...sierpnioweczki sie rozpakowuja powoli, a dzis przeciez 1 sierpnia i za chwile na nas, wrzesniowki czas :woohoo:
13 lata 5 miesiąc temu #169795 przez eash
czesc dziewczyny. cos malo mam czasu na pisanie. zdjecia mojej corci dodam, jak tylko znajde chwile, obiecuje - Mirelko bądź cierpliwa :)

u mnie wlasnie konczy sie okres, wczoraj juz zaszalelismy. Boze, chcialabym juz zajsc w te druga ciążę...
13 lata 5 miesiąc temu #169894 przez Mirella
Eash, no przeginasz, rok Cię nie było, na zdjęcie czasu nie masz, a już chcesz fasolkę? I jeszcze mówisz że mam być cierpliwa??? eeehhh, dawno Cię nie było, nie wiesz że mogę Cię palnąć, każda prawie już oberwała, to uważaj :lol:

Agusia, no widzisz jak to zleciało? Mam kiepską wiadomość dla Ciebie, sierpień ma być ładny :lol: ale Ty krótko mieszkałaś na staraczkach, farciaro :lol:

Majówka, trądzik??? to normalne u Ciebie czy mam Cie wbrew moim zasadom na betę pogonić?

Ann, też sobie pogłaskałam :lol: rzeczywiście szybciutko poszedł do przodu :lol:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169920 przez Agusia83
Mirella jestes niesamowita...czytam Twoja wypowiedz i napisalas, ze masz dla mnie zla wiadomosc...ja sie zastanawiam o co chodzi? moze cos nie tak napisalam? a tu, ze sierpien ma byc ladny :silly: ...no masz racje...wczoraj mowili, ze ponad 30stopni..masakra bedzie, ale jakos trzeba bedzie przezyc :silly: pogoda pogoda, ale najbardziej doskwiera mi bol kregoslupa i martwie sie, ze przy porodzie bede miec bole krzyzowe...no, ale co zrobic... A jak tam OUS????

Majowka a z tym tradzikiem to prawda....teraz to takie syfki potrafia mi wyjsc, gorzej niz przed @ :silly:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #169931 przez Majowka
Nie Mirella, tradzik zaczal sie juz w kwietniu, moja cera z dnia na dzien zaczela sie pogarszac (szyja i policzki), pojawialy sie w jakims okresie cyklu i pozniej sie uspokajalo.

Ja juz wczesniej, 6 lat tem bralam Roacutan, bo mialam tragiczna twarz, nie wiadomo dokladnie dlaczego. Lekarze twierdza, ze jajniki policystyczne moga byc przyczyna tego tradziku. Po kuracji od razu zaczelam brac tabletki anty i cera wygladala jak z journala :)

Az do odstwawienia...tzn dopiero w kwietniu zaczely sie pojawiac, a a ostatni miesiac to po prostu porazka :( rana na ranie, blizna na bliznie, widze ze normalnie strasze ludzi

Ja nie sadze, ze to moze byc jakis objaw ciazy, coprawda obserwuje nasilenie, ale moze lepiej poczekac, az inny objaw sie pojawi
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia