- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #170587 przez eash
o, dodalam to jestem ja w 7 miesiacu ciazy. szczesliwa, ze w koncu brzuch zaczal rosnac (do 5 miesiaca wlasciwie nie bylo widac ciazy). sweter mi trzeszczy na brzuchu, hehe Boze, kiedy to bylo... a teraz wklejam Hanke - tak wygladala 26 grudnia 2010r., krotko po narodzinach. jak Rocky Balboa mialam cesarke pod narkoza, ale wczesniej przez 11 godzin normalnie staralam sie ja urodzic.
Temat został zablokowany.
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #170589 przez eash
na buzi ma plasterek, bo w trakcie cesarskiego ciecia oberwala skalpelem powodem do cesarki bylo jej ulozenie - buzia byla zwrocona do mojego brzucha, a powinna byc odwrocona odwrotnie, tj. buzia do moich plecow.
po jakims czasie przestala przypominac trolla, a zaczela wygladac jak normalne niemowle - różowe i pulchniutkie:
po jakims czasie przestala przypominac trolla, a zaczela wygladac jak normalne niemowle - różowe i pulchniutkie:
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #170595 przez eash
i takie są skutki kilkumiesiecznych starań referowanych m.in. na tym forum. wszystkie starajace sie - mozecie glaskac moj brzuchol i moja corcie do woli, daj Boze, zeby wam to przynioslo szczescie. sama se nawet poglaskam, to moze szybciej nam sie uda to rodzenstwo dla mlodej splodzic Mirelko, zadowolona? nie gniewajcie sie, ze tak forum zapchalam, ale nie moglam sie powstrzymac... a jutro postaram sie dodac jakas aktualna fote, bo mloda zmienia sie jak w kalejdoskopie.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 4 miesiąc temu #170748 przez ann-sunshine
Eash, co dwa dni może być, byle byś męża za szybko nie zniechęciła do zabawy, no i romantyzmu choć szczypta być musi, bo bez tego nie da rady. Mała jest cudna
Magda gratulacje synka, też podoba mi się Janek, ale mąż się na to za nic nie zgodzi
Staraczki- trzymam kciuki za wszystkie po kolei
Magda gratulacje synka, też podoba mi się Janek, ale mąż się na to za nic nie zgodzi
Staraczki- trzymam kciuki za wszystkie po kolei
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 4 miesiąc temu #170793 przez gabi28
Cześć Kochane.
Jeszcze tu jestem,czytam was w miarę regularnie.dokładnie za dwa tygodnie jadę do pracy,wiec odezwe sie pod koniec wrzesnia.Jak wiecie staranka zawieszone-ale kurcze... w okresie okołoowulacyjnym to tak szaleliśmy że aż się boję żeby z tego nie było fasolki.Wiecie,jednak jest coś w tym jak sie nie myśli o tym żeby sie udało.myśmy przestali myśleć i od razu wieksza ochota na seks... i znowu jest tak fajnie
Jeszcze tu jestem,czytam was w miarę regularnie.dokładnie za dwa tygodnie jadę do pracy,wiec odezwe sie pod koniec wrzesnia.Jak wiecie staranka zawieszone-ale kurcze... w okresie okołoowulacyjnym to tak szaleliśmy że aż się boję żeby z tego nie było fasolki.Wiecie,jednak jest coś w tym jak sie nie myśli o tym żeby sie udało.myśmy przestali myśleć i od razu wieksza ochota na seks... i znowu jest tak fajnie
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 4 miesiąc temu #170979 przez gosiak
No Lacrijka dzięki żeś mnie zaktualizowała ale chyba miesiąca nie zmieniłaś spoko poprawię
Marta ależ sexi ciężaróweczka z Ciebie, super
eash super malutka, taka radosna
Gabi no może się uda teraz tak zupełnie niespodziewanie
pozdrawiam Was
Marta ależ sexi ciężaróweczka z Ciebie, super
eash super malutka, taka radosna
Gabi no może się uda teraz tak zupełnie niespodziewanie
pozdrawiam Was
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 4 miesiąc temu #171013 przez gosiak
O:STARANIA O CIAZE 14 godzin, 28 minut temu
1. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok 4 sierpnia
2. Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 13 sierpnia
3. @nulka franca @ będzie 14 sierpnia
4. ViFi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 21 sierpnia
5. ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 22 sierpnia
6. Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 26 sierpnia
7. Majowka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 1 tydz września
1. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok 4 sierpnia
2. Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 13 sierpnia
3. @nulka franca @ będzie 14 sierpnia
4. ViFi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 21 sierpnia
5. ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 22 sierpnia
6. Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 26 sierpnia
7. Majowka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 1 tydz września
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 4 miesiąc temu #171049 przez @nulka
hej Dziewuchny!!!
a ja dalej wczasuję ale co parę dni próbuję się wbić na Zp żeby chociaż Was poczytać. Najczęsciej w nocy bo wtedy net tu jako tako hula.
Marta ale masz full wypas busssss, pikny!!! pomacałam se przez ekrana...
Magda znam dużo Jaśków i to są fajne, rezolutne chłopaki ale też dość "żywe" z natury Fajne imię
Mirella no znowu udowodniłaś że masz jakieś moce więc nie wiem już czym Cię przekupić żebyś mi fasolkę przyśpieszyła !!!
eash znam Cię z "czytania" forum. Witam na świeżo i życzę tego co nam wszystkim Mała jest śliczna
Nikusia aleś Ty cierpliwa!!!! Testuj bo już aż mnie nosi!!!
A u mnie już raczej po owulacji i po kolejnej szansie. Cały ten czas miałam duuuuuużo gości więc nie było możliwości i czasu nawet na moment się przytulić
Goście odjeżdżają jutro więc przytulanki pewnie jakieś będą ale raczej już tylko dla przyjemności . No jednym słowem "po ptokach". Cykl stracony.
Bawię się dobrze, wypoczęłam, że aż to czuję. Psychicznie i fizycznie to mam taką moc że mogę się do pługa zaprząc i orać hektary. Sama się nie poznaję! No i jeszcze miesiąc tutaj!!!
Pozdrawiam, całuję papa
a ja dalej wczasuję ale co parę dni próbuję się wbić na Zp żeby chociaż Was poczytać. Najczęsciej w nocy bo wtedy net tu jako tako hula.
Marta ale masz full wypas busssss, pikny!!! pomacałam se przez ekrana...
Magda znam dużo Jaśków i to są fajne, rezolutne chłopaki ale też dość "żywe" z natury Fajne imię
Mirella no znowu udowodniłaś że masz jakieś moce więc nie wiem już czym Cię przekupić żebyś mi fasolkę przyśpieszyła !!!
eash znam Cię z "czytania" forum. Witam na świeżo i życzę tego co nam wszystkim Mała jest śliczna
Nikusia aleś Ty cierpliwa!!!! Testuj bo już aż mnie nosi!!!
A u mnie już raczej po owulacji i po kolejnej szansie. Cały ten czas miałam duuuuuużo gości więc nie było możliwości i czasu nawet na moment się przytulić
Goście odjeżdżają jutro więc przytulanki pewnie jakieś będą ale raczej już tylko dla przyjemności . No jednym słowem "po ptokach". Cykl stracony.
Bawię się dobrze, wypoczęłam, że aż to czuję. Psychicznie i fizycznie to mam taką moc że mogę się do pługa zaprząc i orać hektary. Sama się nie poznaję! No i jeszcze miesiąc tutaj!!!
Pozdrawiam, całuję papa
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #171158 przez bewipo
gosiak napisał:
Dzięki gosiak, że pytasz Lenia mam trochę i rzadko zaglądam Tu moja aktualna fotka www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...n-2011/Page-563.html
Ale tu jakiś przestój wakacyjny na staraczkach.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Madzia gratuluje syna Jana-super imię
Nikusia zaciskam kciuki aby jednak to było To a nie opóźnienie przez zmianę klimatu
Bewipo a co u Ciebie ? dawno do nas nie zagladałaś
Dzięki gosiak, że pytasz Lenia mam trochę i rzadko zaglądam Tu moja aktualna fotka www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...n-2011/Page-563.html
Ale tu jakiś przestój wakacyjny na staraczkach.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 4 miesiąc temu #171181 przez Mirella
No jak mi i dziś zeżre odpowiedź to mnie szlag jasny na miejscu trafi i same sobie będziecie przepowiadać
@nulka Ty się do roboty weź w tym sierpniu a nie tylko goście i goście to też Ci przepowiem
Eash, Hania śliczna i duża, kurcze to Klaudia ponad rok starsza a 91cm i 12kg... Hania to mała olbrzymka
Magda, no widzisz, miałam się na Tobie wyłożyć, a tu Agusia mi niespodziankę zrobiła tracę moc jednak.... Jaś to fajne imię, pogłaskaj ode mnie
Agusia imię dla córeczki masz już? Córeczka to fajna opcja, wiem coś o tym też pogłaskaj
bepipo jaka Ty fajnie okrąglutka.... pogłaskaj
Marta.... Pogłaskaj
Ann.... pogłaskaj
Dorcia.... pogłaskaj
o kim zapomniałam? z góry przepraszam, jakaś niedospana dziś jestem...
Majówka ja się na hormonach i trądzikach nie znam, pozostaje dobry endokrynolog w takim razie nie zaszkodzi zbadać to i owo
Gabi, Ty to sobie niespodziankę zrobisz
@nulka Ty się do roboty weź w tym sierpniu a nie tylko goście i goście to też Ci przepowiem
Eash, Hania śliczna i duża, kurcze to Klaudia ponad rok starsza a 91cm i 12kg... Hania to mała olbrzymka
Magda, no widzisz, miałam się na Tobie wyłożyć, a tu Agusia mi niespodziankę zrobiła tracę moc jednak.... Jaś to fajne imię, pogłaskaj ode mnie
Agusia imię dla córeczki masz już? Córeczka to fajna opcja, wiem coś o tym też pogłaskaj
bepipo jaka Ty fajnie okrąglutka.... pogłaskaj
Marta.... Pogłaskaj
Ann.... pogłaskaj
Dorcia.... pogłaskaj
o kim zapomniałam? z góry przepraszam, jakaś niedospana dziś jestem...
Majówka ja się na hormonach i trądzikach nie znam, pozostaje dobry endokrynolog w takim razie nie zaszkodzi zbadać to i owo
Gabi, Ty to sobie niespodziankę zrobisz