BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #170585 przez eash
sprobuje dodac pare zdjec, ale nie pamietam, jak to sie robi...
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #170587 przez eash
o, dodalam :lol: to jestem ja w 7 miesiacu ciazy. szczesliwa, ze w koncu brzuch zaczal rosnac (do 5 miesiaca wlasciwie nie bylo widac ciazy). sweter mi trzeszczy na brzuchu, hehe ;) Boze, kiedy to bylo... a teraz wklejam Hanke - tak wygladala 26 grudnia 2010r., krotko po narodzinach. jak Rocky Balboa ;) mialam cesarke pod narkoza, ale wczesniej przez 11 godzin normalnie staralam sie ja urodzic.
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #170589 przez eash
na buzi ma plasterek, bo w trakcie cesarskiego ciecia oberwala skalpelem :( powodem do cesarki bylo jej ulozenie - buzia byla zwrocona do mojego brzucha, a powinna byc odwrocona odwrotnie, tj. buzia do moich plecow.

po jakims czasie przestala przypominac trolla, a zaczela wygladac jak normalne niemowle - różowe i pulchniutkie:
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #170592 przez eash
a pulchniutka jest, bo lubi jesc - na przyklad cholernie brudzace ubranie jagody na przemian z marchewka...
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #170595 przez eash
i takie są skutki kilkumiesiecznych starań referowanych m.in. na tym forum. wszystkie starajace sie - mozecie glaskac moj brzuchol i moja corcie do woli, daj Boze, zeby wam to przynioslo szczescie. sama se nawet poglaskam, to moze szybciej nam sie uda to rodzenstwo dla mlodej splodzic ;) Mirelko, zadowolona? nie gniewajcie sie, ze tak forum zapchalam, ale nie moglam sie powstrzymac... :blush: a jutro postaram sie dodac jakas aktualna fote, bo mloda zmienia sie jak w kalejdoskopie.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #170676 przez Majowka
eash! ale slodka twoja niunia! :)
Przesliczna!!!!!!

Marta cudny brzuszek!! Przesliczne zdjecia!!!
13 lata 4 miesiąc temu #170748 przez ann-sunshine
Eash, co dwa dni może być, byle byś męża za szybko nie zniechęciła do zabawy, no i romantyzmu choć szczypta być musi, bo bez tego nie da rady. Mała jest cudna :)

Magda gratulacje synka, też podoba mi się Janek, ale mąż się na to za nic nie zgodzi

Staraczki- trzymam kciuki za wszystkie po kolei
13 lata 4 miesiąc temu #170793 przez gabi28
Cześć Kochane.

Jeszcze tu jestem,czytam was w miarę regularnie.dokładnie za dwa tygodnie jadę do pracy,wiec odezwe sie pod koniec wrzesnia.Jak wiecie staranka zawieszone-ale kurcze... w okresie okołoowulacyjnym to tak szaleliśmy że aż się boję żeby z tego nie było fasolki.Wiecie,jednak jest coś w tym jak sie nie myśli o tym żeby sie udało.myśmy przestali myśleć i od razu wieksza ochota na seks... i znowu jest tak fajnie :) :)
13 lata 4 miesiąc temu #170807 przez Mirella
wrrrr
napisałam długiego posta i zeżarło
nie wiem kiedy znowu znajdę czasu tyle, wrrrrrrrrrrrrrrrrr
w każdym bądż razie żyję całuję pozdrawiam i proszę o więcej fot od wszystkich ;)
13 lata 4 miesiąc temu #170979 przez gosiak
No Lacrijka dzięki żeś mnie zaktualizowała ale chyba miesiąca nie zmieniłaś :lol: spoko poprawię :blink:

Marta ależ sexi ciężaróweczka z Ciebie, super :lol:

eash super malutka, taka radosna :woohoo:

Gabi no może się uda teraz tak zupełnie niespodziewanie :lol:

pozdrawiam Was :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #171013 przez gosiak
O:STARANIA O CIAZE 14 godzin, 28 minut temu
1. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok 4 sierpnia
2. Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 13 sierpnia
3. @nulka franca @ będzie 14 sierpnia
4. ViFi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 21 sierpnia
5. ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 22 sierpnia
6. Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 26 sierpnia
7. Majowka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 1 tydz września

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #171049 przez @nulka
hej Dziewuchny!!! :)
a ja dalej wczasuję ale co parę dni próbuję się wbić na Zp żeby chociaż Was poczytać. Najczęsciej w nocy bo wtedy net tu jako tako hula.

Marta ale masz full wypas busssss, pikny!!! :) :) pomacałam se przez ekrana... :blink:

Magda znam dużo Jaśków i to są fajne, rezolutne chłopaki ale też dość "żywe" z natury :) Fajne imię

Mirella no znowu udowodniłaś że masz jakieś moce więc nie wiem już czym Cię przekupić żebyś mi fasolkę przyśpieszyła !!! :P

eash znam Cię z "czytania" forum. Witam na świeżo i życzę tego co nam wszystkim :) Mała jest śliczna :)

Nikusia aleś Ty cierpliwa!!!! Testuj bo już aż mnie nosi!!!

A u mnie już raczej po owulacji i po kolejnej szansie. Cały ten czas miałam duuuuuużo gości więc nie było możliwości i czasu nawet na moment się przytulić :(
Goście odjeżdżają jutro więc przytulanki pewnie jakieś będą ale raczej już tylko dla przyjemności :) . No jednym słowem "po ptokach". Cykl stracony.
Bawię się dobrze, wypoczęłam, że aż to czuję. Psychicznie i fizycznie to mam taką moc że mogę się do pługa zaprząc i orać hektary. :blink: Sama się nie poznaję! No i jeszcze miesiąc tutaj!!! :)

Pozdrawiam, całuję papa
13 lata 4 miesiąc temu #171158 przez bewipo
gosiak napisał:

Madzia gratuluje syna Jana-super imię :laugh:
Nikusia zaciskam kciuki aby jednak to było To a nie opóźnienie przez zmianę klimatu :blink:
Bewipo a co u Ciebie ? dawno do nas nie zagladałaś B)

Dzięki gosiak, że pytasz :) Lenia mam trochę i rzadko zaglądam ;) Tu moja aktualna fotka www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...n-2011/Page-563.html
Ale tu jakiś przestój wakacyjny na staraczkach.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
13 lata 4 miesiąc temu #171161 przez Dorciaition
Bewipo cudny brzuszek i piękna Ty :lol:

Alanek[*] :(
13 lata 4 miesiąc temu #171181 przez Mirella
No jak mi i dziś zeżre odpowiedź to mnie szlag jasny na miejscu trafi i same sobie będziecie przepowiadać ;)

@nulka Ty się do roboty weź w tym sierpniu a nie tylko goście i goście to też Ci przepowiem :lol:

Eash, Hania śliczna i duża, kurcze to Klaudia ponad rok starsza a 91cm i 12kg... Hania to mała olbrzymka :D

Magda, no widzisz, miałam się na Tobie wyłożyć, a tu Agusia mi niespodziankę zrobiła :) tracę moc jednak.... Jaś to fajne imię, pogłaskaj ode mnie :kiss:

Agusia imię dla córeczki masz już? Córeczka to fajna opcja, wiem coś o tym :D też pogłaskaj

bepipo jaka Ty fajnie okrąglutka.... pogłaskaj
Marta.... Pogłaskaj
Ann.... pogłaskaj
Dorcia.... pogłaskaj
o kim zapomniałam? z góry przepraszam, jakaś niedospana dziś jestem...

Majówka ja się na hormonach i trądzikach nie znam, pozostaje dobry endokrynolog w takim razie ;) nie zaszkodzi zbadać to i owo :)

Gabi, Ty to sobie niespodziankę zrobisz :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia