BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #172557 przez gosiak
Aguś w Opolu :ohmy: to był najdroższy jaki usłyszałam dzwoniąc dziś, do następnego zadzwoniłam 170 zl dla mnie tyle to tez dużo, porównując wizytę u ostatniej gin. gdzie usg + wizyta zapłaciłam 70 zł także różnica kolosalna, a że ta ginka która na prawdę mi się spodobała niestety wyjechała a że na czasie mi zależy poszperałam dalej w necie no i babeczke znalazłam 100 za wizyte z usg chce, opinie tez ma ok, więc pójdę zamiast siedzieć bezczynnie i się użalać nad sobą :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #172572 przez Lacrijka
No widzisz Gosiak !!!!! Ciebie to wystarczy porzadnie opierdaczyc !!!!!!!!!!! Jestem z Ciebie dzis dumna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #172573 przez vestusia
Jej, ale fajniuśnie!

Iwcia i Wiki - moje serdeczne gratulacje!! Życzę dużo cierpliwości i niech fasolki rosną zdrowo i szybciutko :D

Gosiak, fajno, że idziesz do gina, faktycznie szkoda tych badań, bo musiałabyś je powtórzyć. Będzie dobrze.

Gabi, ja pierwsze słyszę, żeby testy owulacyjne świadczyły o ciąży... Ja generalnie w kilku cyklach miałam testy owu pozytywne, działania były a ciąży brak. No ale... Trzeba po prostu zrobić normalny test ciążowy :D

U nas okazało się, że w brzuszku siedzi nasza wymarzona Zuzanka :) Mam nadzieję, że nic jej już między nogami nie wyrośnie :)

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki :D Teraz czas na kolejne fasolki :D
13 lata 4 miesiąc temu #172580 przez gosiak
Lacrijka napisał:

No widzisz Gosiak !!!!! Ciebie to wystarczy porzadnie opierdaczyc !!!!!!!!!!! Jestem z Ciebie dzis dumna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

:kiss: :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #172581 przez gosiak
vestusia gratuluję córeczki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #172730 przez Caro999
Witajcie :)

sory za nieobecnosc... troche dluga...
ale sprawy zwiazane ze slubem mnie calkowicie osaczyly i nie mialam czasu na nic.
Do tamtego tyg myslalam, ze zaciazylam, ale niestety @ przyszla w srode i dupa blada... moze nastepnym razem.

Widze, ze niektorym fasoleczka sie zagniezdzila, gratuluje, Dziewczynki!

Milego weekendu !
13 lata 4 miesiąc temu #172740 przez delfinek83
Witam się weekendowo :silly:

Iwcia, Wiki - gratuluję!!! :kiss:
Kto następny??? hmmm :kiss:

Nie no nie wierzę - Eash?! A już myślałam że tego nie doczekam :silly:
No nareszcie sobie o nas przypomniałaś, fajnie że znów jesteś w gronie staraczek :kiss:
Gdyby tak jeszcze Grazia się odezwała co u niej, mam nadzieję że już dawno doczekała się tych dwóch wymarzonych kreseczek i jest szczęśliwa :)

Gosiaczku, będzie dobrze, trzymam kciuki :woohoo:
zresztą za wszystkie mocno zaciskam :kiss: :kiss: :kiss:

byliśmy teraz na weekend na weselu u znajomych, wybawiłam się i w ogóle super, i wiecie co, tak sobie siedziałam akurat przy stoliku, spałaszowałam pyszniutką babeczkę z owocami i wtedy poczułam pierwszy raz "kopniaczki" swojego dzidziolka :lol:
z początku pomyślałam że to od takiej ilości jedzenia po jelitach mi się tak przewraca, ale nie, to były na 100% ruchy maluszka, które czuję teraz codziennie :) widać też mu posmakowały i domagał się dokładki łakomczuch hehe

pozdrawiam :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 4 miesiąc temu #172742 przez Mirella
delfinku bo brzdące lubią słodkie :) zaleca się nawet żeby przed KTG się najeść czekolady coby szkraba rozruszać :)
13 lata 4 miesiąc temu #172854 przez vestusia
Delfinek :) U mnie było podobnie, tzn. jadłam przez 3 dni z rzędu czereśnie, obżerałam się wręcz. No i zaczęłam mieć dziwną rewolucję w brzuchu, ale zwalałam to na te czereśnie. Czereśnie w końcu się skończyły, a dzidzia nadal się ruszała... z każdym dniem intensywniej :) Gratuluję !

No i która następna zafasolkowana będzie? :)
13 lata 4 miesiąc temu #173052 przez ajłona
Ja ja ja ja ja ja kcem!!!! pozdrawiam Kobietki! nie moge uwierzyć, że dwie fasolindy już są, ale czad!!!! '
Gratuluję Wiki i Iwciu.
Gosiaku @nulkja ma rację z tymi diabelstwami - u mnie tez ta torbiel narobila rewolucji, apotem się skubana przestraszyła i uciekła. życzę Ci, żebyś się szybciutko z tym draniem uwinęła i wracała do "gry" jak to sprytnie określiła @nulka. trzymam kciukory. i za Ciebie Gabi także.
@nulka noc na plaży - romantiko że hejżeho- z tego musi coś wyniknąć;)
ale mnie dziś jajnik naparza....
Caro dziewczynki nasze piszą ze fasolindy parami się pojawiają, więc może my teraz;)
13 lata 4 miesiąc temu #173073 przez Mirella
no to Wam jeszcze przypomnę ze Monami dała cztery foty Zuzi, a są dopiero dwie fasolki to nie ma bata, muszą być jeszcze dwie :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #173081 przez ajłona
no to niech będą 4 dla pełniejszego rachunku czy jakos tak, Mirellciu;)
13 lata 4 miesiąc temu #173375 przez MagdaM
Iwcia, Wiki gratulacje :lol: :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 4 miesiąc temu #173430 przez Wiki81
Dziękuję dziewczynki :) teraz trzymajcie kciuki,żeby na wizycie u gina okazało się,że wszystko jest ok :) ale to dopiero za 2 tyg...

Iwcia, wszystko wskazuje na to,że faktycznie będziemy miały bardzo zbliżony termin porodu, a może nawet dzidziule urodzą się tego samego dnia :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #173437 przez ann-sunshine
o i proszę, nie ma to jak wakacje, lato i od razu nowe fasolki :laugh:
Iwcia i Wiki gratuluję

za całą bandę czekającą w kolejce do zafasolkowania trzymam kciuki

Gosia a tobie przesyłam :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama