- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #172557 przez gosiak
Aguś w Opolu to był najdroższy jaki usłyszałam dzwoniąc dziś, do następnego zadzwoniłam 170 zl dla mnie tyle to tez dużo, porównując wizytę u ostatniej gin. gdzie usg + wizyta zapłaciłam 70 zł także różnica kolosalna, a że ta ginka która na prawdę mi się spodobała niestety wyjechała a że na czasie mi zależy poszperałam dalej w necie no i babeczke znalazłam 100 za wizyte z usg chce, opinie tez ma ok, więc pójdę zamiast siedzieć bezczynnie i się użalać nad sobą
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu #172573 przez vestusia
Jej, ale fajniuśnie!
Iwcia i Wiki - moje serdeczne gratulacje!! Życzę dużo cierpliwości i niech fasolki rosną zdrowo i szybciutko
Gosiak, fajno, że idziesz do gina, faktycznie szkoda tych badań, bo musiałabyś je powtórzyć. Będzie dobrze.
Gabi, ja pierwsze słyszę, żeby testy owulacyjne świadczyły o ciąży... Ja generalnie w kilku cyklach miałam testy owu pozytywne, działania były a ciąży brak. No ale... Trzeba po prostu zrobić normalny test ciążowy
U nas okazało się, że w brzuszku siedzi nasza wymarzona Zuzanka Mam nadzieję, że nic jej już między nogami nie wyrośnie
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki Teraz czas na kolejne fasolki
Iwcia i Wiki - moje serdeczne gratulacje!! Życzę dużo cierpliwości i niech fasolki rosną zdrowo i szybciutko
Gosiak, fajno, że idziesz do gina, faktycznie szkoda tych badań, bo musiałabyś je powtórzyć. Będzie dobrze.
Gabi, ja pierwsze słyszę, żeby testy owulacyjne świadczyły o ciąży... Ja generalnie w kilku cyklach miałam testy owu pozytywne, działania były a ciąży brak. No ale... Trzeba po prostu zrobić normalny test ciążowy
U nas okazało się, że w brzuszku siedzi nasza wymarzona Zuzanka Mam nadzieję, że nic jej już między nogami nie wyrośnie
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki Teraz czas na kolejne fasolki
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Caro999
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu #172730 przez Caro999
Witajcie
sory za nieobecnosc... troche dluga...
ale sprawy zwiazane ze slubem mnie calkowicie osaczyly i nie mialam czasu na nic.
Do tamtego tyg myslalam, ze zaciazylam, ale niestety @ przyszla w srode i dupa blada... moze nastepnym razem.
Widze, ze niektorym fasoleczka sie zagniezdzila, gratuluje, Dziewczynki!
Milego weekendu !
sory za nieobecnosc... troche dluga...
ale sprawy zwiazane ze slubem mnie calkowicie osaczyly i nie mialam czasu na nic.
Do tamtego tyg myslalam, ze zaciazylam, ale niestety @ przyszla w srode i dupa blada... moze nastepnym razem.
Widze, ze niektorym fasoleczka sie zagniezdzila, gratuluje, Dziewczynki!
Milego weekendu !
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #172740 przez delfinek83
Witam się weekendowo
Iwcia, Wiki - gratuluję!!!
Kto następny??? hmmm
Nie no nie wierzę - Eash?! A już myślałam że tego nie doczekam
No nareszcie sobie o nas przypomniałaś, fajnie że znów jesteś w gronie staraczek
Gdyby tak jeszcze Grazia się odezwała co u niej, mam nadzieję że już dawno doczekała się tych dwóch wymarzonych kreseczek i jest szczęśliwa
Gosiaczku, będzie dobrze, trzymam kciuki
zresztą za wszystkie mocno zaciskam
byliśmy teraz na weekend na weselu u znajomych, wybawiłam się i w ogóle super, i wiecie co, tak sobie siedziałam akurat przy stoliku, spałaszowałam pyszniutką babeczkę z owocami i wtedy poczułam pierwszy raz "kopniaczki" swojego dzidziolka
z początku pomyślałam że to od takiej ilości jedzenia po jelitach mi się tak przewraca, ale nie, to były na 100% ruchy maluszka, które czuję teraz codziennie widać też mu posmakowały i domagał się dokładki łakomczuch hehe
pozdrawiam
Iwcia, Wiki - gratuluję!!!
Kto następny??? hmmm
Nie no nie wierzę - Eash?! A już myślałam że tego nie doczekam
No nareszcie sobie o nas przypomniałaś, fajnie że znów jesteś w gronie staraczek
Gdyby tak jeszcze Grazia się odezwała co u niej, mam nadzieję że już dawno doczekała się tych dwóch wymarzonych kreseczek i jest szczęśliwa
Gosiaczku, będzie dobrze, trzymam kciuki
zresztą za wszystkie mocno zaciskam
byliśmy teraz na weekend na weselu u znajomych, wybawiłam się i w ogóle super, i wiecie co, tak sobie siedziałam akurat przy stoliku, spałaszowałam pyszniutką babeczkę z owocami i wtedy poczułam pierwszy raz "kopniaczki" swojego dzidziolka
z początku pomyślałam że to od takiej ilości jedzenia po jelitach mi się tak przewraca, ale nie, to były na 100% ruchy maluszka, które czuję teraz codziennie widać też mu posmakowały i domagał się dokładki łakomczuch hehe
pozdrawiam
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu #172854 przez vestusia
Delfinek U mnie było podobnie, tzn. jadłam przez 3 dni z rzędu czereśnie, obżerałam się wręcz. No i zaczęłam mieć dziwną rewolucję w brzuchu, ale zwalałam to na te czereśnie. Czereśnie w końcu się skończyły, a dzidzia nadal się ruszała... z każdym dniem intensywniej Gratuluję !
No i która następna zafasolkowana będzie?
No i która następna zafasolkowana będzie?
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173052 przez ajłona
Ja ja ja ja ja ja kcem!!!! pozdrawiam Kobietki! nie moge uwierzyć, że dwie fasolindy już są, ale czad!!!! '
Gratuluję Wiki i Iwciu.
Gosiaku @nulkja ma rację z tymi diabelstwami - u mnie tez ta torbiel narobila rewolucji, apotem się skubana przestraszyła i uciekła. życzę Ci, żebyś się szybciutko z tym draniem uwinęła i wracała do "gry" jak to sprytnie określiła @nulka. trzymam kciukory. i za Ciebie Gabi także.
@nulka noc na plaży - romantiko że hejżeho- z tego musi coś wyniknąć
ale mnie dziś jajnik naparza....
Caro dziewczynki nasze piszą ze fasolindy parami się pojawiają, więc może my teraz;)
Gratuluję Wiki i Iwciu.
Gosiaku @nulkja ma rację z tymi diabelstwami - u mnie tez ta torbiel narobila rewolucji, apotem się skubana przestraszyła i uciekła. życzę Ci, żebyś się szybciutko z tym draniem uwinęła i wracała do "gry" jak to sprytnie określiła @nulka. trzymam kciukory. i za Ciebie Gabi także.
@nulka noc na plaży - romantiko że hejżeho- z tego musi coś wyniknąć
ale mnie dziś jajnik naparza....
Caro dziewczynki nasze piszą ze fasolindy parami się pojawiają, więc może my teraz;)
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 4 miesiąc temu #173375 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Iwcia, Wiki gratulacje
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Wiki81
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173430 przez Wiki81
Dziękuję dziewczynki teraz trzymajcie kciuki,żeby na wizycie u gina okazało się,że wszystko jest ok ale to dopiero za 2 tyg...
Iwcia, wszystko wskazuje na to,że faktycznie będziemy miały bardzo zbliżony termin porodu, a może nawet dzidziule urodzą się tego samego dnia
Iwcia, wszystko wskazuje na to,że faktycznie będziemy miały bardzo zbliżony termin porodu, a może nawet dzidziule urodzą się tego samego dnia
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 4 miesiąc temu #173437 przez ann-sunshine
o i proszę, nie ma to jak wakacje, lato i od razu nowe fasolki
Iwcia i Wiki gratuluję
za całą bandę czekającą w kolejce do zafasolkowania trzymam kciuki
Gosia a tobie przesyłam