- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #175325 przez nikusia1988
Ja też wybrałam imiona: Lenka i Maxio
Ale jak narazie to jeszcze trochę musza poczekać aż się przydadzą...
Ale jak narazie to jeszcze trochę musza poczekać aż się przydadzą...
Temat został zablokowany.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 4 miesiąc temu #175331 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Asik powiedz Szymkowi, ze jak tak dalej pojdzie to Was wyprzedzimy
Gosiu hehe ciesze sie, ze sie podobalo i mam nadzieje, ze byla stosunkowo udana i owocna Co do relacji... No nam grozi wczesniejsze rozpakowanie Dzis mam wizyte wiec jak tylko dostane jakas fotke, lub informacje zaraz wstawie dla zarazania
ViFi slonce Ty wiesz, ze jak masz potrzebe to uderzaj do mnie w ciemno. Zawsze pogadam, wyslucham, pomoge jak tylko bede mogla!! I gleboko w to wierze, ze i Wam sie uda!! Mam nadzieje, ze sen byl proroczy a za gadanie o wieku to powinnas dostac badylkiem
Sieeee rozpisalam
Gosiu hehe ciesze sie, ze sie podobalo i mam nadzieje, ze byla stosunkowo udana i owocna Co do relacji... No nam grozi wczesniejsze rozpakowanie Dzis mam wizyte wiec jak tylko dostane jakas fotke, lub informacje zaraz wstawie dla zarazania
ViFi slonce Ty wiesz, ze jak masz potrzebe to uderzaj do mnie w ciemno. Zawsze pogadam, wyslucham, pomoge jak tylko bede mogla!! I gleboko w to wierze, ze i Wam sie uda!! Mam nadzieje, ze sen byl proroczy a za gadanie o wieku to powinnas dostac badylkiem
Sieeee rozpisalam
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #175336 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 4 miesiąc temu #175345 przez gosiak
hahah Madzia no noc stosunkowo udana ale czy coś zaowocuje dowiemy się za jakieś dwa tygodnie a Ty nie zamartwiaj się na zapas, pójdziesz na wizytę i na pewno się uspokoisz, tak jak ja wczoraj czekam zatem na fotkę małego Jasia
Nikusia fajne imionka na pewno niedługo ich "użyjesz"
ViFi tule i jestem z Tobą
Monika no super brzuszek
Nikusia fajne imionka na pewno niedługo ich "użyjesz"
ViFi tule i jestem z Tobą
Monika no super brzuszek
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 4 miesiąc temu #175454 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosiu to ciesze sie i zaciskam za efekty z calych sil
Fotki Jasia nie mam, ale same dobre wiesci
Maly wazy 1486 gram Obrocony jest glowka w dol :hurra: Nie ma zadnych wskazan do CC huuraaa Szyjka 30mm nie skrocona, zamknieta - wszystko ok Nie przytylam i nie musze tyc, moge nawet chudnac wiec tamta lekarka przesadza. Nastepna wizyta za 3 tyg i mam sie juz stawic z badaniami do porodu A te bole brzucha, spojenia i plecow to taka moja uroda, wkoncu sie kregoslup wygina Dziekuje za kciuki!!
Fotki Jasia nie mam, ale same dobre wiesci
Maly wazy 1486 gram Obrocony jest glowka w dol :hurra: Nie ma zadnych wskazan do CC huuraaa Szyjka 30mm nie skrocona, zamknieta - wszystko ok Nie przytylam i nie musze tyc, moge nawet chudnac wiec tamta lekarka przesadza. Nastepna wizyta za 3 tyg i mam sie juz stawic z badaniami do porodu A te bole brzucha, spojenia i plecow to taka moja uroda, wkoncu sie kregoslup wygina Dziekuje za kciuki!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 4 miesiąc temu #175590 przez ann-sunshine
Magda - super wieści
Jak patrzę na suwaczki to nie mogę uwierzyć. A tak niedawno po kolei były zdjęcia dwóch kresek, a teraz:
Asik już do porodu gotowa
Magda - 30 tydzień
Dorcia - 25 tydzień
ja - 15 tydzień
jakim cudem, kiedy??? ja się pytam
staraczki - owocnej nocy życzę
Jak patrzę na suwaczki to nie mogę uwierzyć. A tak niedawno po kolei były zdjęcia dwóch kresek, a teraz:
Asik już do porodu gotowa
Magda - 30 tydzień
Dorcia - 25 tydzień
ja - 15 tydzień
jakim cudem, kiedy??? ja się pytam
staraczki - owocnej nocy życzę
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175681 przez delfinek83
No widzisz Madzia, wsio ok, więc teraz luuuuuz i uśmiech na twarzy codziennie ma być
Vifi, jak to się mówi, nadzieja umiera ostatnia, więc musi być fasolka, nie ma innej opcji
jako przykład podam Ci Katarzynę Skrzynecką, też już trochę w tym temacie przeszła, a teraz jest już w 5 miesiącu ciąży, urodzi pierwsze dziecko, a ma 40 lat (przeczytałam dzisiaj w gazecie ) więc nie łam się, tylko próbujcie do skutku, trzymam kciuki
Gosiak, Lacra, Nikusia, @nulka, Majówka itd. za Was też mocno zaciskam
Byłam dzisiaj na badaniach krwi i moczu, jutro wyniki, zrobiłam sobie także toxo dla świętego spokoju
i tak się babka w laboratorium krzywo wkuła, że mam siniaka na kilka cm, wygląda jakbym w żyłę dawała hehe
no i dostałam wiadomość że moja koleżanka dzisiaj urodziła synka
termin miała na 19 ale widać już miał dość ciasnoty i chciał wyjść rozprostować kości 51 cm, waga 3100, więc nie taki duży, o 14 przywiozła ją karetka do szpitala, a pół godzinki później już Wiktorek był na świecie fajnie że tak szybko jej poszło, nawet mąż nie zdążył do szpitala dojechać na czas, więc sama pępowinę przecięła
jutro idę w odwiedziny i już się nie mogę doczekać żeby potrzymać taką Kruszynkę
mam nadzieję że moje Maleństwo weźmie dobry przykład i też tak szybko wyskoczy hehe
a tak poza tym to muszę jutro wybrać się w końcu na zakupy i zaopatrzyć w jakieś większe ciuszki, bo już dopiąć się nie ma szans, a chodzić w czymś trzeba
buziaki
Vifi, jak to się mówi, nadzieja umiera ostatnia, więc musi być fasolka, nie ma innej opcji
jako przykład podam Ci Katarzynę Skrzynecką, też już trochę w tym temacie przeszła, a teraz jest już w 5 miesiącu ciąży, urodzi pierwsze dziecko, a ma 40 lat (przeczytałam dzisiaj w gazecie ) więc nie łam się, tylko próbujcie do skutku, trzymam kciuki
Gosiak, Lacra, Nikusia, @nulka, Majówka itd. za Was też mocno zaciskam
Byłam dzisiaj na badaniach krwi i moczu, jutro wyniki, zrobiłam sobie także toxo dla świętego spokoju
i tak się babka w laboratorium krzywo wkuła, że mam siniaka na kilka cm, wygląda jakbym w żyłę dawała hehe
no i dostałam wiadomość że moja koleżanka dzisiaj urodziła synka
termin miała na 19 ale widać już miał dość ciasnoty i chciał wyjść rozprostować kości 51 cm, waga 3100, więc nie taki duży, o 14 przywiozła ją karetka do szpitala, a pół godzinki później już Wiktorek był na świecie fajnie że tak szybko jej poszło, nawet mąż nie zdążył do szpitala dojechać na czas, więc sama pępowinę przecięła
jutro idę w odwiedziny i już się nie mogę doczekać żeby potrzymać taką Kruszynkę
mam nadzieję że moje Maleństwo weźmie dobry przykład i też tak szybko wyskoczy hehe
a tak poza tym to muszę jutro wybrać się w końcu na zakupy i zaopatrzyć w jakieś większe ciuszki, bo już dopiąć się nie ma szans, a chodzić w czymś trzeba
buziaki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez delfinek83.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 4 miesiąc temu #175759 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dorcia, Gosia, Ann, Delfinek dziekuje Wam bardzo
Gosiu powiem Ci tylko tyle, ze w szpitalu potrafia niezle nastraszyc Gdyby nie to, pewnie bylabym spokojniejsza
Jakie wiesci z frontu staraczki??
Gosiu powiem Ci tylko tyle, ze w szpitalu potrafia niezle nastraszyc Gdyby nie to, pewnie bylabym spokojniejsza
Jakie wiesci z frontu staraczki??
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 4 miesiąc temu #175836 przez Mirella
eehh, dziewczynki, a ja Wam mówiłam że ciąża wbrew pozorom dlugo nie trwa, trzeba było słuchać
Magda, masz rację w szpitalu to tylko straszą, to czego najbardziej w ciąży nie lubiłam to chodzenie do lekarza, im bliżęj szpitala tym gorzej się czułam No ale Jasiek chłop że ho ho ho.... I weź mi powiedz co za idiota w siódmym miesiącu patrzy czy się dziecko obrócilo czy nie? Jeszcze sto razy co najmniej koziołka fiknie, a potem zrobi co trzeba czyli grzecznie się ustawi główką w dół
Vifi, o ile mnie pamięć nie myli to Ty aniołkowa mama jesteś, więc o bezpłodności nie może być mowy w Waszym temacie. Może to stres Was blokuje?
Magda, masz rację w szpitalu to tylko straszą, to czego najbardziej w ciąży nie lubiłam to chodzenie do lekarza, im bliżęj szpitala tym gorzej się czułam No ale Jasiek chłop że ho ho ho.... I weź mi powiedz co za idiota w siódmym miesiącu patrzy czy się dziecko obrócilo czy nie? Jeszcze sto razy co najmniej koziołka fiknie, a potem zrobi co trzeba czyli grzecznie się ustawi główką w dół
Vifi, o ile mnie pamięć nie myli to Ty aniołkowa mama jesteś, więc o bezpłodności nie może być mowy w Waszym temacie. Może to stres Was blokuje?
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 4 miesiąc temu #175846 przez Lacrijka
Mirellko, niestety musze cie zmartwic..ale wyłania Ci się konkurencja w czarowaniu. Przedwczoraj była taka sytuacja, ze gadamy sobie z Gosiakiem i był temat o pisaniu przeze mnie do niej sms na światłach prowadząc samochód Po czym Gosiak mi napisał żebym uważała bo mi ktos wjedzie w dupencje albo co gorsza, ja komus.. To było we wtorek. I co .. Wczoraj jade sobie na budowe, pieknie stoje na światłach, cierpliwie czekam az zapali się zielone..w miedzyczasie przestawiam sobie fale w radiu i nagle buuuuum.. Pan jadący za mna wjechał mi w dupencje. I to z taka siła, ze ja nabierając prędkości od niego bumnełam w pana przede mna …. Byłam w takim szoku nie wiedziałam co się stało..Gosciu z przodu z morda na mnie, a ja zamiast powiedziec cos ze to we mnie bumneli z rozdziawiona gebe mysle o co mu chodzi.. Patrze w lusterko, gosc za mna stoi przerażony..oglada co się stało no to i ja wysiadam.. Zaczełam gadac do tego goscia przede mna ze to nie ja, ze to chyba we mnie wjechali. Idziemy, patrzymy a ja bidula zostalam zmiażdzona przez dwa auta.. A najgorsze jest to, ze wczoraj jak na złość wzięłam auto eMka bo było zapakowane rzeczami na budowe, które mialam chłopakom zawieźc.. No i pozniej policja itd. Itd.. Ale chodzi mi o to , ze Gosiak to tez czarownica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #175911 przez eash
o rany, Lacrijka, ale numer... ja wlasnie niedawno wzielam sie znow za prawo jazdy (robilam w liceum, nie zdalam egzaminu 5 razy, teraz ucze sie od nowa) i kosztuje mnie to wiele nerwow, stresu, bo cienki ze mnie Bolek jeśli chodzi o prowadzenie ayta... no i jak czytam takie opowiesci, to juz w ogole nie mam ochoty wracac na te nauke jazdy
tak jak obiecalam, wstawiam zdjecie mojej corci, ktora wlasnie stara sie po raz pierwszy wstac o wlasnych silach:
tak jak obiecalam, wstawiam zdjecie mojej corci, ktora wlasnie stara sie po raz pierwszy wstac o wlasnych silach:
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej