BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #175325 przez nikusia1988
Ja też wybrałam imiona: Lenka i Maxio :)
Ale jak narazie to jeszcze trochę musza poczekać aż się przydadzą... :(
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #175331 przez MagdaM
Asik powiedz Szymkowi, ze jak tak dalej pojdzie to Was wyprzedzimy ;) :huh:
Gosiu hehe ciesze sie, ze sie podobalo i mam nadzieje, ze byla stosunkowo udana i owocna :lol: Co do relacji... No nam grozi wczesniejsze rozpakowanie :( Dzis mam wizyte wiec jak tylko dostane jakas fotke, lub informacje zaraz wstawie dla zarazania :)
ViFi slonce Ty wiesz, ze jak masz potrzebe to uderzaj do mnie w ciemno. Zawsze pogadam, wyslucham, pomoge jak tylko bede mogla!! I gleboko w to wierze, ze i Wam sie uda!! Mam nadzieje, ze sen byl proroczy a za gadanie o wieku to powinnas dostac badylkiem :kiss:

Sieeee rozpisalam :blush:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 4 miesiąc temu #175336 przez monika1984lodz
Wstawie Wam moj opadajacy juz brzus do poglaskania :) zarazajcie sie dziewuszki :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #175345 przez gosiak
hahah Madzia no noc stosunkowo udana :blush: ale czy coś zaowocuje dowiemy się za jakieś dwa tygodnie :silly: a Ty nie zamartwiaj się na zapas, pójdziesz na wizytę i na pewno się uspokoisz, tak jak ja wczoraj :) czekam zatem na fotkę małego Jasia :blink:

Nikusia fajne imionka na pewno niedługo ich "użyjesz"

ViFi tule i jestem z Tobą :kiss:

Monika no super brzuszek :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #175454 przez MagdaM
Gosiu to ciesze sie i zaciskam za efekty z calych sil :)
Fotki Jasia nie mam, ale same dobre wiesci :)
Maly wazy 1486 gram :) Obrocony jest glowka w dol :hurra: :) Nie ma zadnych wskazan do CC huuraaa :) Szyjka 30mm nie skrocona, zamknieta - wszystko ok :) Nie przytylam i nie musze tyc, moge nawet chudnac wiec tamta lekarka przesadza. Nastepna wizyta za 3 tyg i mam sie juz stawic z badaniami do porodu :) A te bole brzucha, spojenia i plecow to taka moja uroda, wkoncu sie kregoslup wygina ;) Dziekuje za kciuki!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 4 miesiąc temu #175457 przez Dorciaition
Magda to cudownie! Ciesze się. Jasio to już duży chłopak :)

Alanek[*] :(
13 lata 4 miesiąc temu #175484 przez gosiak
No z Jasia to rzeczywiście kawał chłopa :lol: i widzisz,po co było się zamartwiać?? (i kto to mówi :blush: ) cieszę się że wszystko ok, matko Ty już prawie koniec kiedy to zleciało :unsure: szok :ohmy:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #175590 przez ann-sunshine
Magda - super wieści :)

Jak patrzę na suwaczki to nie mogę uwierzyć. A tak niedawno po kolei były zdjęcia dwóch kresek, a teraz:

Asik już do porodu gotowa
Magda - 30 tydzień
Dorcia - 25 tydzień
ja - 15 tydzień

jakim cudem, kiedy??? ja się pytam

staraczki - owocnej nocy życzę :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175681 przez delfinek83
No widzisz Madzia, wsio ok, więc teraz luuuuuz i uśmiech na twarzy codziennie ma być :silly:

Vifi, jak to się mówi, nadzieja umiera ostatnia, więc musi być fasolka, nie ma innej opcji :kiss:
jako przykład podam Ci Katarzynę Skrzynecką, też już trochę w tym temacie przeszła, a teraz jest już w 5 miesiącu ciąży, urodzi pierwsze dziecko, a ma 40 lat (przeczytałam dzisiaj w gazecie :blink: ) więc nie łam się, tylko próbujcie do skutku, trzymam kciuki :kiss:

Gosiak, Lacra, Nikusia, @nulka, Majówka itd. za Was też mocno zaciskam :kiss:

Byłam dzisiaj na badaniach krwi i moczu, jutro wyniki, zrobiłam sobie także toxo dla świętego spokoju :)
i tak się babka w laboratorium krzywo wkuła, że mam siniaka na kilka cm, wygląda jakbym w żyłę dawała hehe :silly:

no i dostałam wiadomość że moja koleżanka dzisiaj urodziła synka :)
termin miała na 19 ale widać już miał dość ciasnoty i chciał wyjść rozprostować kości ;) 51 cm, waga 3100, więc nie taki duży, o 14 przywiozła ją karetka do szpitala, a pół godzinki później już Wiktorek był na świecie :) fajnie że tak szybko jej poszło, nawet mąż nie zdążył do szpitala dojechać na czas, więc sama pępowinę przecięła :woohoo:
jutro idę w odwiedziny i już się nie mogę doczekać żeby potrzymać taką Kruszynkę :kiss:

mam nadzieję że moje Maleństwo weźmie dobry przykład i też tak szybko wyskoczy hehe :cheer:

a tak poza tym to muszę jutro wybrać się w końcu na zakupy i zaopatrzyć w jakieś większe ciuszki, bo już dopiąć się nie ma szans, a chodzić w czymś trzeba :)

buziaki :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 4 miesiąc temu #175759 przez MagdaM
Dorcia, Gosia, Ann, Delfinek dziekuje Wam bardzo :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Gosiu powiem Ci tylko tyle, ze w szpitalu potrafia niezle nastraszyc ;) Gdyby nie to, pewnie bylabym spokojniejsza :)

Jakie wiesci z frontu staraczki?? :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 4 miesiąc temu #175836 przez Mirella
eehh, dziewczynki, a ja Wam mówiłam że ciąża wbrew pozorom dlugo nie trwa, trzeba było słuchać ;)

Magda, masz rację w szpitalu to tylko straszą, to czego najbardziej w ciąży nie lubiłam to chodzenie do lekarza, im bliżęj szpitala tym gorzej się czułam ;) No ale Jasiek chłop że ho ho ho.... I weź mi powiedz co za idiota w siódmym miesiącu patrzy czy się dziecko obrócilo czy nie? Jeszcze sto razy co najmniej koziołka fiknie, a potem zrobi co trzeba czyli grzecznie się ustawi główką w dół :D

Vifi, o ile mnie pamięć nie myli to Ty aniołkowa mama jesteś, więc o bezpłodności nie może być mowy w Waszym temacie. Może to stres Was blokuje?
13 lata 4 miesiąc temu #175846 przez Lacrijka
Mirellko, niestety musze cie zmartwic..ale wyłania Ci się konkurencja w czarowaniu. Przedwczoraj była taka sytuacja, ze gadamy sobie z Gosiakiem i był temat o pisaniu przeze mnie do niej sms na światłach prowadząc samochód  Po czym Gosiak mi napisał żebym uważała bo mi ktos wjedzie w dupencje albo co gorsza, ja komus.. To było we wtorek. I co .. Wczoraj jade sobie na budowe, pieknie stoje na światłach, cierpliwie czekam az zapali się zielone..w miedzyczasie przestawiam sobie fale w radiu i nagle buuuuum.. Pan jadący za mna wjechał mi w dupencje. I to z taka siła, ze ja nabierając prędkości od niego bumnełam w pana przede mna …. Byłam w takim szoku nie wiedziałam co się stało..Gosciu z przodu z morda na mnie, a ja zamiast powiedziec cos ze to we mnie bumneli z rozdziawiona gebe mysle o co mu chodzi.. Patrze w lusterko, gosc za mna stoi przerażony..oglada co się stało no to i ja wysiadam.. Zaczełam gadac do tego goscia przede mna ze to nie ja, ze to chyba we mnie wjechali. Idziemy, patrzymy a ja bidula zostalam zmiażdzona przez dwa auta.. A najgorsze jest to, ze wczoraj jak na złość wzięłam auto eMka bo było zapakowane rzeczami na budowe, które mialam chłopakom zawieźc.. No i pozniej policja itd. Itd.. Ale chodzi mi o to , ze Gosiak to tez czarownica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #175883 przez Majowka
MagdaM, ciesze sie z dobrych wiadomosci!

Monika cudny brzuszek!

Lacrijka, cale szczescie, ze nic Ci sie nie stalo!
13 lata 4 miesiąc temu #175911 przez eash
o rany, Lacrijka, ale numer... ja wlasnie niedawno wzielam sie znow za prawo jazdy (robilam w liceum, nie zdalam egzaminu 5 razy, teraz ucze sie od nowa) i kosztuje mnie to wiele nerwow, stresu, bo cienki ze mnie Bolek jeśli chodzi o prowadzenie ayta... no i jak czytam takie opowiesci, to juz w ogole nie mam ochoty wracac na te nauke jazdy :(

tak jak obiecalam, wstawiam zdjecie mojej corci, ktora wlasnie stara sie po raz pierwszy wstac o wlasnych silach:
13 lata 4 miesiąc temu #175912 przez eash
kurde... znow zapomnialam, jak sie wstawia zdjecia :( pomozcie...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia