BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #173539 przez eash
czesc dziewuszki.

no wlasnie - tez ostatnio myslalam o Grazi. odzywala sie do ktorejkolwiek z was??? mialam kiedys jej adres mailowy, bo troche pisalysmy, ale czy mi gdzies nie przepadl w cyberprzestrzeni, hm... muszę poszukać i dam wam znac.

a ja wam powiem, ze to ja bede trzecia zafasolkowana :lol: jak co miesiąc po negatywnym wyniku testu odzyskuję wiarę w swoje (i męża) możliwości i nabieram pewności, że tym razem się uda :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #173570 przez Asik
Hallo kochane :) ja nadal w dwupaku.... ale zawiadamiam że nasza Angellika urodziłą Nikosia dzisiaj 0 07:35 :) :) waży 2860g a długość 54cm :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 4 miesiąc temu #173579 przez Lacrijka
Brawuszki dla Angelli !!!!!! Pieknie !! nooooo, to teraz Asik chyba Ty, co ????? Zarty sie skonczyły Kochaniutka !!!! Trzymam kciuki zeby wszystko poszło gładko i zeby Szymonek szybko tu do nas na forum zawitał...
Czyli jak Asik sie rozpakuje, to zwalniaja sie dwa miejsca na mamuśkach... Ja chce , ja chce, ja chce. Która jeszcze ???????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #173661 przez Dorciaition
To wspaniała wiadomość. Aż mam dreszcze ;) Angelika już ma Nikosia przy sobie- super!
Asik czekamy teraz na Ciebie, tzn na Szymka ;)
Lacri trzymam kciuki żebyś była następna :)

Alanek[*] :(
13 lata 4 miesiąc temu #173687 przez Mirella
JJJUUUUUUUPPPIIIIIIIII jak ja lubię takie wiadomości szczególnie z samego poniedziałku :lol: :lol: :lol:
Angellika nie wiem jakim cudem ale łapaj buziaki wieeeeelkiiiieeeee :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Eash poszukaj poszukaj, bo na GG Grazia uparcie milczy od długiego czasu już :( :( :(
No a co do Twojej fasolki - wiara to podstawa!!! :lol:

W tym miesiącu to na Majówkę pora, nie ma bata inaczej jak chce być majową mamusią :lol:
Nooo dooobrraaa, Laacrijka też możesz jak kcesz, kcesz? I Ajłona juz krzyczała że ona też :lol:

Asik, ja w niedzielę albo w poniedziałek wyjeżdżam, wypakujesz się do tej pory? :D
13 lata 4 miesiąc temu #173688 przez vestusia
Super, że kolejne kobietki się rozpakowują :D Gratulacje no i kolej na resztę sierpniówek :D

No i na kolejne fasolki, of course :)
13 lata 4 miesiąc temu #173707 przez Majowka
Cisze sie bardzo! Buziaki dla Nikosia i mamusi!!!!

:D pamietam o Twojej przepowiedni Mirella :)
13 lata 4 miesiąc temu #173804 przez ajłona
ja to by chciałam ;) żeby my wszystkie na trzy cztery w sierpniu!!!! tak by chciałam najmocniej!!!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #173844 przez gosiak
wow super wieści tak od poniedziałku, już się nie mogę doczekac aż Angelika pochwali się Nikosiem :lol:
Asik teraz Twoja kolej :lol: :lol:
Ann dzięki :kiss:
ja dziewczynki już zaczynam fiksować przeglądam strony z ośrodkami adopcyjnymi :(
cytam na temat tych swoich hormonów zawyżonych i wyczytałam że nawet do stymulacja przy takich wartościach będzie trudna, jestem bliska załamania :( mąż wydziela mi neta bo tylko zapłakaną mnie ciągle widzi ehh szkoda gadać :( :( jutro wtorek i wizyta u ginki trzymcie kciuki :kiss:
sory że Wam tak smęcę :dry: a i tak lepiej się nie poczułam :(
miłego dnia kochane :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #173857 przez Asik
Gosiakuuuu prosze bardzo oto NIKOŚ Angellika posłąła mi mmsem zdjęcie :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #173883 przez gosiak
śliczny :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #174177 przez delfinek83
o jejku, jaki cudny maluszek :lol:
Gratulacje i buziaki dla Angelliki i Nikosia :kiss: :kiss: :kiss:

a teraz Asik, no już, pogłaskaj Szymonka od nas to może się zlituje i szybciej opuści apartament :silly:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 4 miesiąc temu #174229 przez @nulka
Wiki Iwcia gratuluję Wam całym serduchem :) Niech brzuszki i maluszki rosną zdrowo.

Angelika jakiego Ty masz ślicznego Nikosia... :kiss:

Też bym się wybrała na majową mamę ale widzę że się już nie zmieszczę :( :P

Pozdrawiam Wszystkie Staraczki i trzymam kciuki
Sierpniówki trzymajcie się :)
13 lata 4 miesiąc temu #174239 przez Edyta
anulka ty sie tam staraj na Majowke i nie marudz klimaci na urlopie sprzyja a wogole to jeszcze sie wczasujesz.... :unsure: ja Twoja wspomagaczka pytam bo ja juz na koncowce i musze was tu dziewczyny zmobilizowac i pozarazac co by sie udalo wszystkim wystarac o maluszki :) unas na sierpniowkach czesc juz z maluchami i czekamy dalej :)
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #174240 przez Edyta
wstawilam moj brzucho prosze sie czestowac glaskac i zarazac :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia