BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #172211 przez monika1984lodz
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #172214 przez ilona
Ja również :)

no i trzymam kciuki za kolejne fasolki.
13 lata 4 miesiąc temu #172221 przez Majowka
Iwcia ;)
Ojeny! :) :) Gratuluje serdecznie!!! Trzymam kciuki za coreczke i wogole za spokojna piekna ciaze!!!!!!!
Bardzo sie ciesze!!!!

Wiki!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!

Ale wysyp fasolek!!!!!!!!!!! moze i ja sie z Wami zalapie!!!!!! :D

Super dziewczyny! Nareszcie cos ruszylo, bo od Ann to juz tu dawno tak wesolo nie bylo!!! :)))

Gratuluje!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #172222 przez Kredka
no no co ja tu słyszę wysyp fasolek... :) jak miło.Oby jak najwięcej. Pozdrawiam wszystkie staraczki i fasolkowe mamusie.

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
13 lata 4 miesiąc temu #172231 przez iwcia
Gratuluje :)
Oby tak dalej :)
Trzymam kciuki
Wiki81 pewnie będziemy mieć podobny termin :D
pozdrawiam i dobrej nocki.

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25
13 lata 4 miesiąc temu #172232 przez Mirella
no to jeszcze jedna dziewczynka, jakoś dzień dziewczynek mam dziś :lol:
Wiki też łapaj buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #172240 przez eash
czesc dziewczyny. iwcia, wiki81 - GRATULUJĘ!!! :)

Mirella - tak, tak, pamiętam, że jestes zwolenniczką pójścia na żywioł i przeciwniczką liczenia. zobaczymy, co mi z tego wyjdzie, heh ;)

a mnie odkad urodzilam Hanke w okresie owkoloowulacyjnym boli brzuch tak jak na okres. to chyba normalne, co? nigdy tak nie mialam. a moze to od stresu? mam przerypane w pracy odkad wrocilam z macierzynskiego i strasznie sie ciagle denerwuje... :( w kazdym razie od wczoraj mnie ten brzuch pobolewa i wczoraj staralismy sie znow o bejbe... ale powiem wam, ze jakosc naszego seksu cos spadla i dalej spada. nie wiem, czy przez to, ze ciagle o ciąży myślimy, czy dlatego, ze jestesmy przemeczeni i zestresowani? moj pracuje po 10-12 godzin na dobe, 5-6 dni w tyg., a oprocz tego jeszcze obowiazki przy bydle i przy tym naszym wiecznym remoncie... ja w pracy sie nie przemeczam, ale te 8 godzin poza domem jednak jestem, a po powrocie ani chwili spokoju - obiad z jezorem na brodzie robie, pranie, prasowanie, sprzatanie i ciagle marudząca Hanka... co dzien wstaje o 4:45 lub 5, a klade sie tak po 11 i czuje, ze juz chyba nie dam rady. permanentne przemeczenie i niewyspanie - ciekawe, czy na to mozna umrzec :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #172242 przez eash
co myslicie o takim prezencie na rocznice slubu: www.gazetomania.pl/index.action#opening ???
13 lata 4 miesiąc temu #172272 przez Agusia83
Witam Was dziewczynki :laugh:
Co ja sie tu naczytalam? Mamy 2 kolejne fasolki...cudownie :ohmy: :ohmy: :ohmy: Gratuluje Wiki oraz Iwci :lol: naprawde cudowne wiadomosci :laugh:

Z tego co pamietam, to zawsze na forum fasolki szly parami, ale jak dla mnie przydalaby sie jeszcze jedna :laugh:

Gosiak, nie zamartwiaj sie, dziewczyny maja racje, moze ten okres, ktory musisz poswiecic na czekanie az ginka wroci z urlopu nie bedzie czasem straconym? Pisz codziennie jak @...czy na 1000% sie skonczyla? Plamien non stop brak?A moze faktycznie polip stwierdzil ze co bedzie siedzial? Pewnie mu sie znudzilas :silly: i wolal sie przeniesc do kogos innego :silly:

Eash, prezent bardzo mi sie podoba, taki inny, zakrecony :laugh: mysle, ze maz bedzie zadowolony....ja za chwilke tez bede musiala cos wymyslec na nasza 1 rocznice :laugh: :laugh:

Mirella, jesli chodzi o imionka, to ma byc albo Karolinka albo Emilka...ja obstawiam to drugie imie :silly: ale mezowi zawsze sie marzylo miec core Karolinke :silly:

A noc mialam koszmarna, dopadly mnie znow skurcze....i tak sie troche martwie...by corcia poczekala jeszcze ze 2 tygodnie do wyjscia....
13 lata 4 miesiąc temu #172328 przez gabi28
hej dziewczynki...

po pierwsze GRATULACJE. :)

po drugie... chyba zwariowałam,nie wiem co mnie podkusilo,zeby zrobic sobie test owulacyjny.i kurcze wyszly dwie kreski.@ mam dostac na 4 dni.Boziu.... nie wiem co myslec.po co rbilam ten test? ale chyba ktoras z was tak miala,ze test owulacyjny wyeszedl poztywny a ciąży brak.nie nakrecam sie,tak naprawde to bylabym w wielkim szoku gdyby sie udało.zwariuje przez te kilka dni.
13 lata 4 miesiąc temu #172354 przez Kredka
Eash świetny pomysł z tym prezentem. Hehe chodzący ideał.

Iwcia, Wiki81 bardzo bardzo bardzo mocno ściskam i gratuluje :kiss: :kiss: :kiss:

Gabi28 ja trzymam kciuki za zafasolkowanie :) nie znam się na tych testach wiec nie opowiem na Twoje wątpliwości.

Mirella a jak tam Twoja księżniczka?

Agusia Ty to już prawie na wylocie. Podobno taki skurcze w tym okresie to normalne. Odpoczywaj sobie, a zobaczysz że wszystko będzie dobrze. I szybciutko zleci i zobaczysz swoją Karolinkę/Emilkę :)

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
13 lata 4 miesiąc temu #172381 przez gosiak
Agusia dziś mój humor już nie taki :dry: w nocy plamiłam i to dosyć 9dc słuchajcie a myślałam że na 3dniowej małpie sie skończy, a tu 5dni po @ plamię, w ogóle moje wyniki wczoraj odebrałam i nie są dobre a nawet złe :dry: piszę o hormonalnych badaniah FSH i LH są za wysokie, dziś obdzwoniłam lekarzy połowa oczywiście się urlopuje, druga połowa jakieś kosmiczne ceny 250zl :ohmy: aż w końcu zadzwoniłam do jednej kobiety i na wtorek na 15 jestem umówiona, zależy mi na czasie, nie chcę żeby moje badania się zmarnowały niech ktos na nie luknie no i te usg chce miec żeby zobaczyć czy ten dziad tam jeszcze siedzi :dry:

Gabi kochana, mi wychodziły testy owu pozytywne tuz przed i w dzień @ i to kreski jednakowe były i niestety nic...

gratulacje dla zafasolkowanych :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #172417 przez Majowka
czesc dziewczyny!

Eash, fajny prezent! :) Znam to uczucie, bo tez sie raz przypadkowo znalazlam w gazecie na bardzo duzym zdjeciu. W dodatku w bardzo popularnej ekonomicznej. Ja takich nie czytam, ale zaczeli do mnie ludzie dzwonic i do misia, ze jestem w gazecie :D
Polecialam szybko kupic i okazalo sie, ze to prawda!!!!!! Ktos wykorzystal zdjecie zrobione przypadkowo w jednej firmie, w ktorej pracowalam 5 lat temu, takie przy biurku miedzy ludzmi, do tematu o stazach panstwowych!!!!!!
Bylam w szoku!!!!!
Nie zaskarzylam ich, bo po co!!! Podobalo mi sie to! :)

Gabi! Lec po normalny test!!!! i to juz!!!!
Na te owulkowe to nie mozna liczyc, pamietam Gosiaka i bande jak testowaly na owulkowych i nic, oszukuja skubane!!

Kurcze Gosiak!:( szkoda, ze sie wszystko tak pogmatwalo.
Ja tez bym szukala kilku opnii i poszla juz teraz do jakiegos gina. Nie martw sie wynikami, pewnie to przez polipa takie wyszly, albo nie sa takie zle, przeciez sie na tym nie zanamy...
Ja raz luknelam w badania i tam gdzie niby byl wirus HIV mialam wpisane pozytywny, no to sie lekarz ze mnie usmial jak mu o tym powiedzialam :D no, po tym to przestalam cokolwiek wyszukiwac! :)
13 lata 4 miesiąc temu #172499 przez Marta M
I wreszcie mamy fasolki, i to dwie :) Iwcia, Wiki gratulacje :)
13 lata 4 miesiąc temu #172512 przez Agusia83
Gosiak, a z jakiego miasta pochodzisz, ze lekarz zyczy sobie 250zl za wizyte, badanie i usg dopochwowe, bo rozumiem, ze takie potrzebujesz?
Zdziercy na czym swiat stoi...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka