BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175920 przez ViFi
Mirella napisał:

Vifi, o ile mnie pamięć nie myli to Ty aniołkowa mama jesteś, więc o bezpłodności nie może być mowy w Waszym temacie. Może to stres Was blokuje?

tak i nie wiem co nie tak , wiadomo ze w kazdym okresie jest tylko jedna szansa ale narazie pudło....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #176057 przez ann-sunshine
Eash, a zmniejszyłaś zdjęcie, bo może za duże jest i dlatego nie wchodzi

Vifi - ja wiem, że to się łatwo mówi, ale może warto by było żebyście z mężem na chwilę przestali myśleć o dzidzi, przestali liczyć, sprawdzać, planować i choć w jednym miesiącu poszli na żywioł (cieszcie się sobą), może macie szanse na jakieś wakacje?? Bardzo mocno trzymam za Was kciuki

Lacrijka, o kurczę, ale pech, rozumiem, gdyby facet tylko w ciebie wjechał ale jeszcze przód, współczuję i nie zazdroszczę przeżyć
13 lata 4 miesiąc temu #176063 przez MagdaM
Mirellko im chodzilo o to, ze maly 2 miesiace nie byl obrocony a ja mialam malo wod, na szczescie moja lekarka miala inne zdanie :silly:
Majowka dziekuje :kiss:
ViFi a probowaliscie tak bez wspomagaczy?? Ja jestem pewna, ze u Nas sie udalo tylko dlatego, ze maz zalatwil sprawe z zaskoczenia :blush: :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 4 miesiąc temu #176079 przez Mirella
Gosiak, oki, ja w niedzielę wyjeżdżam, pozwalam Ci czarowac jak mnie nie będzie, jak dobrze poczarujesz to może nawet dostaniesz stały etat :lol:

Lacrijka, kurcze, trzeba było Gosiaka słuchać.... ważne że z Tobą ok, reszta to pikuś ;)

Magda, luuuuuzik, dzieci się do końca kręcą mniej lub bardziej, Jaś naprawdę jeszcze nie jednego fikołka fiknie :D
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176092 przez gosiak
Ale ja to chyba tą złą czarownicą jestem :huh: bo wypadek do dobrych nie należy :ohmy: więc ja czarować nie będę :P to był przypadek a dziś podobną sytuację miał pracownik męza któremu też koleś od tyłu wjechał:blink: ale to było lekkie i bez szkód, koleś dostał mandat i się rozjechali, ale dziwne to wczoraj u Lacrijki a dziś męża samochód ehh ja już nic nie mówię :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176093 przez ajłona
hej Kobietki! się tu porobiło! Czary że hej! uzdrowienie za uzdrowieniem cholerka! Cieszę się ogromnie. Gosiaku no to teraz czas się rozmówić z tymi polipo - torbielami i zajść w ciązę;)a doszły mnie słuchy, że i Ty czarujesz więc się niesmiało do Cię usmiecham;)
odnośnie stłuczek cholernych to powiem Ci Lacrijka, że ja to się nauczyłam wrzucać wsteczny gdy tylko widzę przed sobą dziwne manewry kierowcy - 4 razy cofali na mnie, 2 razy na głownych drogach, 2 razy zdążyłam zwiać , hahahahah cofając razem z nimi i trobiąc jak szalona;) ale żeby tak od razu Ciebie w dwa ognie! boszzzzz
@nulka i Ty się załapiesz coś czuje...
a gdzie Jagoda do diaska????!!!!
Kobietki ja też robię marchewkowe tylko mniej oleju i cukru. Jest pyszota, nawet dzis kupilam odruchowo marchew - korzstam z przepisu pozytywnej kuchni;) pozytywnakuchnia.pl/ciasto-marchewkowe/ dodałam mniej cukru i oleju niż w tym przepisie i tak było gitttarra
Magda pozdrawiam Ciebie i synunia kochanego:*
i wszystkie ciężaróweczki i mamunie pozdrawiam
Mirellko też tak ostatnio sobie myślałam, że jako aniołkowe mamy mamy pewnośc ze plodnośc jest, ale mimo to lipaaaaaa....
ostatnie chwile urlopu u mnie, od wtorku do roboty!!!! ratunku!!!!!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176113 przez Lacrijka
hahahaha

bułahahahah

Uwielbiam takie przytópuwy hahaha.. Wyobrazcie sobie , jak przy tym hulom na miotle po domie hahaha
13 lata 4 miesiąc temu #176118 przez Lacrijka
i cos dla Gosiaka hahahaha

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176123 przez ajłona
skoro Lacrijka w ten temat to musicie zobaczyć i to!!!! :silly: :silly:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176127 przez gosiak
ajłona lepiej się nie uśmiechaj do mnie, bo u mnie czary w drugą stronę działają :S a jak Ty mi tu jeszcze napiszesz że ktoś w Ciebie wjechał to chyba się tu nie pojawię bo sumienie będzie mnie gryzło :silly: a jak u Ciebie staranka na jakim etapie jesteś ? u mnie niby troszkę po tych gorących dniach, może jeszcze dziś coś się podziała, tak jak Lacra zawsze radzi żeby za szybko ze starankami nie odpuszczać :blink:

eash no tak czekam na tą fotkę Twojej Hani i chyba dziś nici, bo z tego co pamiętam neta masz w pracy a juz chyba po pracy jesteś, więc chyba jutro dopiero ujrzę tę słodka buźkę Twojej córci :laugh: pewnie za duże zdjęcie było musisz sobie pomniejszyć :blink:

Mirell a gdzie Ty wyjeżdżasz i na jak długo? rzuć choć jakiegoś czara przed wyjazdem co by staraczki doczekały sie II kresek :blink: mówiłaś że na maj dobrze rodzić, ja sobie tak obliczyłam zresztą jak co miesiąc, datę porodu i superowa data mi się szykuje :laugh: 4maj czyż nie pięknie? na dzień przed rocznica ślubu moich rodziców i w ogóle maj to jeden z moich ulubionych miesięcy, a żeby było jeszcze piękniej to nikt z mojej ani z męża rodziny nie jest z maja :lol: także dzieciątko majowe potrzebne od zaraz :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #176131 przez gosiak
Lacrijka napisał:

i cos dla Gosiaka hahahaha

hahaha hahahahah :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #176140 przez ajłona
Gosiaku u mnie też gorący czas minął, ale tak dla pewności poszalejemy jeszcze;) a Ty się kochana nie martw i czaruj czaruj. mowię Ci, że refleks u mnie jak ta lala i zmykam chcącym na mnie cofnąć. ucieknę jakby co hahahahahaha
kurka Gosiak, Lacra, ale byloby fajno na maj achhhhh
a odnośnie przepisów to odnalazłam jeszcze taki przepis mojej mamy na czekolade znacie? z mleka w proszku. pozniej Wam skrobne;)
13 lata 4 miesiąc temu #176145 przez gosiak

Lacra patrz na to :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #176148 przez Lacrijka
Gosiak, kup mamusi pod choinke
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #176152 przez gosiak
no albo na dzień teściowej :lol: ktoś mądry wymyślił jeszcze takie święto :ohmy:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży