- Otrzymane podziękowania: 39
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175920 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Mirella napisał:
Vifi, o ile mnie pamięć nie myli to Ty aniołkowa mama jesteś, więc o bezpłodności nie może być mowy w Waszym temacie. Może to stres Was blokuje?
tak i nie wiem co nie tak , wiadomo ze w kazdym okresie jest tylko jedna szansa ale narazie pudło....
Vifi, o ile mnie pamięć nie myli to Ty aniołkowa mama jesteś, więc o bezpłodności nie może być mowy w Waszym temacie. Może to stres Was blokuje?
tak i nie wiem co nie tak , wiadomo ze w kazdym okresie jest tylko jedna szansa ale narazie pudło....
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez ViFi.
Temat został zablokowany.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 4 miesiąc temu #176057 przez ann-sunshine
Eash, a zmniejszyłaś zdjęcie, bo może za duże jest i dlatego nie wchodzi
Vifi - ja wiem, że to się łatwo mówi, ale może warto by było żebyście z mężem na chwilę przestali myśleć o dzidzi, przestali liczyć, sprawdzać, planować i choć w jednym miesiącu poszli na żywioł (cieszcie się sobą), może macie szanse na jakieś wakacje?? Bardzo mocno trzymam za Was kciuki
Lacrijka, o kurczę, ale pech, rozumiem, gdyby facet tylko w ciebie wjechał ale jeszcze przód, współczuję i nie zazdroszczę przeżyć
Vifi - ja wiem, że to się łatwo mówi, ale może warto by było żebyście z mężem na chwilę przestali myśleć o dzidzi, przestali liczyć, sprawdzać, planować i choć w jednym miesiącu poszli na żywioł (cieszcie się sobą), może macie szanse na jakieś wakacje?? Bardzo mocno trzymam za Was kciuki
Lacrijka, o kurczę, ale pech, rozumiem, gdyby facet tylko w ciebie wjechał ale jeszcze przód, współczuję i nie zazdroszczę przeżyć
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 4 miesiąc temu #176063 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirellko im chodzilo o to, ze maly 2 miesiace nie byl obrocony a ja mialam malo wod, na szczescie moja lekarka miala inne zdanie
Majowka dziekuje
ViFi a probowaliscie tak bez wspomagaczy?? Ja jestem pewna, ze u Nas sie udalo tylko dlatego, ze maz zalatwil sprawe z zaskoczenia
Majowka dziekuje
ViFi a probowaliscie tak bez wspomagaczy?? Ja jestem pewna, ze u Nas sie udalo tylko dlatego, ze maz zalatwil sprawe z zaskoczenia
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 4 miesiąc temu #176079 przez Mirella
Gosiak, oki, ja w niedzielę wyjeżdżam, pozwalam Ci czarowac jak mnie nie będzie, jak dobrze poczarujesz to może nawet dostaniesz stały etat
Lacrijka, kurcze, trzeba było Gosiaka słuchać.... ważne że z Tobą ok, reszta to pikuś
Magda, luuuuuzik, dzieci się do końca kręcą mniej lub bardziej, Jaś naprawdę jeszcze nie jednego fikołka fiknie
Lacrijka, kurcze, trzeba było Gosiaka słuchać.... ważne że z Tobą ok, reszta to pikuś
Magda, luuuuuzik, dzieci się do końca kręcą mniej lub bardziej, Jaś naprawdę jeszcze nie jednego fikołka fiknie
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176092 przez gosiak
Ale ja to chyba tą złą czarownicą jestem bo wypadek do dobrych nie należy więc ja czarować nie będę to był przypadek a dziś podobną sytuację miał pracownik męza któremu też koleś od tyłu wjechał ale to było lekkie i bez szkód, koleś dostał mandat i się rozjechali, ale dziwne to wczoraj u Lacrijki a dziś męża samochód ehh ja już nic nie mówię
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez gosiak.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176093 przez ajłona
hej Kobietki! się tu porobiło! Czary że hej! uzdrowienie za uzdrowieniem cholerka! Cieszę się ogromnie. Gosiaku no to teraz czas się rozmówić z tymi polipo - torbielami i zajść w ciązę;)a doszły mnie słuchy, że i Ty czarujesz więc się niesmiało do Cię usmiecham;)
odnośnie stłuczek cholernych to powiem Ci Lacrijka, że ja to się nauczyłam wrzucać wsteczny gdy tylko widzę przed sobą dziwne manewry kierowcy - 4 razy cofali na mnie, 2 razy na głownych drogach, 2 razy zdążyłam zwiać , hahahahah cofając razem z nimi i trobiąc jak szalona;) ale żeby tak od razu Ciebie w dwa ognie! boszzzzz
@nulka i Ty się załapiesz coś czuje...
a gdzie Jagoda do diaska????!!!!
Kobietki ja też robię marchewkowe tylko mniej oleju i cukru. Jest pyszota, nawet dzis kupilam odruchowo marchew - korzstam z przepisu pozytywnej kuchni;) pozytywnakuchnia.pl/ciasto-marchewkowe/ dodałam mniej cukru i oleju niż w tym przepisie i tak było gitttarra
Magda pozdrawiam Ciebie i synunia kochanego:*
i wszystkie ciężaróweczki i mamunie pozdrawiam
Mirellko też tak ostatnio sobie myślałam, że jako aniołkowe mamy mamy pewnośc ze plodnośc jest, ale mimo to lipaaaaaa....
ostatnie chwile urlopu u mnie, od wtorku do roboty!!!! ratunku!!!!!
odnośnie stłuczek cholernych to powiem Ci Lacrijka, że ja to się nauczyłam wrzucać wsteczny gdy tylko widzę przed sobą dziwne manewry kierowcy - 4 razy cofali na mnie, 2 razy na głownych drogach, 2 razy zdążyłam zwiać , hahahahah cofając razem z nimi i trobiąc jak szalona;) ale żeby tak od razu Ciebie w dwa ognie! boszzzzz
@nulka i Ty się załapiesz coś czuje...
a gdzie Jagoda do diaska????!!!!
Kobietki ja też robię marchewkowe tylko mniej oleju i cukru. Jest pyszota, nawet dzis kupilam odruchowo marchew - korzstam z przepisu pozytywnej kuchni;) pozytywnakuchnia.pl/ciasto-marchewkowe/ dodałam mniej cukru i oleju niż w tym przepisie i tak było gitttarra
Magda pozdrawiam Ciebie i synunia kochanego:*
i wszystkie ciężaróweczki i mamunie pozdrawiam
Mirellko też tak ostatnio sobie myślałam, że jako aniołkowe mamy mamy pewnośc ze plodnośc jest, ale mimo to lipaaaaaa....
ostatnie chwile urlopu u mnie, od wtorku do roboty!!!! ratunku!!!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez ajłona.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #176127 przez gosiak
ajłona lepiej się nie uśmiechaj do mnie, bo u mnie czary w drugą stronę działają a jak Ty mi tu jeszcze napiszesz że ktoś w Ciebie wjechał to chyba się tu nie pojawię bo sumienie będzie mnie gryzło a jak u Ciebie staranka na jakim etapie jesteś ? u mnie niby troszkę po tych gorących dniach, może jeszcze dziś coś się podziała, tak jak Lacra zawsze radzi żeby za szybko ze starankami nie odpuszczać
eash no tak czekam na tą fotkę Twojej Hani i chyba dziś nici, bo z tego co pamiętam neta masz w pracy a juz chyba po pracy jesteś, więc chyba jutro dopiero ujrzę tę słodka buźkę Twojej córci pewnie za duże zdjęcie było musisz sobie pomniejszyć
Mirell a gdzie Ty wyjeżdżasz i na jak długo? rzuć choć jakiegoś czara przed wyjazdem co by staraczki doczekały sie II kresek mówiłaś że na maj dobrze rodzić, ja sobie tak obliczyłam zresztą jak co miesiąc, datę porodu i superowa data mi się szykuje 4maj czyż nie pięknie? na dzień przed rocznica ślubu moich rodziców i w ogóle maj to jeden z moich ulubionych miesięcy, a żeby było jeszcze piękniej to nikt z mojej ani z męża rodziny nie jest z maja także dzieciątko majowe potrzebne od zaraz
eash no tak czekam na tą fotkę Twojej Hani i chyba dziś nici, bo z tego co pamiętam neta masz w pracy a juz chyba po pracy jesteś, więc chyba jutro dopiero ujrzę tę słodka buźkę Twojej córci pewnie za duże zdjęcie było musisz sobie pomniejszyć
Mirell a gdzie Ty wyjeżdżasz i na jak długo? rzuć choć jakiegoś czara przed wyjazdem co by staraczki doczekały sie II kresek mówiłaś że na maj dobrze rodzić, ja sobie tak obliczyłam zresztą jak co miesiąc, datę porodu i superowa data mi się szykuje 4maj czyż nie pięknie? na dzień przed rocznica ślubu moich rodziców i w ogóle maj to jeden z moich ulubionych miesięcy, a żeby było jeszcze piękniej to nikt z mojej ani z męża rodziny nie jest z maja także dzieciątko majowe potrzebne od zaraz
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez gosiak.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #176140 przez ajłona
Gosiaku u mnie też gorący czas minął, ale tak dla pewności poszalejemy jeszcze;) a Ty się kochana nie martw i czaruj czaruj. mowię Ci, że refleks u mnie jak ta lala i zmykam chcącym na mnie cofnąć. ucieknę jakby co hahahahahaha
kurka Gosiak, Lacra, ale byloby fajno na maj achhhhh
a odnośnie przepisów to odnalazłam jeszcze taki przepis mojej mamy na czekolade znacie? z mleka w proszku. pozniej Wam skrobne;)
kurka Gosiak, Lacra, ale byloby fajno na maj achhhhh
a odnośnie przepisów to odnalazłam jeszcze taki przepis mojej mamy na czekolade znacie? z mleka w proszku. pozniej Wam skrobne;)
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej