BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #177329 przez gosiak
Mirella odpocznij i wróć nam tu z nową mocniejszą energią do czarowania :blink:

Gabi to życzę żeby praca do końca września szybko zleciała, a potem na nowo do staranek :kiss:

ViFi mi się kiedyś śniło że też robiłam test były dwie kreski, ale jak na razie niestety dalej się staram :dry:
I już mnie tak te staranka męczą że żadne znaki nie sprawiają że mam większa nadzieję że akurat się uda :dry: niedawno w tym cyklu nad moim domem krążyły aż 4 boćki :S no w sumie ten cykl nadal traw, ale już mnie nie ciesza takie znaki :unsure:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #177345 przez Majowka
Mirella, udanych wczsow i wspanialej pogody!!!

Gabi, ja tez chyba zaczne prace od wrzesnia, jeszcze nie mam pewnosci, ale juz niedlugo sie wyjasni. Wracaj do nas szybciutko!

Gosiak znowu wstala dzisiaj lewa noga! :D
Bedzie dobrze! Az 4 bocki?!?! zeby tylko czworaczkow nie wywrozyly, hahahaha
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #177624 przez madziaska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #177679 przez ajłona
a propos snów - mi się śnił ostatnio dr Hous i kupowałam u niego bilet, był konduktorem w pociągu - buhahahahaha;)ale to wynik namiętnego oglądania odcinka za odcinkiem- hahahaha; ostatnio śniło mi się, że urodziłam bliźniaczki;) no czekam czekam czy 22 @ nawiedzi bo sny wymowne;)
pozdrawiam Kochane!!!
madziaska piękności plażowe!!!
Mirella urlopuj pięknie i wracaj prędziutko z fasolindą, tak jak @nulka
a pamiętacie kultowy filmik???padam na cycki normalnie!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #177703 przez monami
Dawno nas nie było tu u Was :)
Pora pokazać Zuzię tuz przed 1 urodzinami :P

Czasami mama zabiera mnie do pracy i robi mi fotki :

a tu bardziej na luzie :

Pozdrawiamy :)
13 lata 4 miesiąc temu #177724 przez gosiak
Madziaska jaka śliczna mama z Ciebie laseczka :woohoo:

Zuzia słodziuteńka :kiss:

pozdrawiam niedzielnie :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #177750 przez ajłona
Monami córunia przecudna no i fotki imponujące;)pozdro
dla Gosiaka także niedzielne pozdrowienia
13 lata 4 miesiąc temu #177769 przez gosiak
ajłona dzięki :kiss: też pozdrawiam :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #177877 przez ajłona
ostatni dzien wolności....:( jutro do pracy!!!!!ratunku!!!!!!pozdrawiam serdecznie. niebo jakieś zachmurzone, a chciałoby się na jakiś romantyczny spacerek wybrać. powiem Wam, że nie liczę na 2 krechy w tym cyklu. wiem wiem nie ma @ to nic straconego, ale cycuchy bolą jak zawsze i dokładnie tydzien przed @ no i drażliwość się zbliża wielkimi krokami!!!! ach!!! do doopy!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #177972 przez Marta M
Ale dawno mnie tu nie bylo...

Ja mam termin za rowne 3 tygodnie, wiec robie miejsce u ciezarowek :)

Madziaska, monami: slicznosci :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178006 przez ViFi
moja @ ma byc 21,08 ale moze nie przyjsc to moge wskoczyc......moze miałam proroczy sen?????

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 4 miesiąc temu #178007 przez Dorciaition
Oby ViFi byø proroczy :) Trzymam...

Alanek[*] :(
13 lata 4 miesiąc temu #178031 przez Majowka
Uaktualniam:
O:STARANIA O CIAZE 14 godzin, 28 minut temu
1. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok 4 sierpnia
2. Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 13 sierpnia
3. @nulka franca @ będzie 14 sierpnia
4. ViFi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 21 sierpnia
5. ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 22 sierpnia
6. Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 26 sierpnia
7. Majowka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 2 tydz września
(ostatni na tym temacie uaktualniony przez Gosiak)

Niby @ miala byc 1 tydz wrzesnia, ale cos ja przycisnelo i zjawila sie wczoraj, ale sie zdziwilam!!!
Uroczyscie dzis otwieram drugi rok staranek o dzidziusia!!
13 lata 4 miesiąc temu #178110 przez eash
czesc dziewczyny. moja córcia od niedzieli ma drugi ząbek. czekam na @, powinna pojawić się koło 24 sierpnia i myślę, że się pojawi, bo coś nie daliśmy rady fikać równiutko co 2 dzień i w kluczowe (teoretycznie) dni mieliśmy dłuższą przerwę. jakaś zrezygnowana jestem ostatnio, to chyba też objaw zbliżającego się okresu, zle się czuję z tym, że nie mogę zajść w ciążę, w pracy też okropnie się czuję i chyba byłabym najbardziej zadowolona, gdyby mnie w końcu zwolnili - wiem, wiem, z czegoś trzeba żyć, a o pracę w naszym regionie bardzo ciężko, ale naprawdę czuję się tu okropnie... tęsknię za Hanusią, którą ciągle komuś oddaję i której prawie nie widuję, to przesrane, że macierzyński trwa tylko te durne dwadzieścia parę tygodni, powinien trwać co najmniej 3 lata... :( dobijam się do tego myślą, że ostatnio bardzo utylam, wyglądam wstrętnie, patrzeć na siebie nie mogę, a jak sobie pomyślę, że mój mąż z wiekiem coraz chudszy, to już w ogóle - depresja... chociaż ciążę przeszlam dobrze, to jednak zostały mi żylaki i rozstępy, co dodatkowo pogarsza mój wygląd i jakoś ciężko mi się z tym pogodzić, zaakceptować siebie. może dlatego seks powoli mi brzydnie i czasem nie potrafię się do niego zmobilizować, mimo że wiem, że od tego zależy bycie lub niebycie naszego drugiego maluszka... eh, doła mam i tyle. wybaczcie, że tak zanudzam.
13 lata 4 miesiąc temu #178135 przez vestusia
Eash, głowa do góry.
W naszym kraju niestety tak to wygląda, że często kobieta w ciąży idzie na zwolnienie, siedzi w domku, odpoczywa (czasami nawet się nudzi). Trwa to nawet 9 miesięcy, a jak urodzi się dzidzi, to tak jak piszesz - czas bycia z dzieckiem skraca się niesamowicie i nie tak to powinno wyglądać. Chciałoby się być z dzieckiem jak najdłużej.
No a co do doła, to czasami tak jest. Jak problemy nawarstwiają się, to wtedy wiele rzeczy widzimy w czarnych barwach i nic nam się nie podoba. Myślę sobie, że jeżeli idzie o wygląd i dobre samopoczucie, to można naprawdę mieć silną wolę i zmienić w sobie to, czego tak nie lubimy. Na pewno się uda, tylko trzeba w to uwierzyć. Mąż kocha, jest z Tobą i też chce drugiego dzidziusia, więc nie pozostaje nic innego, jak zacząć pozytywniej myśleć no i nie traktować seksu jako sposobu na powiększenie rodziny. Wiem, łatwo się pisze, ale tak to działa. Na pewno się uda. Macie przecież Hanulkę, więc to tylko i wyłącznie kwestia czasu. Najlepiej chyba zacisnąć w pracy zęby, postarać się z dzidziusiem i wtedy iść od razu na zwolnienie. Trzymam mocno kciuki i wierzę, że będzie wszystko dobrze.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia