BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #188665 przez agnesssa
Dziewczyny podpowiedzcie bo już nie wiem co mam myśleć... Jeszcze rano myślałam, że juz @ idzie, ale teraz znowu nie czuje żeby się zbliżała... Ciągle sikam, i taki bladoróżowy śluz się pojawił... @ fachowo powinna być w piątek. Po poronieniu mam regularne cykle 29dni dzisiaj jest 27dc, rano robiła test i wyszedł negatywny (stąd moje nastawienie że te bule w dole brzucha to na pewno miesiączka)
Nie wiem już co mam myśleć, tak się boję że dostanę @!!!!! Nie macie pojęcia!!!! :( Myślicie, że jeszcze jest szansa?

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #188667 przez mesy
agnesssa szansa jest zawsze do puki nie pojawi się @ :)
Trzymam kciuki żeby nie przyszła :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #188668 przez Mirella
dalej to wiem, na listopadowych Dorcia, na grudniowych Delfinek, potem chyba dopiero majówki.... a nie no, gdzie madziaska jest?

No Duśka śliczna była jak się urodziła, ale Majeczka ma w sobie to coś :)

Ale żeby nie było, wszystkie starankowe noworodki są pięęęęęęęęęęękne, i w ogóle to trzeba jaką galerię dla naszych i tylko naszych szkrabów założyć. Znaczy tych wystaranych na staraczkach, co Wy na to?
13 lata 3 miesiąc temu #188672 przez Agusia83
Agnesssss, @ moze sie jeszcze rozkrecic, bo oprocz hormonow dziala tez na to nasze nastawienie i psychika...ale rownie dobrze, moze to swiadczyc o zagniezdzaniu sie zarodka...wiec badz spokojna i poczekaj kilka dni na to co sie z tego rozwinie...

Mirella jestem za :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188693 przez gosiak
no świetny pomysł z tą galerią staraczkowych dzidziolków :side:

a Maja ma mega długie włosy, ciekawe czy Martę zgaga w ciązy męczyła bo ponoć włosy wtedy rosną :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #188744 przez niika
Witam wszystkich.
Przepraszam, że tak nagle tu wpadam, ale mam problem...
Z narzeczonym staramy się od niedawna o dziecko, ale niestety dopiero 18 dni temu odstawiłam tabletki anty. Przed nimi cykl miałam 27-29 dniowy, więc z obliczeń wyszło, że owulację miałam 03.09 i w ten dzień oraz wczoraj "zabrałam się do pracy z narzeczonym" :laugh: .
Jakie są szanse, że w tak krótkim czasie po odstawieniu tabl mogę być w ciąży??
Dodam też (choć może wydać się to śmieszne), że od dwóch dni bolą mnie sutki i są trochę jakby spuchnięte, a dziś strasznie bolą mnie plecy...

Bardzo proszę o radę...
P.S. okres mam dostać dopiero 17 :(
13 lata 3 miesiąc temu #188756 przez gosiak
witaj niika :side:
na tabletkach anty i ich odstawieniu się nie znam, więc tu nie pomogę, a jeśli chodzi o objawy które opisujesz to raczej zawcześnie jest na to żeby wskazywały one ciąże, ból pleców mi bynajmniej towarzyszy również przy zbliżającym się okresie bądź podczas owulacji, ale nie jedna staraczka powie Ci że objawy na ciążę są podobne do objawów na @ . Także życzę Ci aby było po Twojej myśli, a w dniu spodziewanej @ strzel testa :woohoo: aaa no i z tego co wiem po odstawieniu anty może Ci sie wydłużyć cykl, ale to tak ze słyszenia wiem, a ile w tym prawdy :unsure: :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #188764 przez niika
Oby to była ciąża.. strasznie nie mogę doczekać się tego 17. :(
oby nie było @ ... :(
dziękuję bardzo za odpowiedź :)
13 lata 3 miesiąc temu #188805 przez MagdaM
Ann sunshine chyba na styczen ma... :unsure: ale nie wiem czy nie pomylilam :blush:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu #188878 przez Mirella
no właśnie, o Ann zapomniałam.... Ann, łap buziaki na przeprosiny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Magda, dla Ciebie też w podziękowaniu za przypomnienie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #188887 przez MagdaM
o rajuuuuu dziekuje :blush: :blush: :kiss: :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu #188904 przez Lacrijka
A mi, a mi, a mi :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
13 lata 3 miesiąc temu #188906 przez gosiak
i ja też ja też :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #188912 przez Mirella
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

podzielcie się :) nie dam więcej bo znowu się forum zapcha, ale sobie skserujcie albo co :P
13 lata 3 miesiąc temu #188917 przez gosiak
:lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby