- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189156 przez gosiak
witam:)
Gorla no córeczka super wrotkara
Jagoda czekamy na Twoje bobaski z czasów maleńkości, i nie martw się młody się przyzwyczai, pozna wszystko i z chęcią znów będzie chodził do przedszkola
Mirella Klaudia słodziusia teraz jak i za niemowlaka
a tu dziewczyny taki konkursik jak by kto chciał do wygrania bony do wybranych drogerii jeszcze nie wygrałam ale można spróbować
bonfree.pl/drogerie/?r=6640131315468471
Gorla no córeczka super wrotkara
Jagoda czekamy na Twoje bobaski z czasów maleńkości, i nie martw się młody się przyzwyczai, pozna wszystko i z chęcią znów będzie chodził do przedszkola
Mirella Klaudia słodziusia teraz jak i za niemowlaka
a tu dziewczyny taki konkursik jak by kto chciał do wygrania bony do wybranych drogerii jeszcze nie wygrałam ale można spróbować
bonfree.pl/drogerie/?r=6640131315468471
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #189237 przez agnesssa
Dziewczyny znowu nie wiem co mam robić, otóż ciągle mam tylko delikatne plamienie, @ sie jak na razie nie rozkręciła i ciągle mam podwyższona temp. Ale coś mi się przypomniało i wariuje normalnie. Jak byłam u moje gin w poniedziałek to miałam ze sobą wyniki badań na progesteron z poprzedniego cyklu i był za niski. Rozmawiałam z nią o tym jakie biorę leki i walnęłam taką gafę, że teraz to się aż boję!!! Ja biorę dostinex (bo miałam problemy z prolaktyną) A jak z nią rozmawiałam to walnęłam, że biorę duphaston (czyli progesteron). Ona mi kazała cały czas brać ten duphaston, którego ja nie mam!!! Teraz moja gin jest na urlopie i będzie dopiero 23. Mam luteinę, którą brałam na podtrzymanie poprzedniej ciąży. Nie wiem czy jak okres mi się dzisiaj nie rozkręci to mam ją wziąć czy nie...??? Co myślicie??
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189250 przez agnesssa
Wczoraj test mi wyszedł negatywny z rana... dlatego nie wiem co robić. Bo jak się rozkręci @ to nie będzie tematu, ale jak dalej będę tylko plamić to nie wiem... A boje się, że przez moja głupotę nawet jeżeli doszło do zapłodnienia to się nie uda ;(
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189280 przez agnesssa
Tylko nie za bardzo mam do kogo iść, na NFZ to będę czekać tak samo długo jak na swoją, a prywatnie to nie mam pojęcia do kogo. Mój poprzedni gin nie wchodzi w rachubę bo jest niekompetentny. Jak do niego chodziłam to bagatelizował każdy mój problem i do tego był niemiły. A mi na czasie zależy, bo może jeszcze dzisiaj bym ta luteine wzięła na wieczór jak się @ nie pojawi. Tym bardziej, że czytałam gdzieś, że luteina działa w ten sposób, że jeżeli jest się w ciąży to ja podtrzymuje, a jak nie to wywołuje miesiączkę... Jeżeli poprzednio mi kazała to brać to nie może stać się nic złego.
Sama nie wiem. Postaram się znaleźć jakiegoś gin i zobaczymy.
Sama nie wiem. Postaram się znaleźć jakiegoś gin i zobaczymy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #189282 przez Dorciaition
Gorla super czuprynka Twojej córy Duśka też cudna.
Gosiak co nabroiłaś?
Agnessa trzymam kciuki. Za resztę też cały czas i nie puszczę dopóki nie będzie 2 kresek.
Gosiak co nabroiłaś?
Agnessa trzymam kciuki. Za resztę też cały czas i nie puszczę dopóki nie będzie 2 kresek.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189299 przez gorla
Agnessa jak się martwisz bardzo to idz do jakiegos i wyłóż kawe na ławe powiem z czym przyszłaś.. są takie ćwoki że łaskę robią ze wogóle tam siedza w tym gabinecie
A mi wszelkie objawy ustąpiły, pomijając ból jednej piersi przy dotyku i mrowienie czuje, poza tym nic a nic Nawet zapędy z testem przeszły
ale mam nudy w pracy, wszystko porobione, jeszcze 1,5 godz, siedzę sama, wszyscy wybyli
A mi wszelkie objawy ustąpiły, pomijając ból jednej piersi przy dotyku i mrowienie czuje, poza tym nic a nic Nawet zapędy z testem przeszły
ale mam nudy w pracy, wszystko porobione, jeszcze 1,5 godz, siedzę sama, wszyscy wybyli
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189511 przez agnesssa
Dziewczyny nie dostałam się do żadnego gina, ale się dodzwoniłam babka mi powiedziała, że mam wziąć tą luteinę i zobaczymy co będzie dalej. Temp cały czas 37,2 więc nadal nie spadła tak jak przed @. Wczoraj ryczałam cały wieczór, bo ta niewiadoma i strach przed pójściem do toalety przypomina mi ostatnią ciążę ;( Chyba nigdy nie pozbędę się tego okropnegu łucia w serduszku