BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #189156 przez gosiak
witam:)

Gorla no córeczka super wrotkara :lol:

Jagoda czekamy na Twoje bobaski z czasów maleńkości, i nie martw się młody się przyzwyczai, pozna wszystko i z chęcią znów będzie chodził do przedszkola :blink:

Mirella Klaudia słodziusia teraz jak i za niemowlaka :blink:

a tu dziewczyny taki konkursik jak by kto chciał do wygrania bony do wybranych drogerii jeszcze nie wygrałam ale można spróbować :blink:

bonfree.pl/drogerie/?r=6640131315468471

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #189187 przez Lacrijka
Gosiak, pochwal sie dziewczynom co wczoraj wieczorem nawyczyniałas !!!!!
Mówie Wam, akcja jak 100 Kozuchów !!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #189192 przez gorla
Gosiak co narobiłaś? wyspowiadaj się nam

ale zimota u mnie, dziś mam zebranie w przedszkolu znów trza z kasy wyskoczyć
13 lata 3 miesiąc temu #189237 przez agnesssa
Dziewczyny znowu nie wiem co mam robić, otóż ciągle mam tylko delikatne plamienie, @ sie jak na razie nie rozkręciła i ciągle mam podwyższona temp. Ale coś mi się przypomniało i wariuje normalnie. Jak byłam u moje gin w poniedziałek to miałam ze sobą wyniki badań na progesteron z poprzedniego cyklu i był za niski. Rozmawiałam z nią o tym jakie biorę leki i walnęłam taką gafę, że teraz to się aż boję!!! Ja biorę dostinex (bo miałam problemy z prolaktyną) A jak z nią rozmawiałam to walnęłam, że biorę duphaston (czyli progesteron). Ona mi kazała cały czas brać ten duphaston, którego ja nie mam!!! Teraz moja gin jest na urlopie i będzie dopiero 23. Mam luteinę, którą brałam na podtrzymanie poprzedniej ciąży. Nie wiem czy jak okres mi się dzisiaj nie rozkręci to mam ją wziąć czy nie...??? Co myślicie??

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #189239 przez mesy
agnesssa najlepiej zrób test będziesz wiedziała na czym stoisz :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #189250 przez agnesssa
Wczoraj test mi wyszedł negatywny z rana... dlatego nie wiem co robić. Bo jak się rozkręci @ to nie będzie tematu, ale jak dalej będę tylko plamić to nie wiem... A boje się, że przez moja głupotę nawet jeżeli doszło do zapłodnienia to się nie uda ;(

13 lata 3 miesiąc temu #189254 przez mesy
agnesssa jak się tak bardzo martwisz to do innego gienka idź ;p to jest taka sytuacja że lepiej pójść niż później sobie w brodę pluć :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #189267 przez gorla
Agnessa mesy ma rację, w takiej sytuacji idz do innego, żebys nie żałowała ze czekałaś.

mój gin też na urlopie, więc poszłam do innej ginki i zadowolona jestem bo widac ze kobieta zna sie na rzeczy , młodziutka.
13 lata 3 miesiąc temu #189273 przez chłopek
witam. ja jakas nie do zycia jestem od kilku dni, moze przez to ze troche przeziebiona jestem. dzisiaj pownnam dostac @ albo sie spózni albo wogole jej nie bedzie zobaczymy jeszcze kilka dni i robie test
13 lata 3 miesiąc temu #189280 przez agnesssa
Tylko nie za bardzo mam do kogo iść, na NFZ to będę czekać tak samo długo jak na swoją, a prywatnie to nie mam pojęcia do kogo. Mój poprzedni gin nie wchodzi w rachubę bo jest niekompetentny. Jak do niego chodziłam to bagatelizował każdy mój problem i do tego był niemiły. A mi na czasie zależy, bo może jeszcze dzisiaj bym ta luteine wzięła na wieczór jak się @ nie pojawi. Tym bardziej, że czytałam gdzieś, że luteina działa w ten sposób, że jeżeli jest się w ciąży to ja podtrzymuje, a jak nie to wywołuje miesiączkę... Jeżeli poprzednio mi kazała to brać to nie może stać się nic złego.
Sama nie wiem. Postaram się znaleźć jakiegoś gin i zobaczymy.

13 lata 3 miesiąc temu #189282 przez Dorciaition
Gorla super czuprynka Twojej córy :) Duśka też cudna.

Gosiak co nabroiłaś? ;)

Agnessa trzymam kciuki. Za resztę też cały czas i nie puszczę dopóki nie będzie 2 kresek.

Alanek[*] :(
13 lata 3 miesiąc temu #189299 przez gorla
Agnessa jak się martwisz bardzo to idz do jakiegos i wyłóż kawe na ławe ;) powiem z czym przyszłaś.. są takie ćwoki że łaskę robią ze wogóle tam siedza w tym gabinecie

A mi wszelkie objawy ustąpiły, pomijając ból jednej piersi przy dotyku i mrowienie czuje, poza tym nic a nic :( :( Nawet zapędy z testem przeszły

ale mam nudy w pracy, wszystko porobione, jeszcze 1,5 godz, siedzę sama, wszyscy wybyli
13 lata 3 miesiąc temu #189350 przez saiko
agnesssa - -postaraj sie dostac do jakiegs lekarza

Gorla - ja nie narzekam na nude, ale ostatnie 2 dni przed długo wyczekiwanym urlopem sa tragiczne ;)
13 lata 3 miesiąc temu #189459 przez sylka
agnesssa wg. mnie możesz wziąć liteinę. Podobnie jak ty wcześniej przyjmowałam ja na poczatku ciąży a wczesniej na wywołanie @ bo miałam problemy.
13 lata 3 miesiąc temu #189511 przez agnesssa
Dziewczyny nie dostałam się do żadnego gina, ale się dodzwoniłam babka mi powiedziała, że mam wziąć tą luteinę i zobaczymy co będzie dalej. Temp cały czas 37,2 więc nadal nie spadła tak jak przed @. Wczoraj ryczałam cały wieczór, bo ta niewiadoma i strach przed pójściem do toalety przypomina mi ostatnią ciążę ;( Chyba nigdy nie pozbędę się tego okropnegu łucia w serduszku :(

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka