- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #189921 przez nikusia1988
Jaki rozmiar ma mieć zdjęcie żeby wstawić awatarka?
Temat został zablokowany.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189922 przez Asik
chłopek no dokładnie u mnie też tak mówili aż w końcu pokazał na co go stać co do kładzenia spać to własnie tak zaczynam robić ale nie zawsze bo muszę przy nim posiedziec ze wzgl na to że mleczko mu noskiem leci czasami ale tak ogólnie to jest okk dajemy rade a czasami to zapominam że ma tą dziurke w podniebieniu a tu jeszcze jedno dodam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Asik.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189923 przez gorla
chyba nie zdążymy dobić na tysiąca przed Lacrą
ale pogoda piękna sie robi u mnie.. a ja Oliwii ubrałam ciepłą kurtkę z polara.. podziebiona jest wolałam nie ryzykować
kurde szefa nie ma a ja chciałam kase wziąsc już ..szlak by to trafił ..dryndne za godzine jak się nie pojawi
odebrałam wyniki tsh - tarczycy. Wynik ok 1,8 norma do 4 mówię jej że wyniki ko? a ginka że to nie znaczy że dla mnie ok, bo każdy organizm inny i te normy o niczym nie swiadczy. Endokrynolog zdecyduje wtedy pod koniec października na początku listopada to usg mam mieć żeby dobrze jajniki obejrzeć
ale pogoda piękna sie robi u mnie.. a ja Oliwii ubrałam ciepłą kurtkę z polara.. podziebiona jest wolałam nie ryzykować
kurde szefa nie ma a ja chciałam kase wziąsc już ..szlak by to trafił ..dryndne za godzine jak się nie pojawi
odebrałam wyniki tsh - tarczycy. Wynik ok 1,8 norma do 4 mówię jej że wyniki ko? a ginka że to nie znaczy że dla mnie ok, bo każdy organizm inny i te normy o niczym nie swiadczy. Endokrynolog zdecyduje wtedy pod koniec października na początku listopada to usg mam mieć żeby dobrze jajniki obejrzeć
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189926 przez gorla
Asiku naprawdę pulchniutka słodziutka kruszynka z twojego bejbika schrupać można normalnie :0
Będziecie mieli zabieg jakiś jeszcze ?
Moja Oliwka miała problem z nóżkami ale skończyło się na masażach, nastraszyli mnie ostro, że problem z chodzeniem, ze późno zacznie, w przyszłości żadnych obcasów itd. ale zaczęła chodzić jak miała 8,5 miesiąca i żadnego śladu nie ma.
Miała te bóle wzrostowe i martwiłam się że może przez to, ale przeszło jest ok.
Będziecie mieli zabieg jakiś jeszcze ?
Moja Oliwka miała problem z nóżkami ale skończyło się na masażach, nastraszyli mnie ostro, że problem z chodzeniem, ze późno zacznie, w przyszłości żadnych obcasów itd. ale zaczęła chodzić jak miała 8,5 miesiąca i żadnego śladu nie ma.
Miała te bóle wzrostowe i martwiłam się że może przez to, ale przeszło jest ok.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189932 przez Asik
Gorla niedługo jedziemy na konsultację do Wawy do IMIDu i wtedy wyznaczą termin operacji rozszczepu wargi i podniebienia tylko tam robią to jednoetapowo
czasami lekarze potrafia ostro nastraszyc ale lepiej jak nastrasza i nic z tego nie wychodzi niż by mieli dawac nadzieje a tu dooopa .. nam powiedział na usg połówkowym że rozszczep duży , nawet nie widac dokąd siega a tu proszę..warga osobno i podniebienie tylko miękkie, kości twardego ma całe
czasami lekarze potrafia ostro nastraszyc ale lepiej jak nastrasza i nic z tego nie wychodzi niż by mieli dawac nadzieje a tu dooopa .. nam powiedział na usg połówkowym że rozszczep duży , nawet nie widac dokąd siega a tu proszę..warga osobno i podniebienie tylko miękkie, kości twardego ma całe
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189935 przez Asik
hahah noo faktycznie bużki jedna pod drugą
kurcze w ciązy przytyłam 8-9 kilo a wczoraj sie ważyłam i mam 15 na minusie
szybciej chudnę niż przy Martuli. ale to pewnie przez te pobyty w szpitalu i klinice..nic prawie nie jadlam..tylko chrupkie pieczywo i owoce aa no i Szymek 4 kilo miał
kurcze w ciązy przytyłam 8-9 kilo a wczoraj sie ważyłam i mam 15 na minusie
szybciej chudnę niż przy Martuli. ale to pewnie przez te pobyty w szpitalu i klinice..nic prawie nie jadlam..tylko chrupkie pieczywo i owoce aa no i Szymek 4 kilo miał
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189939 przez nikusia1988
Asiku jaki ty dałaś rozmiar zdjęcia na awatarka???
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #189941 przez Lacrijka
Jeste !! jeste !!
Asiula, piękny Szymonek jest..I jakie ma kulaski kochaniusienieczkie Patrzcie i podziwiajcia, bo my (starsze staraczki) "staralysmy" sie z Asia o Szymka
A z ciciolem to jeszcze nie wyjechałam jeszcze..Spi i mi go zal budzic bo bidulek cala noc szalał hehehe
Asiula, piękny Szymonek jest..I jakie ma kulaski kochaniusienieczkie Patrzcie i podziwiajcia, bo my (starsze staraczki) "staralysmy" sie z Asia o Szymka
A z ciciolem to jeszcze nie wyjechałam jeszcze..Spi i mi go zal budzic bo bidulek cala noc szalał hehehe
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Lacrijka.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189943 przez nikusia1988
Chyba jestem niewidoczna... hmmm...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #189948 przez nikusia1988
Nie nie wypisałam jeszcze...
Ale ja taka małopisna jestem i wolę czytać jak się udzielać dlatego za bardzo nie przyczyniam się do powielania stron, dlatego napisałam że "Wam" pomogę chociaż raz na ruski miesiąć
Ale ja taka małopisna jestem i wolę czytać jak się udzielać dlatego za bardzo nie przyczyniam się do powielania stron, dlatego napisałam że "Wam" pomogę chociaż raz na ruski miesiąć