- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #190948 przez Aguska23
Witajcie
Taki piękny był ten weekend. Szkoda, że już się kończy. Skorzystaliśmy dziś ze słonka i tego, że mąż wyjeżdża dopiero jutro i wyskoczyliśmy za miasto.
@ jak nie było tak i nie ma...ale test negatywny eh załamkę można złapać... :(co miesiąc to samo
Taki piękny był ten weekend. Szkoda, że już się kończy. Skorzystaliśmy dziś ze słonka i tego, że mąż wyjeżdża dopiero jutro i wyskoczyliśmy za miasto.
@ jak nie było tak i nie ma...ale test negatywny eh załamkę można złapać... :(co miesiąc to samo
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu #191014 przez gorla
Asik Szymuś słodziuchny a te pytki kochaniutkie ach...
Chłopek trzymam kciuki, walnij testa i dawaj znac ino migiem
Agnessa a ile jesteś po @?
Ja miałam dostać @ wczoraj ale nie ma. Nie czuje ze ma przyjść ani nie czuję się na ciąże. Może ciut brzuch pobolewa jak na @ i od wczoraj mnie mrowią sutki ale nie cały czas tylko zamrowi i przestanie i tak z kilka razy. Miałam wrażenie że mi coś z nich leci poleciałam do łazienki, bo zdarzało się czasem ze miałam wyciek a to przez tą prolaktynę a to z rana przeważnie. Dziś od rana z 5 razy tak mrowiło.
Jestem przygotowana na wszystko, równie dobrze to znów coś z hormonami może być
Chłopek trzymam kciuki, walnij testa i dawaj znac ino migiem
Agnessa a ile jesteś po @?
Ja miałam dostać @ wczoraj ale nie ma. Nie czuje ze ma przyjść ani nie czuję się na ciąże. Może ciut brzuch pobolewa jak na @ i od wczoraj mnie mrowią sutki ale nie cały czas tylko zamrowi i przestanie i tak z kilka razy. Miałam wrażenie że mi coś z nich leci poleciałam do łazienki, bo zdarzało się czasem ze miałam wyciek a to przez tą prolaktynę a to z rana przeważnie. Dziś od rana z 5 razy tak mrowiło.
Jestem przygotowana na wszystko, równie dobrze to znów coś z hormonami może być
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191021 przez mesy
No ja oczywiście też próbowałam robić OD DZIŚ zaczynam robić je co dzień i też mi wychodziła jedna kreska mocna druga mniej ale .... wiesz co jest zastanawiające
wczoraj miałam śluz płodny zrobiłam test i wyszło jak zawsze jedna mocna druga słabsza ..
i bądź tu mądry
wczoraj miałam śluz płodny zrobiłam test i wyszło jak zawsze jedna mocna druga słabsza ..
i bądź tu mądry
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #191022 przez agnesssa
Gorla powinnam dostać w piątek więc test robiłam po 2 dniach. Dzisiaj nie robiłam testu bo ile można Ale jak nadal nie będzie @ to powtórzę jutro albo pojutrze. Ja również się nie czuję ani na @ ani na ciążę. Pobolewają mnie jajniki i mdli trochę, ale to może być po luteinie. Generalnie raczej się nastawiłam na @ (wole mieć niespodziankę w drugą stronę). No i zobaczymy
Aguska23 to masz taką sama sytuację jak ja i Gorla
3mam mocno kciuki za nas
Aguska23 to masz taką sama sytuację jak ja i Gorla
3mam mocno kciuki za nas
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191026 przez Aguska23
Dokładnie mam podobnie Tyle, że u mnie od terminu @ minęło 6 dni....może mi się coś poprzesuwało. Bardziej czuję się chyba na @, robiłam test 3 dni temu i wyszła jedna gruba krecha...widziałam jakąś bladziutką drugą pod światło, ale powiem Wam szczerze, że to chyba moja wyobraźnia działa i pewnie @ dostanę za jakiś czas
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #191053 przez agnesssa
Aguska23 a kiedy będziesz robić kolejny test? U mnie w niedzielę była jedna wyraźna krecha ani cień drugiej Ale ostatnio jak byłam w ciąży to też tak miałam że w 1dzień po @ jedna krecha a dopiero po 4 dniach była druga. I to tak śmiesznie, że zrobiłam test i wyszła bladziutka kreseczka, obudziłam męża i kazałam po drugi test jechać bo mi się wierzyć nie chciało, no i na drugim teście to już taka wyraźna krecha była
Tak więc nadal wszystko może się wydarzyć
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191155 przez gorla
chłopek zaginęła w akcji a my tu z ciekawości umieramy!!!!!!!
ja chciałam kupić test rano ale apteka najbliższa była jeszcze zamknięta. Teraz jestem w pracy kupie go dopiero po pracy ..no a teraz ide sobie śnaidanko zrobić, szefostwo właśnie wybyło takze mam lussssssss
ja chciałam kupić test rano ale apteka najbliższa była jeszcze zamknięta. Teraz jestem w pracy kupie go dopiero po pracy ..no a teraz ide sobie śnaidanko zrobić, szefostwo właśnie wybyło takze mam lussssssss
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191159 przez Aguska23
agnesssa napisał:
Hmm może poczekam jeszcze z 2-3 dni. Bo mam takie przeczucie, że jednak @ przyjdzie, takie dziwne kłucie w brzuchu, jakieś mdłości. Biegam do łazienki mimo, że mało piję...hmm i co dziwne zamiast spuchnąć przed @ jak zwykle to ja jakaś taka szczuplejsza się wydaję ;p
Tylko, że jak robiłam betę z 5 dni przed terminem @ to nie wykazała ciąży..chyba, że mi się poprzesuwało i owu miałam później niż myślałam i udało się podczas przytulania po zrobieniu bety...
łomatko ale się rozpisałam...i tak pewnie będzie dziś albo jutro @ jak zwykle
teraz lece pisać test z kodeksu pracy..trzymajcie kciuki
Aguska23 a kiedy będziesz robić kolejny test? U mnie w niedzielę była jedna wyraźna krecha ani cień drugiej Ale ostatnio jak byłam w ciąży to też tak miałam że w 1dzień po @ jedna krecha a dopiero po 4 dniach była druga. I to tak śmiesznie, że zrobiłam test i wyszła bladziutka kreseczka, obudziłam męża i kazałam po drugi test jechać bo mi się wierzyć nie chciało, no i na drugim teście to już taka wyraźna krecha była
Hmm może poczekam jeszcze z 2-3 dni. Bo mam takie przeczucie, że jednak @ przyjdzie, takie dziwne kłucie w brzuchu, jakieś mdłości. Biegam do łazienki mimo, że mało piję...hmm i co dziwne zamiast spuchnąć przed @ jak zwykle to ja jakaś taka szczuplejsza się wydaję ;p
Tylko, że jak robiłam betę z 5 dni przed terminem @ to nie wykazała ciąży..chyba, że mi się poprzesuwało i owu miałam później niż myślałam i udało się podczas przytulania po zrobieniu bety...
łomatko ale się rozpisałam...i tak pewnie będzie dziś albo jutro @ jak zwykle
teraz lece pisać test z kodeksu pracy..trzymajcie kciuki