BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #191173 przez agnesssa
3mam kciuki :)

No ja tez mam wrażenie, że jednak dostane @ i przez to mam obawy robić kolejny test, który pokaże jedną krechę :( A z drugiej strony ciekawość zjada, że skoro @ nie ma to może będzie pozytywny... Ja od poronienia miałam bardzo regularne cykle 29dni jak mor.. strzelił. Ale wiadomo jak to jest z tym naszym organizmem, płata różne figle :/

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #191195 przez gorla
Ja ostatnio miałam dosc regularne, ale tak jak u Aguski @ w każdej chwili mogę dostać bo i zdarzały się cykle 40 dniowe.
Ale też sie cykam zrobić test bo jak jedna wyjdzie ? a ta nadzieja jednak jest póki co
13 lata 3 miesiąc temu #191224 przez Aguska23
Właśnie najgorsze to, że się zrobi test..jedna kreska a wredna @ i tak przyjdzie
13 lata 3 miesiąc temu #191232 przez agnesssa
No dokładnie. Widzę, że nie jest ze mną aż tak źle bo nie jestem sama z takimi myślami. Ja się dzisiaj dość dziwnie czuję, mam jakąś kluchę w gardle (tak jak by mnie ktoś trzymał za szyję), głowa mnie boli i generalnie zmęczona jestem. To pewnie przez ta głupią pogodę, ciśnienie skacze ot co. W nocy spałam jak zabita, nawet burzy nie słyszałam, a zazwyczj mam lekki sen. Tak by mi się marzyło odpocząć przez tydzień chociaż... nic nie robić i o nic się nie martwić :D

13 lata 3 miesiąc temu #191233 przez gorla
Aguska ale dziś zrobię test w domu ;) nie ma co .. trza się zmierzyć z rzeczywistością ..w razie co są inne cykle co nie ?

ale u mnie burza była całą noc!!!!! pół nocy nie spałam i teraz chodzę na rzęsach, do tego deszcz napierdzielał
13 lata 3 miesiąc temu #191234 przez gorla
Agnessa to gdzie ty mieszkasz? może blisko siebie mieszkamy..
13 lata 3 miesiąc temu #191243 przez agnesssa
Mieszkam w 3city :) Deszcz też nawalał podobno, a ja nic spałam w najlepsze, nawe rano maż mnie nie obudził jak do pracy wychodził, a zawsze się budzę, normalnie jak kamień :D I całe szczęście bo ja się burzy w nocy boję hehe chociaż nie wiem dlaczego, bo jak w ciągu dnia jest burza to nic się nie boję tylko obserwuję pioruny ;D

13 lata 3 miesiąc temu #191255 przez agnesssa
A w ogóle w niedzielę miałam taki sen realistyczny... już w sobotę wiedziałam, że rano będę robić test i mi się śniły dwie kreseczki na te na teście... to już drugi raz taki sen w tym cyklu, nieźle już mam narąbane w bani na ciążę co nie.... hehe ale naprawdę był tak realistyczny, że ja już się cieszyłam ;D
Mam nadzieję na prorocze sny :)

13 lata 3 miesiąc temu #191257 przez Aguska23
Ja to sama nie wiem czy zrobić test...bo coraz bardziej czuję, że @ jednak przyjdzie... wiem, że kolejny raz pisze to samo, ale jakoś tak łatwiej jak można się wygadać ;)
13 lata 3 miesiąc temu #191264 przez agnesssa
Zdecydowanie łatwiej :) Ja też sama nie wiem, bo generalnie to co Ci szkodzi... najwyżej negatywny będzie (ja tylko się śmieję, że fortunę na nas firmy od testów zarobią :)) No ale cóż zrobić, chyba, że jesteś bardzo cierpliwa :D Ja nie jestem, więc jak znam życie jutro znowu zrobię test ;D A nuż widelec ;D

13 lata 3 miesiąc temu #191266 przez gorla
Agnessa ja mieszkam koło Tczewa, kiedyś mieszkałam właśnie w Tczewie ale po ślubie przeprowadziliśmy się za Tczew.
eeeee...to te chmurzyska taki zasięg miały?

hmm siedzę i wysyłam podania o prace :( nawet nie ma w czym wybierac , bo ja mam jeszcze wymagania :) kurde te dojazdy i Oliwia non stop chora. Na to zadupie nie ma dojazdu, myślałam o opiekunce jak Oliwia chora, ale kto za 5 zł/h przyjedzie autem ( paliwo do tego) przerypane na zadupiu mieszkać
13 lata 3 miesiąc temu #191271 przez gorla
ja tam tyż nie mam cierpliwości i też zrobię test :)

Aguska zrób betę, ona na bank już wyjdzie i będziesz pewna , bo z testami to różnie. Chodz mnie już 2 razy nie zawiodły, każdy w dzień miesiączki i kreski już były ;) a teraz dupą trzęsę , ale mnie to nie powstrzyma
13 lata 3 miesiąc temu #191291 przez gosiak
witam!
No widzę testowo się tu zrobiło :laugh: zaciskam kciuki żeby same pozytywy były :laugh:
u mnie jeszcze z tydzień do @ na razie nic nie czuje nawet cycki przestały boleć a od jakiś 3 dni już je czułam a dziś cisza :unsure:
Jeszcze się wkurzyłam bo cholera z allegro jakieś ostrzeżenie kuwa mać dostałam i nie wiem o co kaman, kupiłam z miesiąc temu bluzkę do dziś jej nie mam kasa wpłacona zaraz po kupnie a tu sprzedawca do allegro o zwrot prowizji się upomina, no szlak mnie trafi kuwa mać, napisałam do tego pajaca o co mu chodzi to ja powinnam problem widziec bo bluzka kupiona 16 sierpnia a tu nie widu nie słychu i jakies ostrzeżenia przyłażą, a jak się wyjaśni to ja już się postaram o odpowiedni komentarz dla pajaca :angry:

no miłego dnia baaa tygodnia Wam życzę dziewczynki :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #191299 przez gorla
gosiak bierz w obroty tego pajaca z allegro. ja ostatnio miałam taką akcje ale wysłałam potwierdzenie z banku mailem . A to kurcze było 150 zeta!!! akurat na chrzciny prezent kupowaliśmy, Marek chrzestnym był, zaraz potem pajac szybko kurierem wysłał i ledwo zdążyło dojść.

Gosiak z tego co pamiętam jak byłam drugi raz w ciąży to zdziwienie moje było wielkie bo nie czułam nic a nic, moze coś przebłysk mam że piersi lekko :P a teraz sie dziwacznie czuję
13 lata 3 miesiąc temu #191300 przez gorla
dziołchy bierzecie jakieś witaminy??
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży