- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191173 przez agnesssa
3mam kciuki
No ja tez mam wrażenie, że jednak dostane @ i przez to mam obawy robić kolejny test, który pokaże jedną krechę A z drugiej strony ciekawość zjada, że skoro @ nie ma to może będzie pozytywny... Ja od poronienia miałam bardzo regularne cykle 29dni jak mor.. strzelił. Ale wiadomo jak to jest z tym naszym organizmem, płata różne figle :/
No ja tez mam wrażenie, że jednak dostane @ i przez to mam obawy robić kolejny test, który pokaże jedną krechę A z drugiej strony ciekawość zjada, że skoro @ nie ma to może będzie pozytywny... Ja od poronienia miałam bardzo regularne cykle 29dni jak mor.. strzelił. Ale wiadomo jak to jest z tym naszym organizmem, płata różne figle :/
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191232 przez agnesssa
No dokładnie. Widzę, że nie jest ze mną aż tak źle bo nie jestem sama z takimi myślami. Ja się dzisiaj dość dziwnie czuję, mam jakąś kluchę w gardle (tak jak by mnie ktoś trzymał za szyję), głowa mnie boli i generalnie zmęczona jestem. To pewnie przez ta głupią pogodę, ciśnienie skacze ot co. W nocy spałam jak zabita, nawet burzy nie słyszałam, a zazwyczj mam lekki sen. Tak by mi się marzyło odpocząć przez tydzień chociaż... nic nie robić i o nic się nie martwić
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191233 przez gorla
Aguska ale dziś zrobię test w domu nie ma co .. trza się zmierzyć z rzeczywistością ..w razie co są inne cykle co nie ?
ale u mnie burza była całą noc!!!!! pół nocy nie spałam i teraz chodzę na rzęsach, do tego deszcz napierdzielał
ale u mnie burza była całą noc!!!!! pół nocy nie spałam i teraz chodzę na rzęsach, do tego deszcz napierdzielał
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191243 przez agnesssa
Mieszkam w 3city Deszcz też nawalał podobno, a ja nic spałam w najlepsze, nawe rano maż mnie nie obudził jak do pracy wychodził, a zawsze się budzę, normalnie jak kamień I całe szczęście bo ja się burzy w nocy boję hehe chociaż nie wiem dlaczego, bo jak w ciągu dnia jest burza to nic się nie boję tylko obserwuję pioruny ;D
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191255 przez agnesssa
A w ogóle w niedzielę miałam taki sen realistyczny... już w sobotę wiedziałam, że rano będę robić test i mi się śniły dwie kreseczki na te na teście... to już drugi raz taki sen w tym cyklu, nieźle już mam narąbane w bani na ciążę co nie.... hehe ale naprawdę był tak realistyczny, że ja już się cieszyłam ;D
Mam nadzieję na prorocze sny
Mam nadzieję na prorocze sny
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191264 przez agnesssa
Zdecydowanie łatwiej Ja też sama nie wiem, bo generalnie to co Ci szkodzi... najwyżej negatywny będzie (ja tylko się śmieję, że fortunę na nas firmy od testów zarobią ) No ale cóż zrobić, chyba, że jesteś bardzo cierpliwa Ja nie jestem, więc jak znam życie jutro znowu zrobię test ;D A nuż widelec ;D
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191266 przez gorla
Agnessa ja mieszkam koło Tczewa, kiedyś mieszkałam właśnie w Tczewie ale po ślubie przeprowadziliśmy się za Tczew.
eeeee...to te chmurzyska taki zasięg miały?
hmm siedzę i wysyłam podania o prace nawet nie ma w czym wybierac , bo ja mam jeszcze wymagania kurde te dojazdy i Oliwia non stop chora. Na to zadupie nie ma dojazdu, myślałam o opiekunce jak Oliwia chora, ale kto za 5 zł/h przyjedzie autem ( paliwo do tego) przerypane na zadupiu mieszkać
eeeee...to te chmurzyska taki zasięg miały?
hmm siedzę i wysyłam podania o prace nawet nie ma w czym wybierac , bo ja mam jeszcze wymagania kurde te dojazdy i Oliwia non stop chora. Na to zadupie nie ma dojazdu, myślałam o opiekunce jak Oliwia chora, ale kto za 5 zł/h przyjedzie autem ( paliwo do tego) przerypane na zadupiu mieszkać
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191271 przez gorla
ja tam tyż nie mam cierpliwości i też zrobię test
Aguska zrób betę, ona na bank już wyjdzie i będziesz pewna , bo z testami to różnie. Chodz mnie już 2 razy nie zawiodły, każdy w dzień miesiączki i kreski już były a teraz dupą trzęsę , ale mnie to nie powstrzyma
Aguska zrób betę, ona na bank już wyjdzie i będziesz pewna , bo z testami to różnie. Chodz mnie już 2 razy nie zawiodły, każdy w dzień miesiączki i kreski już były a teraz dupą trzęsę , ale mnie to nie powstrzyma
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 miesiąc temu #191291 przez gosiak
witam!
No widzę testowo się tu zrobiło zaciskam kciuki żeby same pozytywy były
u mnie jeszcze z tydzień do @ na razie nic nie czuje nawet cycki przestały boleć a od jakiś 3 dni już je czułam a dziś cisza
Jeszcze się wkurzyłam bo cholera z allegro jakieś ostrzeżenie kuwa mać dostałam i nie wiem o co kaman, kupiłam z miesiąc temu bluzkę do dziś jej nie mam kasa wpłacona zaraz po kupnie a tu sprzedawca do allegro o zwrot prowizji się upomina, no szlak mnie trafi kuwa mać, napisałam do tego pajaca o co mu chodzi to ja powinnam problem widziec bo bluzka kupiona 16 sierpnia a tu nie widu nie słychu i jakies ostrzeżenia przyłażą, a jak się wyjaśni to ja już się postaram o odpowiedni komentarz dla pajaca
no miłego dnia baaa tygodnia Wam życzę dziewczynki
No widzę testowo się tu zrobiło zaciskam kciuki żeby same pozytywy były
u mnie jeszcze z tydzień do @ na razie nic nie czuje nawet cycki przestały boleć a od jakiś 3 dni już je czułam a dziś cisza
Jeszcze się wkurzyłam bo cholera z allegro jakieś ostrzeżenie kuwa mać dostałam i nie wiem o co kaman, kupiłam z miesiąc temu bluzkę do dziś jej nie mam kasa wpłacona zaraz po kupnie a tu sprzedawca do allegro o zwrot prowizji się upomina, no szlak mnie trafi kuwa mać, napisałam do tego pajaca o co mu chodzi to ja powinnam problem widziec bo bluzka kupiona 16 sierpnia a tu nie widu nie słychu i jakies ostrzeżenia przyłażą, a jak się wyjaśni to ja już się postaram o odpowiedni komentarz dla pajaca
no miłego dnia baaa tygodnia Wam życzę dziewczynki
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #191299 przez gorla
gosiak bierz w obroty tego pajaca z allegro. ja ostatnio miałam taką akcje ale wysłałam potwierdzenie z banku mailem . A to kurcze było 150 zeta!!! akurat na chrzciny prezent kupowaliśmy, Marek chrzestnym był, zaraz potem pajac szybko kurierem wysłał i ledwo zdążyło dojść.
Gosiak z tego co pamiętam jak byłam drugi raz w ciąży to zdziwienie moje było wielkie bo nie czułam nic a nic, moze coś przebłysk mam że piersi lekko a teraz sie dziwacznie czuję
Gosiak z tego co pamiętam jak byłam drugi raz w ciąży to zdziwienie moje było wielkie bo nie czułam nic a nic, moze coś przebłysk mam że piersi lekko a teraz sie dziwacznie czuję
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej