BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #191805 przez chłopek
jak brałam luteine to nigdy nie robiłam testu bo jak sie niego zabierałam to akurat na drugi dzien miałam @. a jak mi sie juz tak dlugo spozniala po odstawieniu lutki to zrobilam test, i to dwa razy bo nie wierzyłam ze dwie krechy sa :) po porodzie to mi sie tak rozregulował @ ze nie wiadomo kiedy moze przyjsc,
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #191806 przez gorla
biały ser mniam mniam, ja uwielbiam sałatki z fetą pycha!!! u nie nikt tego nie lubi takze jak se zrobię to wiem że nie wszamają. Za to u mamy w domu lubliśmy wszyscy . Jak se zrobiłam to przyklejałam kartę do miski w lodówce " Nie dotykać , to Agi. Zjedzenie grozi śmiercią", jak wracałam to już nawet miski tam nie było a winnego też nie :)
13 lata 3 miesiąc temu #191811 przez mesy
No sałatki z fetą też są dobre ;D my zawsze robimy właśnie ser feta jajko papryka czerwona starty zółty ser szynka w kosteczki pokrojona i sałata :lol: palce lizać :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #191812 przez gorla
chłopek czyli luteina cię wspomogła, jak u mnie bromergon :) również nie wierzyłam w te 2 krechy. Dlatego w pazdzieniku ide do endokrynologa i pewnie mi zapisze znów bronka
13 lata 3 miesiąc temu #191817 przez chłopek
a ja juz po sniadanku, mlody spi to z psem trzeba wyjsc dobrze ze dookola domu łąka :) a poziej Sis przyjdzie i spagetti ze szpinakiem bedziemy robic :) mniam
13 lata 3 miesiąc temu #191827 przez mesy
chłopek spagetti ze szpinakiem ? o nie :laugh: wymyśl coś innego to wpadnę haha
13 lata 3 miesiąc temu #191836 przez chłopek
no to zapiekanka z brokułami :)
13 lata 3 miesiąc temu #191839 przez mesy
Też nie - czemu wszystko co zielone ? :lol: :lol: :lol:
ee to chyba sobie odpuszczę wyżerkę u Ciebie :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #191840 przez chłopek
ja juz po spacerku myslalam ze sobie nogi połamie jak pies wystartował to biegiem łąkę pokonał, ja przy okazji troche kalorii zrzuce na takim spacerze :)
13 lata 3 miesiąc temu #191842 przez chłopek
no nie wiesz co tracisz :) moj maż szpinaku nie znosil a spagetii jak zrobiłam pierwszyh raz to jadl az mu sie uszy trzęsły
13 lata 3 miesiąc temu #191843 przez mesy
Hehe domyślam się ale ja nie jem co zielone :laugh: no szczypiorek zjem sałatę ale inne zielonki odpadają :P :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #191849 przez chłopek
no to przyjdz jutro skrzydełka z kurczaka w miodzie beda z ryżem :)
13 lata 3 miesiąc temu #191853 przez mesy
Oooo wszystko co z kurczaka to tak :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #191859 przez chłopek
gorla ja luteine chyba 3 cykle brałam i w 3 ciąza :) a ja musze isc na badania tsh i sie do endokrynologa wybrac bo tak sie wybieram od porodu :)
13 lata 3 miesiąc temu #191865 przez Aguska23
Witajcie dziewczyny :)

Tak pomyślałam po dzisiejszej bezsennej nocy, że muszę wybrać się do lekarza. Jak byłam w maju to mi powiedziałm, żeby dopiero po roku bezowocnych starań zacząć się martwić. I że jak mam co miesiąc okres to regularny, ale jaki on regularny jak raz co 30, a raz co 35,40 dni jest? :( Chyba czas na pomoc.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia