- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #25734 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Monami dziekuje za odpowiedz!! Jakos ciezko kapuje.... My w zasadzie od slubu sie staramy czyli 2 miesiac....
Angel82 slyszalam od kolezanki ze w BB jest najlepiej!! Sama sie tam leczy i wogole
Ehhh skoro pekanie pecherzykow boli no to powinnam owu miec... Raju...
Tak wogole to ja bralam Bromergon i Luteine 50 ale przed slubem przestalam bo sie cos gorzej poczulam...
Zobaczymy co baba powie. Narazie zdycham boli mnie w krzyzu i lewy jajnik...
Tak wogole zauwazylam ze zawsze boli mnie lewy... Moze prawy juz nie dziala??
Angel82 slyszalam od kolezanki ze w BB jest najlepiej!! Sama sie tam leczy i wogole
Ehhh skoro pekanie pecherzykow boli no to powinnam owu miec... Raju...
Tak wogole to ja bralam Bromergon i Luteine 50 ale przed slubem przestalam bo sie cos gorzej poczulam...
Zobaczymy co baba powie. Narazie zdycham boli mnie w krzyzu i lewy jajnik...
Tak wogole zauwazylam ze zawsze boli mnie lewy... Moze prawy juz nie dziala??
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
14 lata 4 miesiąc temu #25737 przez monami
Magda - 2 miesiące to bardzo krótko, żeby mówić o problemie Nie martw się na zapas kochana
Każdy ginekolog Ci powie, że po roku bezowocnych starań można mówić o tym, ze coś jest nie tak
Dajcie sobie troszkę czasu Dzidzia przyjdzie a może już jest )))
Każdy ginekolog Ci powie, że po roku bezowocnych starań można mówić o tym, ze coś jest nie tak
Dajcie sobie troszkę czasu Dzidzia przyjdzie a może już jest )))
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #25738 przez angel82
Nie gadaj głupot
Napewno działa
Mnie też boli przeważnie lewy, a lekarz potwierdził, że w ogóle to lewy mam większy niż prawy A pęcherzyki też głównie się tworzyły w lewym, chociaż w książkach piszą, że raz w jednym raz w drugim się tworzą.
Napewno działa
Mnie też boli przeważnie lewy, a lekarz potwierdził, że w ogóle to lewy mam większy niż prawy A pęcherzyki też głównie się tworzyły w lewym, chociaż w książkach piszą, że raz w jednym raz w drugim się tworzą.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #25739 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Angle82 Ty wszystko o mnie wiesz
Tez wlasnie myslalam ze prezent zobacze... A tu jeszcze wczorajsze wyznanie chlopa mojego
Ehhh cykle mam mega nieregularne, ale odkad sie lecze (i przestalam) to najdluzszy ostatni mial 35 dni... test robilam wczoraj wieczorem...
Monami ode mnie tez Zuzie zbuziakuj ale zeby nie kopala to wczesniej popros
Nie nadazam z odpisywaniem!!
Monami ale ja juz wiem ze bede miec problemy... Od lekarza....
Angel82 mam to samo
Teraz jak na zlosc boli mnie caly brzuch
Mąż wrocil!! Lece
Tez wlasnie myslalam ze prezent zobacze... A tu jeszcze wczorajsze wyznanie chlopa mojego
Ehhh cykle mam mega nieregularne, ale odkad sie lecze (i przestalam) to najdluzszy ostatni mial 35 dni... test robilam wczoraj wieczorem...
Monami ode mnie tez Zuzie zbuziakuj ale zeby nie kopala to wczesniej popros
Nie nadazam z odpisywaniem!!
Monami ale ja juz wiem ze bede miec problemy... Od lekarza....
Angel82 mam to samo
Teraz jak na zlosc boli mnie caly brzuch
Mąż wrocil!! Lece
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ostatnio zmieniany: 14 lata 4 miesiąc temu przez MagdaM.
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #25746 przez angel82
Madziu leć leć, o mężulka trzeba codziennie dbać
Monami może Ty też poczarujesz jak Mirella czasami i się uda Oglądałam zdjęcia Zuzi, jest przekochana. Kto by pomyślał, że już w brzuszku można będzie zobaczyć jaką ma buzinkę.
Tak w ogóle to też, bym chciała mieć pierwsze córunię. A co do OWU to ostatnio jak jechałam do lekarza to w ogóle nie sądziłam, że owu była - też nic nie czułam. A się pomyliłam, bo mogła być właśnie w nocy.
Trzeba mocno wierzyć, ale jak wtedy zapomnieć i nie myśleć Zwłaszcza jak się co miesiąc biega do lekarza. Teraz co prawda dał mi 2 miesiące spokoju, ale przez to jeszcze bardziej się denerwuje, bo nie jestem pewna czy pęcherzyki były wystarczająco rozwinięte i czy owu była. W dodatku w najważniejszy dzień przytulanko było rano i wydaje mi się, że wszystko ze mnie uciekło. A też śluzu takiego jak wcześniej nie miałam
Monami może Ty też poczarujesz jak Mirella czasami i się uda Oglądałam zdjęcia Zuzi, jest przekochana. Kto by pomyślał, że już w brzuszku można będzie zobaczyć jaką ma buzinkę.
Tak w ogóle to też, bym chciała mieć pierwsze córunię. A co do OWU to ostatnio jak jechałam do lekarza to w ogóle nie sądziłam, że owu była - też nic nie czułam. A się pomyliłam, bo mogła być właśnie w nocy.
Trzeba mocno wierzyć, ale jak wtedy zapomnieć i nie myśleć Zwłaszcza jak się co miesiąc biega do lekarza. Teraz co prawda dał mi 2 miesiące spokoju, ale przez to jeszcze bardziej się denerwuje, bo nie jestem pewna czy pęcherzyki były wystarczająco rozwinięte i czy owu była. W dodatku w najważniejszy dzień przytulanko było rano i wydaje mi się, że wszystko ze mnie uciekło. A też śluzu takiego jak wcześniej nie miałam
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- grazia
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- grazia
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #25755 przez grazia
grazia
CZESC DZIEWCZYNY NIE PISALAM DAWNO ALE WIECIE JAK TO JEST DWA TYGODNIE POZA DOMEM NADRABIALAM ZALEGLOSCI A POZA TY MIELISMY GOSCI , JESTEM ZALAMANA BO IN VITRO NIE DALO MI DZIDZI MIALAM WCZORAJ TESTOWAC A RANO SPOTKALA MNIE NIESPODZIANKA DOSTALAM TEN OKROPNY OKRES WIEC NIE DANE JEST MI ZOSTAC MAMA W NIC JUZ NIE WIERZE ZAPEWNIAJA ZE BEDZIE DOBRZE A TU KLAPA DZISIAJ DOWIEDZIALAM SIE ZE KOLEZANKA Z PRACY JEST W 5 TYGODNIU CIAZY JEST MLODSZA ODE MNIE O 10 LAT PANIENKA WIEC JA JESTEM STARA DUPA KTÓREJ NIC SIE W ZYCIU NIE NALEZY NIE CHCE MI SIE ZYC I WOGÓLE MAM SERDECZNIE DOSYC LEKARZY POZDRAWIAM TRZYMAM KCIUKI ZA DZIEWCZYNY GLOWY DO GÓRY CHOC WAM NIECH SIE UDA
grazia
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
14 lata 4 miesiąc temu #25756 przez monami
zaczaruję i będzie lux
nie analizuj..czy była owu czy nie była - myśleniem i tak nic nie zmienisz idź na żywioł :)pomyśl sobie, że to ostatnie chwile wolności kochana w następne wakacje możesz już być mamusią więc póki możesz..wypoczywaj ile sił i korzystaj z wolności
( oczywiście życzę szybkiego zniewolenia )
nie analizuj..czy była owu czy nie była - myśleniem i tak nic nie zmienisz idź na żywioł :)pomyśl sobie, że to ostatnie chwile wolności kochana w następne wakacje możesz już być mamusią więc póki możesz..wypoczywaj ile sił i korzystaj z wolności
( oczywiście życzę szybkiego zniewolenia )
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 4 miesiąc temu #25762 przez Mirella
Grazia, ja w in vitro kompletnie nie w temacie więc zapytam wprost, kolejna próba kosztuje tyle samo? No do kitu że masz okres, normalnie słów mi brak żeby Ci powiedzieć jak mi przykro z tego powodu, naprawdę wierzyłam że Ci się uda, czekałam na Twoją fasolkę prawie jak na własną.
A z tym okresem to pewne? bo niby czasem jest okres a fasolka rośnie... Pouważaj na siebie jeszcze odrobinkę, tak na wszelki wypadek. Ja znam taki przypadek kiedy dziewczynie po in vitro nie przyrastało hcg, lekarze rozkładali ręce, mówili że nie chcą robić nadziei, a szkrab niedługo dwa lata skończy
No kurcze blade do dupy i tyle, nie tak miało być.
Tak czy inaczej nie znikaj nam, bardzo Cię proszę, jak nie chcesz publicznie to chociaż na gg się czasem odezwij albo na tutejszą pocztę. Ja i tak będę trzymała za Ciebie kciuki. I co to zanczy stara dupa jestem? Starsza ode mnie raczej nie jesteś, to jesteś jeszcze młoda
A z tym okresem to pewne? bo niby czasem jest okres a fasolka rośnie... Pouważaj na siebie jeszcze odrobinkę, tak na wszelki wypadek. Ja znam taki przypadek kiedy dziewczynie po in vitro nie przyrastało hcg, lekarze rozkładali ręce, mówili że nie chcą robić nadziei, a szkrab niedługo dwa lata skończy
No kurcze blade do dupy i tyle, nie tak miało być.
Tak czy inaczej nie znikaj nam, bardzo Cię proszę, jak nie chcesz publicznie to chociaż na gg się czasem odezwij albo na tutejszą pocztę. Ja i tak będę trzymała za Ciebie kciuki. I co to zanczy stara dupa jestem? Starsza ode mnie raczej nie jesteś, to jesteś jeszcze młoda
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #25766 przez angel82
Witajcie ponownie....
Szczerze brakuje mi słów, żeby napisać co czuję i jak bardzo jestem zaskoczona wiadomością od Grazi. Nawet nie umiem się wczuć..... Wiem, że te błahe czasami słowa "będzie dobrze" nie tylko denerwują ale mocno wkur..... Musi być kiedyś w końcu lepiej!!!! Ale tak nie powinno być, żeby ta zafajdana niesprawiedliwość wygrywała.
Szczerze brakuje mi słów, żeby napisać co czuję i jak bardzo jestem zaskoczona wiadomością od Grazi. Nawet nie umiem się wczuć..... Wiem, że te błahe czasami słowa "będzie dobrze" nie tylko denerwują ale mocno wkur..... Musi być kiedyś w końcu lepiej!!!! Ale tak nie powinno być, żeby ta zafajdana niesprawiedliwość wygrywała.