- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #26307 przez angel82
Monami w Tobie siła, może i zdziałasz cuda z podwojoną siłą dzięki Zuzi
Dziękuję Ci...Przynajmniej tutaj jest ktoś kto w to wierzy, bo mój kochany mąż już stracił chyba w ogóle ochotę na baby Nie chce o tym rozmawiać i uważa, że przez to nasze forum chodzę częściej przygnębiona. Niby naczytam się tego wszystkiego, a potem przybieram sobie do głowy różne rzeczy...
Czasem w ogóle mnie nie rozumie
Dziękuję Ci...Przynajmniej tutaj jest ktoś kto w to wierzy, bo mój kochany mąż już stracił chyba w ogóle ochotę na baby Nie chce o tym rozmawiać i uważa, że przez to nasze forum chodzę częściej przygnębiona. Niby naczytam się tego wszystkiego, a potem przybieram sobie do głowy różne rzeczy...
Czasem w ogóle mnie nie rozumie
Temat został zablokowany.
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 4 miesiąc temu #26312 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
angel82 ale ja sie nie obrazilam troche wkurzam sie na pracodawce. to kobieta i powinna wiedziec ze @ + upal + dziecko moze skonczyc sie zle dla babki no nie??
ehhh moze maz tez to przezywa na swoj sposob... widze po swoim...
ehhh moze maz tez to przezywa na swoj sposob... widze po swoim...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 4 miesiąc temu #26314 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
No a nawet jak widza podobnie to inaczej przezywaja. Dusza w sobie obwiniaja sie i wogole...
Chodzi ktoras do gina faceta?? Bo ja bym swoja zmienila po dzisiejszym dniu to juz wogole ale chlopa sie wstydze
Chodzi ktoras do gina faceta?? Bo ja bym swoja zmienila po dzisiejszym dniu to juz wogole ale chlopa sie wstydze
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #26315 przez angel82
Ja chodziłam też do babki, w sumie to dzięki niej się urodziłam. Moja mama w ciąży ze mną do niej chodziła. W tamtym roku zmieniałam na obecnego gina - mężczyznę. To śmieszne, ale czasami wydaje mi, że on się bardziej krępuje niż ja Trzeba sobie porostu powiedzieć, że to przecież tylko lekarz.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 4 miesiąc temu #26316 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Kurde zazdroszcze podejscia!! Ja bym sie caly czas zastanawiala czy odpowiednio wygladam
Boze mam meza wariata... Poprosilam zeby wypil ta tabletke. Spytal po co. Wyjasnilam, po czym przychodzi za 15 minut i rzucil mnie na lozko. Ja pytam czy wypil a on "A nie czujesz jakie sie ruchliwe zrobily??"
Boze mam meza wariata... Poprosilam zeby wypil ta tabletke. Spytal po co. Wyjasnilam, po czym przychodzi za 15 minut i rzucil mnie na lozko. Ja pytam czy wypil a on "A nie czujesz jakie sie ruchliwe zrobily??"
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- angel82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 4 miesiąc temu #26324 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Salfazin Aaaa to moze zmienie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
14 lata 4 miesiąc temu #26326 przez monami
hej Dziewczyny
Ja dziś calutki dzień spędziłam w towarzystwie dzieciaków. odwiedziłam znajomych, którzy mają roczne trojaczki Dzieciaki są super, uwielbiam całą trójeczkę
a co do ginekologa:
Jeśli o mnie chodzi, zawsze chodziłam do ginów facetów. w ciążę pomógł nam zajść ginekolog - mężczyzna i on poprowadził też ciążę Jedyną kobietą, do której udałam się kilka razy jest pani doktor, która robiła nam w trakcie ciąży USG ( 3 razy ) świetny specjalista , współpracuje z moim ginem i on nam ją w tej kwestii polecił Jestem bardzo zadowolona.
Moim zdaniem faceci ginekolodzy mają nieco bardziej zdroworozsądkowe podejście do sprawy. A może mi się wydaje tylko
Ja bym swojego gina nie zamieniła na nikogo innego
Ja dziś calutki dzień spędziłam w towarzystwie dzieciaków. odwiedziłam znajomych, którzy mają roczne trojaczki Dzieciaki są super, uwielbiam całą trójeczkę
a co do ginekologa:
Jeśli o mnie chodzi, zawsze chodziłam do ginów facetów. w ciążę pomógł nam zajść ginekolog - mężczyzna i on poprowadził też ciążę Jedyną kobietą, do której udałam się kilka razy jest pani doktor, która robiła nam w trakcie ciąży USG ( 3 razy ) świetny specjalista , współpracuje z moim ginem i on nam ją w tej kwestii polecił Jestem bardzo zadowolona.
Moim zdaniem faceci ginekolodzy mają nieco bardziej zdroworozsądkowe podejście do sprawy. A może mi się wydaje tylko
Ja bym swojego gina nie zamieniła na nikogo innego
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
14 lata 4 miesiąc temu #26329 przez monami
a co do forum... ja na przykład żałuję, że nie trafiłam na takie właśnie forum podczas starań o dzidzię...czasem naprawdę trzeba się wygadać. Forum to świetne miejsce.
Faceci inaczej na to patrzą. Często..martwią się o swoje ukochane, chcą jak najlepiej...biorą pod uwagę wszystkie ewentualności, które mogą być przyczyną przygnębienia i smutania... kochani są :0 dobrze, że ich mamy ( mimo, że czasami są upierdliwi - taka ich natura ).
Faceci inaczej na to patrzą. Często..martwią się o swoje ukochane, chcą jak najlepiej...biorą pod uwagę wszystkie ewentualności, które mogą być przyczyną przygnębienia i smutania... kochani są :0 dobrze, że ich mamy ( mimo, że czasami są upierdliwi - taka ich natura ).
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 4 miesiąc temu #26345 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Bry
Wiecej lekow moijemu nie podam, bo dostaje szaleju
U nas decyzja o zmianie lekarza (zwariowalam ) w poniedzialek dzwonie do tego mlodego Pana... Mam stres
Milego
Wiecej lekow moijemu nie podam, bo dostaje szaleju
U nas decyzja o zmianie lekarza (zwariowalam ) w poniedzialek dzwonie do tego mlodego Pana... Mam stres
Milego
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #26350 przez kaśku
mój XY też zaczyna mi głowę suszyć, że po co ja siedze na forum :o
i co z tego,że najwcześniej za pół roku mozemy startować :/ może i jestem "popsuta" ale uparłam się na dzidziusia i koniec!
a dzieki wam wiem, że to możliwe! o!
faceci maja inne podejscie do sprawy. zupelnie. osobisty domowy facecik jest przerażony tym co mi chca w ciazy robic i pojawia sie temat "nie moge ci tego zrobic" chociaz oboje BARDZO chcemy być rodzicami.
NO SAME PROBLEMY Z NIMI !!!
i co z tego,że najwcześniej za pół roku mozemy startować :/ może i jestem "popsuta" ale uparłam się na dzidziusia i koniec!
a dzieki wam wiem, że to możliwe! o!
faceci maja inne podejscie do sprawy. zupelnie. osobisty domowy facecik jest przerażony tym co mi chca w ciazy robic i pojawia sie temat "nie moge ci tego zrobic" chociaz oboje BARDZO chcemy być rodzicami.
NO SAME PROBLEMY Z NIMI !!!