BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #208882 przez Insomnia
Mesy co ma być to będzie :lol: nie?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #208883 przez mesy
Insomnia dokładnie :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #208888 przez Lacrijka
@nulka !! natentychmiast kupuj testa !!! Nie ma to tamto !!!! Wiesz ze ja teraz nie moge sie denerwowac bo mam duzo innych zmartwieniów :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Jutro mamy pierwszych gości, sie zaczna pielgrzymki pod las hahaha.. A ja dzis musze sprzatac zamiasta cieszyc sie piątkiem :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
13 lata 2 miesiąc temu #208895 przez mesy
Lacrijka ja też muszę posprzątać ale jakoś nie mam dziś weny do tego :silly: :silly: :silly: :silly: jak tam Maciek ? :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #208897 przez Insomnia
Ja wczoraj miałam takie górnolotne plany że sobie mieszkanko posprzątam :lol: :lol: a jak zaległam na kanapie to tak leżę :lol: :lol: ale tylko jak tak leże to mniej mnie boli

13 lata 2 miesiąc temu #208899 przez Lacrijka
Maciek juz ok, dzisiaj pada to juz nie jest taki chetny na dwor..i mam nadzieje ze tak bedzie juz do wiosny :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: A na wiosne moze dojrzeje do tego ze kocisko musi byc na dworze..Miałam dzis okna umyc do konca i dupa..nie chce nawet patrzec na te co umyłam wczoraj :( :( :( :(
13 lata 2 miesiąc temu #208901 przez mesy
Lacrijka hehe to jest tak zawsze że jak się okna wymyje to pada :silly: ale ponoc ma się poprawić za parę dni pogoda tak przynajmniej mówili w TV :lol: :lol: :lol: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #208902 przez Lacrijka
Ja im w te tv pogody nie wierze juz..Leja wode ile wlezie !!!!!! Szkoda ze weekend bedzie taki jak dzis pewnie bo my mamy gosci i planowalismy grilla ... A tak to beda parówki z gara :P :P :P :P :P :P
13 lata 2 miesiąc temu #208904 przez chłopek
witam ale pogoda beznadziejna :( ja czekam na @ dzisiaj 27dc wiec jest mozliwosc ze sie pojawi wczesniej
13 lata 2 miesiąc temu #208907 przez Insomnia
cześć chłopek dbasz o nóżkę?

13 lata 2 miesiąc temu #208908 przez mesy
Lacrijka paróffffffa z gara też jest dobra :lol: :lol: :lol: ja w te tv też średnio wierzę ale ta pogoda na www.pogodynka.pl mi się zawsze sprawdza :lol: :lol: :lol: :lol:

chłopek
co by nie przyszła :silly: :silly: :silly: nie wywołuj wilka z lasu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #208910 przez chłopek
insomnia no dbał mało chodzę, kurcze jeszcze tyle drzewa mamy do wrzucenia do szopy, a nie ma jak, mąż tak długo robi ja cos tam wrzucałąm ostatnio ale jak z młodym cos narobi on zaraz beczy bo juz mu sie w wózku siedziec nie chce
13 lata 2 miesiąc temu #208940 przez chłopek
insomnia a powiedz mi jak tam z tym egzaminem bo albo prze gapiłam jak napisała albo nic nie pisalas
13 lata 2 miesiąc temu #208945 przez Insomnia
chłopek chyba nie napisałam
no więc ten na który babka nie przyszła to zdałam na drugi dzień, strasznie mnie przemaglowała ale cieszę się z tej trójczyny :lol: dla mnie egzaminy ustne to trauma nie do przeżycia bo mam wtedy czarną dziurę w głowie
a ten egzamin co miałam warunek to nie zdałam i teraz powtarzanie roku mnie czeka
A najgorsze że każdy mówi co innego, inaczej wykładowca, co innego kierownik katedry a już pani z dziekanatu to zupełne farmazony opowiada(chociaż ta to nigdy nic nie wie)

Więc tak się sprawy mają

13 lata 2 miesiąc temu #208948 przez mesy
Insomnia jak ja się cieszę że już do szkoły nie muszę chodzić :lol: :lol: :lol: ale jak ja miałam ustne to lałam wodę jak się tylko da haha mówiłam nawet nie na temat żeby tylko coś mówić :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia