BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #209000 przez chłopek
no to teraz głos oddany na Nadie :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #209001 przez eash
oj, nie wiem, czemu sie Nadia pojawia... na Hanie glosujcie - w czerwonym kapeluszu! musze sprawdzic link...
13 lata 2 miesiąc temu #209009 przez chłopek
to ja juz nie wiem na kogo mam głosowac :P pierwsza pojawiłą sie Hania i na nią głosowałąm
13 lata 2 miesiąc temu #209012 przez chłopek
eash mi sie takze mazyło bibliotekarstwo :P tyle ksiażek wokól mnie ale czytania :)
13 lata 2 miesiąc temu #209013 przez gorla
@nulka trzyam kciuki !!! ale ty masz samozaparcie z tym testem, walnij testa bo ja tu z nerwów wysiadam

Insomnia przerypane z tą szkoła , ja nie powtarzałam roku, przeniosłam się od razu na inna uczelnię

ja mam @ za 2 lub 5 dni dostać, ale od wczoraj brzuch mnie pobolewa jak na okres. Ale dalej mam krechy na owu, wiec kurka wodna nie wiem wólaściwie kiedy @ przyjdzie, poczekamy zobaczymy
13 lata 2 miesiąc temu #209015 przez mesy
gorla czytałam takie przypadki że jak po owulacji są dwie krechy na teście owu ..... to może być ciąża ale nie musi :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #209017 przez chłopek
teraz w ddtvn dlaczego polki nie chca miec drugiego dziecka, to chyba nie do mnie ani do eashy sie tyczy:) moja bratowa ma 19 lat dziecko 11 miesieczne i chca juz drugie, ja bym poczekała majac tyle lat
13 lata 2 miesiąc temu #209021 przez mesy
chłopek a ja w ogóle to chce tylko jedno mieć :silly: :silly: :silly: mój marudzi bo by chciał dwójkę ale ja chce tylko jedno :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #209022 przez chłopek
mesy moja bratowa powiedziala ze juz chce bo bedzie miec córke jedynaczke a tak by nie chciala zeby byla rozpieszczona, moja szwagierka ma 2 dzieci róznica 4 lata i wcale ta córa nie jest rozpieszczona, wydaje mi sie ze to zalezy od wychowania rodzicwo,
ja chce miec 3 dzieci. tesciowa mi powiedziala ze bede miec 5 :P ło mATKO TYLE TO JA NIE CHCE
13 lata 2 miesiąc temu #209025 przez eash
hehe, cos nie teges z ta stronka chyba. NIE GŁOSOWAĆ NA NIKOGO POZA HANIĄ! :) spróbujcie tu: panorama.media.pl/coppermine/displayimag...stup&cat=-349&pos=16 może tym razem wyskoczy Hania w czerwonym kapelusiku. no nic, nie zaśmiecam więcej forum, bo mnie w końcu pogonicie. jakas cudza Nadia dostała głosy mojej Hani :dry:
13 lata 2 miesiąc temu #209027 przez mesy
chłopek widzę prawdziwa matka polka z Ciebie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #209029 przez chłopek
eash ja na Hanulke oddałam głosik więc sie nie zmarnował :)
13 lata 2 miesiąc temu #209030 przez gorla
mesy czytałam o tym , ale dzis na owuteście druga juz ciut słabsza. i cycki nie bola, wczoraj była mocna druga krecha, myślałam, ze to owu, akurat jak planowo miałam ją mieć, Oliwii imprezę to byłam ostro przeziębiona, wiec podejrzewam, ze mogła sie przesunąć

niby pełen luz ale podśiadomość nie daję sie oszukac, miałam sen że byłam u lekarza i ten powiedział "Jest pani w ciązy. gratulacje" i sie obudziłam :laugh: :laugh: Ostatnio taki sen miałam przez ciąża z Oliwką :laugh: :laugh: ale wiem tez że jak czegos bardzo chcę to podświadomośc mi to daje w sanch i przeczuciach.. na osłodę chyba :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #209032 przez chłopek
mesy ja mam 2 rodzeństwa wiec też bym chciała zeby moj smyk miał rodzenstwo
13 lata 2 miesiąc temu #209033 przez Insomnia
Eash głosik oddany :) A Hania piękna :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama