- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 2 miesiąc temu #209013 przez gorla
@nulka trzyam kciuki !!! ale ty masz samozaparcie z tym testem, walnij testa bo ja tu z nerwów wysiadam
Insomnia przerypane z tą szkoła , ja nie powtarzałam roku, przeniosłam się od razu na inna uczelnię
ja mam @ za 2 lub 5 dni dostać, ale od wczoraj brzuch mnie pobolewa jak na okres. Ale dalej mam krechy na owu, wiec kurka wodna nie wiem wólaściwie kiedy @ przyjdzie, poczekamy zobaczymy
Insomnia przerypane z tą szkoła , ja nie powtarzałam roku, przeniosłam się od razu na inna uczelnię
ja mam @ za 2 lub 5 dni dostać, ale od wczoraj brzuch mnie pobolewa jak na okres. Ale dalej mam krechy na owu, wiec kurka wodna nie wiem wólaściwie kiedy @ przyjdzie, poczekamy zobaczymy
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #209022 przez chłopek
mesy moja bratowa powiedziala ze juz chce bo bedzie miec córke jedynaczke a tak by nie chciala zeby byla rozpieszczona, moja szwagierka ma 2 dzieci róznica 4 lata i wcale ta córa nie jest rozpieszczona, wydaje mi sie ze to zalezy od wychowania rodzicwo,
ja chce miec 3 dzieci. tesciowa mi powiedziala ze bede miec 5 ło mATKO TYLE TO JA NIE CHCE
ja chce miec 3 dzieci. tesciowa mi powiedziala ze bede miec 5 ło mATKO TYLE TO JA NIE CHCE
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 miesiąc temu #209025 przez eash
hehe, cos nie teges z ta stronka chyba. NIE GŁOSOWAĆ NA NIKOGO POZA HANIĄ! spróbujcie tu: panorama.media.pl/coppermine/displayimag...stup&cat=-349&pos=16
może tym razem wyskoczy Hania w czerwonym kapelusiku. no nic, nie zaśmiecam więcej forum, bo mnie w końcu pogonicie. jakas cudza Nadia dostała głosy mojej Hani
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 2 miesiąc temu #209030 przez gorla
mesy czytałam o tym , ale dzis na owuteście druga juz ciut słabsza. i cycki nie bola, wczoraj była mocna druga krecha, myślałam, ze to owu, akurat jak planowo miałam ją mieć, Oliwii imprezę to byłam ostro przeziębiona, wiec podejrzewam, ze mogła sie przesunąć
niby pełen luz ale podśiadomość nie daję sie oszukac, miałam sen że byłam u lekarza i ten powiedział "Jest pani w ciązy. gratulacje" i sie obudziłam Ostatnio taki sen miałam przez ciąża z Oliwką ale wiem tez że jak czegos bardzo chcę to podświadomośc mi to daje w sanch i przeczuciach.. na osłodę chyba
niby pełen luz ale podśiadomość nie daję sie oszukac, miałam sen że byłam u lekarza i ten powiedział "Jest pani w ciązy. gratulacje" i sie obudziłam Ostatnio taki sen miałam przez ciąża z Oliwką ale wiem tez że jak czegos bardzo chcę to podświadomośc mi to daje w sanch i przeczuciach.. na osłodę chyba
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17