BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #211527 przez agnesssa
Mesy już zaspokajam Twoją ciekawość, otóż poranny test wyszedł negatywny, więc dalej czekam co się wydarzy czy przyjdzie @ czy też nie :lol: Ale powiem Wam, że jakoś nie było wielkiego rozczarowania tym razem :blink: Nawet mi smutno nie jest :lol:
Jak przypomnę sobie testowanie w pierwszej ciąży to w dzień @ był negatywny a po 4 dniach już pozytywny więc.....

:lol: :lol: :lol: :lol: Dopóki nie przyjdzie @ :lol: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #211529 przez Insomnia
Tak mnie od wczoraj sutki bolą że najlepiej to byłoby nago chodzić bo dotyk koszulki przyprawia mnie o niemiłosierny ból :angry:
Mesy @ miała być w sobotę, więc dziś z rana zrobiłam drugi test i jedna krecha jak w mordę strzelił

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 miesiąc temu #211531 przez mesy
Caro gratuluję Ci !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: kurde ja w twoim przypadku już bym dawno była u lekarza ha

agnesssa ja nie wiem co z tymi testami nooo :silly: :silly: :silly:

Insomnia
sutki bolą jest nadzieja :lol: :lol: :lol: :lol:
Ta jasne wszystkie na raz zaciążcie i mnie tu zostawcie samą noooooooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #211536 przez Insomnia
Mesy ja wiem że zostanę z Tobą :lol: Wiem i już :lol: niech już przyjdzie ta @ no...

13 lata 2 miesiąc temu #211538 przez mesy
Insomnia ja Ci wróżę ja Ci wiem haha że do Ciebie nie przyjdzie :lol: :lol: :lol: :lol: sutki od tak nie bolą :lol: :lol: :lol: :lol: więc za dwa dni walnij teściora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #211539 przez Suari
Gratuluję nowych fasolek :) rzadko tu piszę, ale cały czas czytam i kibicuję :) pamiętam jak i mój teścik tu się pojawił, kiedy to było :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #211543 przez Insomnia
Mesy nie będę jak wariatka co dwa dni do apteki śmigać bo zbankrutuję :lol: :lol: :lol: Domowych sposobów nie ma? :lol: :lol:
Ale gdybyś mi wywróżyła to bym się nie obraziła, co to to nie :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #211544 przez mesy
Insomnia jest na to inny sposób :lol: :lol: :lol: testy ciążowe za 1 zł z allegro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja sobie na zapas zamówiłam i kazałam mojemu schować żebym nie wiedziała gdzie są :silly: :lol: :lol: :lol: :lol: nie kuszą i nie ma parcia hehe a swoją drogą nie mam kurde tego śluzu płodnego :( no załamię się nooooo bo łykałam ten olej z wiesiołka i co dupaaaa :( już 3 miesiąc jak go nie ma :(
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #211545 przez Insomnia
Mesy a ten wiesiołek to jest w tabletkach?
a do tych testów za złotówę to sceptycznie podchodzę

13 lata 2 miesiąc temu #211547 przez mesy
Insomnia tak w kapsułkach OEPAROL
13 lata 2 miesiąc temu #211552 przez Insomnia
Pomyślę nad tym wiesiołkiem... Może by go zakupić? Dobrze że w kapsułkach bo w postaci płynnej to bym nie dała rady :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #211553 przez mesy
Insomnia tobie to on już raczej nie będzie potrzebny :lol: :lol: :lol: :lol: ja go wezmę do końca paczki i dyndam to :lol: :lol: :lol: :lol: ja mam już dość hahaha
13 lata 2 miesiąc temu #211556 przez mesy
Insomnia powiedz mi tak na swoje oko hehe jest możliwe że ma się już 3 cykl bezowulacyjny ? bo ja tego nie rozumie Ci powiem hehe jakoś wcześniej ten śluz był a teraz co ? wsiąkł ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kurde musze kupic rajtki czarne bo za tydzień na weselę idę a trochę pizga na cieńkie rajtki ;/ tylko gzie ja znajdę na swój wzrost hehe nie cierpię rajtek noooo ;/
13 lata 2 miesiąc temu #211557 przez agnesssa
Mesy nie wolno Ci się łamać :P Przecież wiesz, że śluz nie jest najważniejszy :lol: Insomnia mnie też tak sutki bolą :silly: zobaczymy co z tego będzie, ale Tobie się już ładnie @ spóźnia więc kto wie :lol: Chłopek a Ty jutro strzelasz, bo @ ciągle nie przyszła :unsure: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu #211558 przez gorla
Witam z rańca :laugh:
Insomnia noo ot tak nie bolą sutki ;)

mesy u mnie tez sie zdarzały pod rząd cykle bez śluzu,a traz go mało było. kiedyś to sie ciągnął na kilometr :P i chlupało a teraz mizernie

chłopek agnessa póki nie ma @ nic nie przesądzone

a małż najpierw się ucieszył, a potem powiedział ze nie uwierzy póki do lekarza nie pójde, bo jużtyle rzy juz w ciąży prawie byłam :side:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia