BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #211709 przez mesy
agnesssa wiem wiem kosmetyki muszą mieć do 30 ml ale z tym to nie problem teraz jest dużo do kupienia właśnie takich podróżnych w rossmanie :lol: :lol: :lol: no jakoś się spakuję na te 4 dni tragedii nie ma :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #211711 przez agnesssa
O mamo a mi jakoś niedobrze dzisiaj :P i w głowie mi się kręci, rano mnie żołądek bolał, i też latam do wc, i na sika i żeby sprawdzić czy @już zawitała :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu #211725 przez mesy
agnesssa nie wywołuj wilka z lasu :lol: :lol: :lol: :lol: jutro mi tu napisz czy dostałaś @ czy nie :silly: :silly: :silly: :silly: bo mnie ciekawość zje haha a ja jutro będę tu dopiero koło 13 ;p bo przed 8 wychodzę z domu :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #211726 przez Insomnia
Mesy a kiedy lecisz?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 miesiąc temu #211729 przez mesy
Insomnia jeszcze mam czas :lol: 4 listopada dopiero :lol: :lol: :lol: :lol: ale ja jestem panikara za wczasu :lol: :lol: :lol: :lol: wiesz jak to jest hehe wszystko musi być idealne i zaplanowane :lol: :lol: :lol: w końcu bagaż musi ważyć tylko 10 kg to muszę obmyśleć plan co wziąść żeby nie przekroczyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w miedzy czasie jeszcze @ ma być więc git majonez nie będzie brała pasażera na gapę hehehe
13 lata 2 miesiąc temu #211730 przez agnesssa
Wiecie, ja już sama nie wiem jak ja się czuję, wydaje mi się w ogóle że mnie jakieś grypsko chce dopaść, taka jakaś osłabiona jestem i mam podwyższona temperaturę,łamie w kościach i jest mi potwornie zimno, dłonie skostniałe a buzia rozgrzana. Ja nie chce być chora :ohmy: W weekend jedziemy do rodziców i teściów, spotkać się ze znajomymi z rodzinnego miasta, wolałabym nie przeleżeć weekendu w łóżku :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #211732 przez mesy
agnesssa to nie choroba - to co innego ja Ci mówię :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #211733 przez chłopek
agnesa ja tez latam do kibelka bo mi sie wydaje ze mam @ bo tak jakos czuje jak by sie ze mnie lało:)
13 lata 2 miesiąc temu #211734 przez Insomnia
Mesy zazdroszczę :lol: tak pozytywnie :lol: bu ja wszystko na ostatnia chwilę i na hurra... i zawsze mówię : zdąrzę... Ale prawie nigdy się nie spóźniam :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 miesiąc temu #211736 przez mesy
Insomnia ja przeważnie też wszystko na ostatnią chwilę ale że mnie waga ogranicza to muszę zaplanować :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #211741 przez madziaska
Lacrijka napisał:

Caro - pozwól, ze pogratuluje Ci i tu....

Ciesze sie bardzo, napewno będziesz super mamcią !!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Caro tez zafasolkowana??????? Gratulacje :) :) :)
Lacra cos mi sie wydaje, ze WY wszystkie na SM pouciekalyscie.... Chyba musze sie tam zalogowac, bo ciekawa jestem co tam u WAS ;)
13 lata 2 miesiąc temu #211743 przez madziaska
Caro999 napisał:

No witajcie :) cos sie forum buntuje i nie chce wkleic fotki... tak jestem w ciazy... jeszcze na 100 % niepewnej, bo jeszcze u lekarzanie bylam- wybieram sie w piatek, ale wedlug 6 testow, ktore zrobilismy wraz z mezem to jestem w 6 tyg :P Zycze wszystkim takiego szczescia :)

PIĘKNIE!!!!!!!! :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #211744 przez agnesssa
Mesy, przecież jedna krecha była :silly: Ja się nie nastawiam :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #211747 przez agnesssa
madziaska napisał:

Caro999 napisał:

No witajcie :) cos sie forum buntuje i nie chce wkleic fotki... tak jestem w ciazy... jeszcze na 100 % niepewnej, bo jeszcze u lekarzanie bylam- wybieram sie w piatek, ale wedlug 6 testow, ktore zrobilismy wraz z mezem to jestem w 6 tyg :P Zycze wszystkim takiego szczescia :)

Ja też chcę mieć takie ładne testy :silly: :lol: :lol: :cheer: Caro gratuluję również :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #211748 przez mesy
agnesssa ta a jutro ma być dopiero @ więc nie wszystko stracone :silly: :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia