BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #211828 przez mesy
agnesssa no ale serio martwiłam się tym śluzem :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: i teraz już wiem skąd u mnie te nerwy z du.... :silly: :silly: :silly: :silly: bo mam takie serio serio płodne hehe i stąd nerwy :silly: :silly: :silly: kiedyś tak miałam to mój się śmiał że ja 2 razy w miesiącu @ mam bo nerwowa w połowie jak na @ :silly: :silly: :silly: :silly:

Aha i dodam jeszcze że ten kalendarzyk od chłopka magazyn.netmama.pl/serwisy/kalendarz-owulacyjny/ się w moim przypadku sprawdza :silly: :silly: :silly: :silly: :blink:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #211840 przez chłopek
mesy dobrze ze chciaz tobie :) bo mi ani troche
13 lata 2 miesiąc temu #211844 przez mesy
chłopek no ja to policzyłam tak że jak w lipcu pamiętam to była niedziela śluz był a my w środę robiliśmy i dlatego nie wyszło hehe pamiętam to jak dziś bo z tego co wychodzi ja ten śluz mam w drugi bardzo płodny dzień i to by się wszystko zgadzało :lol: tak samo kalendarz pokazuje że dziś mam drugi bardzo płodny dzień a jutro owulacja :silly: :silly: :silly: więc w moim przypadku się to sprawdziło :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #211849 przez agnesssa
Mesy oby kalendarzyk sprawdził się w 100% i żeby był tak jak dalej pokazuje żeby było zagnieżdzenie i test :) Mi wg niego wychodzi że dzisiaj możliwy test z moczu, co uczyniłam i dupa, i wg tego mi @ wychodzi na czwartek, więc zobaczymy może w czwartek dopiero przyjdzie @ :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu #211870 przez chłopek
no mi według tego kalendarzyka to dzisiaj ma byc @.
13 lata 2 miesiąc temu #211876 przez Insomnia
I mi ten kalendarzyk przypadł do gustu :lol: Według niego owulacja pokryła się z testami owulacyjnymi... Tylko @ się nie sprawdziła bo miała być w sobotę

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 miesiąc temu #211879 przez Mirella
Caro łapaj buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

przepowiadac się nie ośmielę, normalnie tak dawno Cię nie było że nic nie widzę....

I w ogóle chyba się fochnę bo sobie wszystkie polazłyście na SM....

Joweg tak na dobrą sprawę to i tak masz największą wiedzę i największą pewność, to teoretycznie najmniejszego doła ;) Ale luzik, będzie dobrze, nosek do góry :) a może testa strzel? coś się dziwnie zachowujesz... ;)
13 lata 2 miesiąc temu #211884 przez chłopek
insomnia a testowałas?
13 lata 2 miesiąc temu #211887 przez Insomnia
No chłopek testowałam i jedna krecha

13 lata 2 miesiąc temu #211889 przez chłopek
no to testy felere:)
13 lata 2 miesiąc temu #211890 przez Insomnia
poczekamy zobaczymy :lol: tylko spokój może nas uratować :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #211891 przez agnesssa
No właśnie to na pewno testy są felerne :silly: :lol: :lol: :lol: Qrcze ja mam dzisiaj tak dobry humor że to aż dziwne, generalnie czuje się nie za specjalnie, a humor dopisuje :blush:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu #211893 przez mesy
A ja wam mówię to testy są do bani hehe bo przecież wy jesteście zafasolkowane tylko jeszcze o tym nie wiecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #211894 przez chłopek
a ja mam lenia nic mi sie nie chce :)
13 lata 2 miesiąc temu #211896 przez mesy
chłopek ja byłam przed chwilą w biedronie i na poczcie i padam na cycki haha a jeszcze się ubrałam ciepło bo jak wychodziłam na balkon wydawało mi się że jest zimno i się zgrzałam jak nigdy ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży