BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #211597 przez Insomnia
Chłopek pomóż :kiss: Daj przepis jak taki prosty... a co to jest to w czym bratowa robi? Raz robiłam to mi mętny wyszedł...

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #211603 przez chłopek
moja mama ma taki sprzet jak termomix i w tym wszystko mozn robic gotowac zupy drugie danie, drinki robic wogóle wsio.

ja zawsze wrzucam jakaieś udko z kurczakam, najpierw ją obgotowuje, jak sie zbiorą takie szumowiny to zbieram i w zlew :P dodaje marchewke pietruszke cebulke przypieczona tak na gazie, kostke rosołowa, wegete pieprz sól, i to gotuje na małym ogniu,gotuje az miesko bedzie miekkie i ugotowane, i tak sobie pyrka ten rosołek czasem go pzykrywam, moja mama mowi ze najlepszy rosół robie ja i tata,
13 lata 2 miesiąc temu #211604 przez chłopek
dziewczyny podpowiedzcie mam dynię i nie wiem co z nią zrobić :(
13 lata 2 miesiąc temu #211608 przez agnesssa
chłopek napisał:

moja mama ma taki sprzet jak termomix i w tym wszystko mozn robic gotowac zupy drugie danie, drinki robic wogóle wsio.

Chłopek moja mama też na thermomix, i ja się na nim wychowałam, jak sie wyprowadzałam, to sie obawiałam, że sobie w kuchni bez tego nie poradzę hehe :silly: jakoś daję radę, ale i tak mi się marzy ten sprzęt, po za tym ja mam dużo ulubionych przepisów z ich książki kucharskiej, np drożdżówka zawsze wychodzi (nawet jak bez urządzenia działam :lol: ) A ja jeszcze nigdy rosołu nie gotowałam :woohoo: Za to każdą inną zupę :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu #211610 przez mesy
Ej zmienię wam temat :lol: :lol: :lol: która z was to leciała samolotem coooo ? bo mam pytanie ;p
13 lata 2 miesiąc temu #211613 przez chłopek
ja też bym sobie cos takiego kupiła super sprawa. no ja lubie strasznie brokułową i z liścia sałąty,ale rosołu tez nie robiłam, przypuszczam ze to z samej kostki rosowłowej jest
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #211614 przez Insomnia
Mesy ja nie pomogę
A kiedy Ci się lot szykuje? Pewnie nie wiesz ile bagazu możesz zabrać :blink: :blink: :lol: :lol:
Chłopek moja teściowa z dyni robiła dżemy :lol: Smakują jak brzoskwiniowe

13 lata 2 miesiąc temu #211618 przez agnesssa
Mesy ja raz leciałam, jakie masz pytanie może pomogę :unsure:

13 lata 2 miesiąc temu #211619 przez chłopek
no to moze tez zrobie znajde gdzies przepis, zreszta musze zrobic cos z jabłkami bo dostałam,
ale mnie brzuch boli
13 lata 2 miesiąc temu #211620 przez ilona
13 lata 2 miesiąc temu #211622 przez mesy
agnesssa a mam pytanie do bagazu podrecznego :silly: :silly: :silly: ale już nic pojadę się zapytać na lotnisko bo się tylko denerwuje haha
13 lata 2 miesiąc temu #211623 przez Insomnia
Chłopek rób dżemory brzoskwiniowo-jabłkowe :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #211629 przez agnesssa
A co chcesz wiedzieć odnośnie bagażu, coś nie coś wiem :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #211630 przez mesy
agnesssa mam na bilecie napisane bagaż podręczny do 10 kg wymiary 55 x 40 x 20 i chciałam wiedzieć czy do tego bagażu musi wejść moja osobista torebka no czy to razem ma ważyć 10 kg - bo kurde tak się teraz zastanawiam i nie wiem jak ja się w to spakuję :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #211641 przez agnesssa
Musi wejść Ci torebka, oprócz bagażu podręcznego nie możesz mieć żadnej innej torby, ani nawet torebki, bo Ci na lotnisku i tak każą ją schować i jak przekroczysz 10kg to nie będą się cackać tylko każą Ci wyrzucić coś żeby wyszło 10kg. i niestety oni naprawdę to wyrzucają na śmieci.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka