BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #213809 przez mesy
Suari wiem wiem też nie miałam cierpliwość w szczególność do maseczki z jajka :lol: :lol: ale po tej z siemia różnice widzę to się pomęczę trochu ;) ;) ;) zresztą ja to nakładam w czasie kąpieli i jak się wykąpie to płuczę :silly: :silly: :silly:
Hehe ja już tyle odżywek sprawdziłam że masakra a wiem że nie powinno się często zmieniać odżywek tak samo jak i szamponów :silly: :silly: :silly: :silly: ale jak to się mówi ''szewc bez butów chodzi '' :silly:

chłopek a szkoda myślałam że zaszalałaś z kolorem :lol: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #213825 przez chłopek
mesy no tez myslałam ze juz bede miec inny kolor
13 lata 6 miesiąc temu #213848 przez chłopek
co robicie na obiad :) bo ja pomyslu nie mam
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #213854 przez gorla
suari nie miałam jeszcze tej z waXa ale jak mówisz, ze super warto sprawdzić, gorzej jak do reszty wyłysieje po tym :P :P

poszłam na miasto i zakupiłam pierogi z twarogiem, po drodze zaczęło lać i wiać, parasola nie miałam oczywiście , a jakze ;) zapindalałam jak motorek, a w domu tak mi słabi było, myślałam, ze zemdleje...nooo ale pierożki zjadłam i lepiej mi

chłopek mam obiad od wczoraj - barszcz i pierogi, ale mam zamiar zrobic bigos dzisia.. zapraszam na wieczór jakby co :laugh:

Mirella namierzyłam cię ;)

czytałyście to :angry: :angry: miałby na mnie ten fajfus trafic, jakbym zmęczona z wózkiem, zakupami i dzieckiem weszłam, ojjj bym go rozszarpała, a jak by kto sie jeszcze odezwał :silly:
zmeczonazyciem-blog.blog.onet.pl/W-komunikacji,2,ID437561434,n
13 lata 6 miesiąc temu #213859 przez Dorciaition
gosiak napisał:

madziasku kochana my jesteśmy i czytamy, tylko mniej się udzielałyśmy, jestem na sm ale tu zaczynałam swoje staranka i mam sentymenta do tego miejsca, więc czytam na bieżąco :lol: fajne czasy były jak Ty Dorcia i reszta bandy co dzień tu siedziałyśmy i produkowałyśmy, a ile śmiechu było z kwadratem pokazującym ciążę pamiętacie? hehehe :lol: :lol:

zaraz mój serialik z kacperkiem, więc ide herbatkę robić i się legnąć :laugh:

a co do udzielania się to myślę że wszystko wróci do normy jak zaczną się długie jesienno-zimowe wieczory :blink: :laugh:

:) :) :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #213864 przez Mirella
Gorla bo ja czytam zawsze ale piszę jak mi się chce :P A dziś mam humorek typu bez kija nie podchodź to nie drażnij czarownicy ;) Furiat z autobusu by długo przy mnie nie postał, ja bym go wypchnęła :P
13 lata 6 miesiąc temu #213865 przez mesy
chłopek ja dziś nie mam obiadu hehe nie mam pomysłu ale pewno zaś będzie rybaaaa :laugh:

gorla
wbijam do Ciebie na obiad :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #213866 przez gorla
Dorcia śliczne imię masz dla córci :laugh: strasznie mi sie podoba od lat, nawet Oliwke chciałam tak nazwać, ale małż sie buntował, ze to ruskie :angry: :angry: :angry:

Mirelcia jesienna chandra???
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #213868 przez chłopek
no ja mozę spagetti ze szpinakiem zrobie bo juz kilka dni mam na niego ochote
dorcia gorla ma racje imie śliczne kolezanki córka ma tak na imię
13 lata 6 miesiąc temu #213876 przez Insomnia
witam, ja na chwilę tylko
@ się od wczoraj nie może rozkręcic... ale tak mnie wszystko boli że pewnie się rozkręci, a jak nie to jutro testuję.
No-spa nie pomaga niestety.
Buziaczki dla wszystkich :kiss: :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #213881 przez magduska
a moja @ zaczela sie dopiero co i juz sie dzisiaj konczy :laugh: za to ja chociaz lubie,ze trawa tak krotko,trzy dni :laugh: :laugh: :laugh:

a ja to na obiad szykuje rybke,do tego moze surowke colesław i ziemniaczki opiekane,troche kalorycznie,ale na koniec prawie tygodnia,mozna sobie pozwolic :woohoo: zreszta niedlugo spale te kalorie hehe :blink: :woohoo:
13 lata 6 miesiąc temu #213882 przez mesy
Insomnia oby się nie rozkręciła ;) ;) ;) ;)

magduska też ostatnio miałam właśnie taką że tylko 3 dni i w tym trzcim to już ledwo co ;) ;) ;) ;) ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu #213884 przez magduska
mesy moja taka od zawsze jest,ja zaczelam brac tabletki anty,taka mialam trzy dni i koniec,przestalam brac i taka nadal mam :laugh: i mam nadzieje,ze kiedys po porodzie mi sie nie zmnieni,bo taka niby trzy dniowke to moge miec,dluzej bym nie zniosla :woohoo:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #213885 przez agnesssa
Insomnia mam nadzieję, że się nie rozkręci i jutro walniesz pozytywnego testa :blink: :lol: A mnie coś brzuch boli dzisiaj i to tak na @, ale jeszcze nie przyszła franca :blush:
Magduśka zazdroszczę u mnie to 6 dni zazwyczaj trwa :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #213887 przez mesy
magduska to się zawsze masz fajnie :lol: :lol: ja to zawsze miałam takie pięciodniowe .... :dry: dlatego jak teraz miałam taką krótką to się uciszyłam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agnesssa już Ci mówiłam nie wywołuj wilka z lasu noooooooooooo :silly: :lol: :lol: :lol: :lol: :ohmy:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia