BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #213889 przez magduska
kazda ma inaczej,ale mam kolezanki,ktore maja 7-dni,pierwszego dnia mdleja,wymiotuja,bez tabletki nie moga sie ruszyc,najlepiej wtedy biora wolne i caly dzien w lozku :dry: masakra,ja bym chyba oszalala,u mnie jak sie zacznie to czekam,zeby jak najpredzej sie skonczyla hehe :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #213892 przez agnesssa
Mesy nic nie wywołuje :woohoo: jak będzie miała przyjśc to przyjdzie, a jak nie to superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #213893 przez mesy
magduska no ja coś o tym wiem ;) w marcu i kwietniu miałam tak że dzień przed miałam gorączkę 38 stopni albo wymiotowałam całą noc .... :dry: :dry: :dry: :dry:
Ale na szczęście zdarzyło się to tylko dwa razy :silly: :silly: :silly:

Ja też tak mam że jak już przyjdzie to modlę się żeby jak najszybciej sobie poszła :lol: :lol: :lol: :lol: hehe chyba każda z nas tak ma ;) ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu #213895 przez magduska
w sumie teraz to ja tez wymiotowalam dzien przed,ale niestety tego samego wieczora mialam mala imprezke u znajomych :laugh: i niestety strulam sie troszke wodka,jak nigdy :dry: moze to,ze tak rzadko ostatnio pije,bo gdzies nie mam ochoty na alkohol,a tu gdyby nie urodziny znajomej,to nie byloby tego :blush: :dry:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #213898 przez mesy
magduska toś poszalała jak wymiotowałaś :lol: :lol: :lol: ja mam przeważnie zawsze tak jak pije hehe i też jakoś właśnie od kąd wróciłam z wakacji to % mówię nie ! :)

gorla
zrobiłam tego owu ... z ciekawości i druga kreska wyszła ..yhy .... a dodam jeszcze że dużo piłam przed tym bo wypiłam litr coli i se poszłam od tak zrobic tego testa ;p a wiem że pić się nie powinno :silly: :silly: :silly: dobrze że to ostatni mój test :lol: :lol: :lol: więc nie wiem bo wczoraj niby miałam owu.. to dziś tak kreska powinna już wyjść jaśniejsza :dry: a jest ciemna :dry: albo mi się coś poknociło bo ten suwaczek co mam to ja go źle w ogóle zrobiłam to nie patrz na niego :silly: :silly: :silly:
z tego kalendarza magazyn.netmama.pl/serwisy/kalendarz-owu...t_period/2011/10/26/

No poprawiłam tego suwaczka ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu #213916 przez agnesssa
Mesy to ty sie tylko poprzytulaj do męża dzisiaj, tak w razie czego :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #213917 przez mesy
agnesssa tak też zrobię ;) ;) ;) ale zastanawia mnie to bo ... we wcześniejszym cyklu jak robiłam te testy co nie to nie miałam nigdy aż tak tej drugiej kreski ciemnej :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #213918 przez agnesssa
no więc może to jest ten cykl, ten jedyny i wyjątkowy, w którym sie uda :lol: Ja 3mam za to kciuki :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #213919 przez mesy
agnesssa eee nieeee nie trzymaj kciuków hehe szkoda palców :lol: :lol: :lol: :lol: W ogóle wiesz co ja zrobiłam haha zamówiłam na allegro rpzez pomyłkę 10 testów ciążowych :lol: ale pisałam do nich i wyślą mi owulacyjne bo po jakiego mi tyle ciążowych haha
13 lata 6 miesiąc temu #213937 przez agnesssa
Mesy udana jesteś :woohoo: dobrze, że mogłas zmienić zamówienie :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #213945 przez mesy
agnesssa no bardzo dobrze hehe jeszcze nigdy mi się taka pomyłka nie zdarzyła :silly: :silly: :silly: :silly:
Kurde ale mnie dziś głowa boli :huh: :dry: :dry: :dry: u mnie pogoda w kratkę raz słońce raz deszcz :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #213976 przez agnesssa
Jak mi sie już chce do domu :ohmy: jestem dzisiaj mega zmęczona, normalnie padam na pyszczek :dry:

13 lata 6 miesiąc temu #213977 przez mesy
agnesssa dzisiaj chyba taki ciężki dzień jest ;) już nie dużo Ci zostało ? ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu #213978 przez chłopek
MI SIS PRZYNIOSŁA TEST :) WIEC BEDE ROBIĆ
13 lata 6 miesiąc temu #213981 przez mesy
chłopek kiedy będziesz robić ? ej zrób teraz nooooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia