- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 1 miesiąc temu #229917 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
agnessa Dzięki za szybką odp, wiem, wiem ze badania trzeba zrobić, za tydzień idę do ginka... Czy tez miałaś takie plamienia przed @ przy niskim progesteronie?
A o drugie dziecko straramy sie od niedawna w sumie, bo te 2 poronienia to były pierwsze próby i za każdym razem w pierwszej próbie sie udało, tyle że za chwilę była klapa. I odpuściliśmy na ponad rok... A teraz zaczęliśmy... zrobiłam badania, wyliczyłam owulkę, ale nie wyszło, tzn już mam to plamienie zwiastujące okres... No ale to w sumie pierwsza próba... a to się wydaje takie proste tym bardziej ze moje pierwsze dziecko było z "wpadki" :)ale to było 9 lat temu...
A Ty jak długo próbujesz? A te twoje plamienia z tego co czytałam to mozę być zagnieżdżanie "implantacja", szczerze Ci tego życzę...
A o drugie dziecko straramy sie od niedawna w sumie, bo te 2 poronienia to były pierwsze próby i za każdym razem w pierwszej próbie sie udało, tyle że za chwilę była klapa. I odpuściliśmy na ponad rok... A teraz zaczęliśmy... zrobiłam badania, wyliczyłam owulkę, ale nie wyszło, tzn już mam to plamienie zwiastujące okres... No ale to w sumie pierwsza próba... a to się wydaje takie proste tym bardziej ze moje pierwsze dziecko było z "wpadki" :)ale to było 9 lat temu...
A Ty jak długo próbujesz? A te twoje plamienia z tego co czytałam to mozę być zagnieżdżanie "implantacja", szczerze Ci tego życzę...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 1 miesiąc temu #229965 przez gorla
gosiak naprawdę masz mądrego faceta, mój to zawsze bagatelizuje problem i w konsekwencji sama ze sobą z tym zostaje, a mam naprawdę fantazję
emka witaj
dorcia jak się czujesz? pewnie juz ciężko , ale już nieduzo zostało
mesy liczę na ciebie w tym miesiącu pamiętasz listopad
agnessa te twoje plamienia dziwne, ani to owulka ani @, a moze jednak owulka?
emka witaj
dorcia jak się czujesz? pewnie juz ciężko , ale już nieduzo zostało
mesy liczę na ciebie w tym miesiącu pamiętasz listopad
agnessa te twoje plamienia dziwne, ani to owulka ani @, a moze jednak owulka?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 1 miesiąc temu #230041 przez @nulka
Gabi myślę i jestem bliziutko
wracaj szybciutko i nic się nie bój, myśl pozytywnie, bo będzie dobrze
gosiak no Twojego eMa to i warto posłuchać
emka witaj. Twój problem wygląda tak jak podejrzewasz. Myślę że wystarczy brać progesteron w drugiej połowie cyklu i bedzie git
życzę powodzenia
Dorcia już tuż, tuż następny forumowy dzidź
wracaj szybciutko i nic się nie bój, myśl pozytywnie, bo będzie dobrze
gosiak no Twojego eMa to i warto posłuchać
emka witaj. Twój problem wygląda tak jak podejrzewasz. Myślę że wystarczy brać progesteron w drugiej połowie cyklu i bedzie git
życzę powodzenia
Dorcia już tuż, tuż następny forumowy dzidź
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 1 miesiąc temu #230048 przez agnesssa
Emka ostatnie dwa cykle poprzedzały plamienia, ale to domyślałam się, ze @ się zbliża zresztą dwa dni plamienia a na 3 już się @ rozkręciła na maxa, ale wcześniej nigdy plamień nie miałam. No właśnie wydaje się łatwe, a nic a nic nie jest
Gorla już sama nie wiem co mam myśleć, bo śluz płodny miałam we wtorek i środę, myślicie że tyle dni po tym śluzie może owulka być
Chłopek no ja pamiętam, że jeszcze plamienia miałaś, ale o ile dobrze pamięam to już tak przed samą @ miałaś A ja w 17 i 18dc a cykle miałam ostatnio 34 i 31 dni więc to tak bardziej połowa niż kocówa więc cholera wie co to
Od wczoraj biorę luteinę, tak jak mi ginka kazała i dzisiaj plamień już nie ma. Pożyjemy zobaczymy co to za badziewie
Bidol mi się wydaję, tak jak już gdzieś tam wcześniej pisałam, że oni też czują presję z tego powodu, że nie zachodzimy i dają upust swoim mocjom właśnie w taki sposób ale jak widać nie każdy, bo Gosiak Twój mąż potrafi racjonalnie i z uczuciem o tym rozmawiać
Gorla już sama nie wiem co mam myśleć, bo śluz płodny miałam we wtorek i środę, myślicie że tyle dni po tym śluzie może owulka być
Chłopek no ja pamiętam, że jeszcze plamienia miałaś, ale o ile dobrze pamięam to już tak przed samą @ miałaś A ja w 17 i 18dc a cykle miałam ostatnio 34 i 31 dni więc to tak bardziej połowa niż kocówa więc cholera wie co to
Od wczoraj biorę luteinę, tak jak mi ginka kazała i dzisiaj plamień już nie ma. Pożyjemy zobaczymy co to za badziewie
Bidol mi się wydaję, tak jak już gdzieś tam wcześniej pisałam, że oni też czują presję z tego powodu, że nie zachodzimy i dają upust swoim mocjom właśnie w taki sposób ale jak widać nie każdy, bo Gosiak Twój mąż potrafi racjonalnie i z uczuciem o tym rozmawiać
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Lacrijka