BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #230630 przez agnesssa
Insomnia na prawdę z całego serca Ci tego życzę :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #230633 przez Insomnia
Na objawy to za wcześnie chyba :lol: :lol: Ale bądź pewna że za tydzień dam Ci znać :lol: :lol: A będziesz chyba za granicą tak? To Ci gołębia wyślę :lol: Albo sowę jak w Harrym Potterze :woohoo: :woohoo:

Agnesssa ja Tobie też i każdej starającej się :kiss: a najbardziej Tym długodystansowym staraczkom :woohoo:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 5 miesiąc temu #230635 przez chłopek
ale wy szurnięte jesteście humor się od razu poprawaia jak sie was czyta
13 lata 5 miesiąc temu #230637 przez mesy
Insomnia co ty ja wracam z poniedziałek :lol: :lol: :lol: więc na pewno tu zajrzę wieczorkiem :lol: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #230638 przez Insomnia
Chłopek wiesz co?
Mam ochotę Cie palnąć ale z racji twego stanu nie mogę :lol:
Teraz jak już jesteś ciężarówa to już się do szurniętych nie zaliczasz? ha ha ha
A ja Ci przypominam że byłas tu znami i tez fisiowałaś :lol: :lol: :lol:

No to żarty żartami ale nie odbierz tego źle :lol: :lol:
Ja spadam do roboty :( Miłego dnia

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #230647 przez chłopek
insomnia no i dalej z wami sobie siedze bo u was wesoło,
ja całe życie jestem szurnięta :)
13 lata 5 miesiąc temu #230678 przez Dorciaition
gosiak napisał:

Dorcia :kiss: a jak się w ogóle czujesz? spakowana już przed rozpakowaniem? :lol: Już niedługo zobaczysz swoje maleństwo, Boziu jak to zleciało :side:

Spakowana, zwarta i gotowa. :) Wczoraj byłam w szpitalu, miałam zostać już do końca, ale jednak mnie nie chcieli, choć już tam trochę poleżałam. Ogólnie czuję się rewelacyjnie, ale z wynikami ciągle coś :/
Mąż został moją położna i zastrzyki w brzuch mi robi B)
Jeszcze trochę, więc Gosiak pakuj się na moje miejsce :) :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #230683 przez agnesssa
Dorciaition a na jaki dzień masz termin :unsure: I co się dzieje, że musisz zastrzyki przyjmować i to w brzuch :ohmy: :unsure:

13 lata 5 miesiąc temu #230718 przez Dorciaition
Na 17.11. Ale chcę urodzić dziś! :silly: ;)

Zastrzyki robię, bo mam wysokie didimery, tj coś z krzepliwością krwi. Są przeciw zakrzepicowe. B)

Alanek[*] :(
13 lata 5 miesiąc temu #230725 przez agnesssa
A dziś są urodziny mojej mamy :) I to wspaniała kobieta więc Dorciaition staraj się :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #230731 przez mesy
Kurde Dorcia ja Cie podziwiam hehe ja to jeszcze dziecka w brzuchu ni mom a już się porodu boję :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #230733 przez chłopek
Ja z Ksawciem miałam termin na 3 listopada ale mu sie nie spieszyło :)
mesy ja wczoraj mojej siostrze powiedzialam ze fajnie jest być w ciazy ale jak ja mam znowu isc rodzic to masakra :)
13 lata 5 miesiąc temu #230749 przez eash
czesc dziewczyny. dlugo się nie odzywałam :)

Hania miała się urodzić 3 stycznia, a urodziła się 26 grudnia - trochę sama sprowokowałam ten poród, bo do końca latałam na pełnych obrotach, prałam, sprzątałam, dla siebie i męża zrobiłam kolacje wigilijną na 13 potraw - nasza pierwsza Wigilia w naszym domu, tylko we dwoje :) no i poooszłooo ;)

wczoraj byłam u gina. fajnie trafiłam - miał przede mną tylko jedną pacjentkę, za mną nikogo, więc wizyta trwała niemal godzinę (jak nigdy), przebadał mnie wzdłuż i wszerz, pobrał wymaz na cytologie, nagadał się i on, i ja, usg mi zrobił... :) dzidzia ma 7,5cm długości! :lol: z ciążą wszystko super, a ja - choć czuję się jak słoń i spodnie mnie na maksa już cisną - schudłam prawie kilogram :unsure: dostałam parę dni wolnego, bo jestem zaziębiona - narazie i tak jestem w pracy, ale od poniedziałku posiedze już w domu, będę miała czas na przygotowanie się do egzaminu na prawko, który we wtorek. ale się boję...
13 lata 5 miesiąc temu #230758 przez mesy
eash to dobrze że z dzidziusiem wszystko ok :) :) :)

chłopek no ty już nie ma zmiłuj się bo już pimpuszka masz w brzuchu :lol: :lol: :lol: ja to mogę sobie jeszcze pomarudzić :lol: :lol: :lol: :lol:

A gorla to gdzie się podziewa ? ja się pytam gdzieeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #230763 przez chłopek
no włąsnei nie wiem gdzie ona jest?
eash fajnie że z dzidzią ok, ja porobiłam badania i cytologię od razu mi pobrał, mam nadziej ze badania wyjdą ok, bo my ten konflikt mamy no i przy drugim moga być problwmy tak slyszalam
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia