- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
@nulka napisał:
Gosiak nawąchałaś się liściów chyba...
myślę że mi się spóźni bo od 2 tygodni jestem na diecie 1000kcal
efekt rewela - lustro co dzień szersze
A gdzie dla Lacry dieta ????
zabij, ale jutro sie mi może uda bo mam w pracy dym, a jak sie nie uda to Ci bede dzień po dniu przepisywać co masz se na talerza kłaść Na razie testuje na sobie i nawet własne modyfikacje wprowadzam (patrz drinka pijam a alko nie wolno)
a Ty teraz nie możesz bo fasolka musi na żyznym gruncie sie rozwijać!!!!
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
1000 kalorii?? i 400 kalorii to jedna łyżeczka cukru? boziu to ja słodze 3 łyżeczki
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agnesssa napisał:
Bidol a jak brałaś tą luteinę ja biorę od 18 dnia cylku do 28 (10dni) i tych 10 dniach powinna przyjść @ czasami po 2-3 dniach, no chyba że .... nie przyjdzie Oby
Lacrijka no cieszy mnie to bardzo, bo w końcu za jakiś tydzień będziesz mogła poszaleć
@nulka mocno 3-mam kciuki co by się jutro nie pojawiła zołza i żebyś strzeliła pozytywnego teściora
agnesssa ja brałam od 16 dnia cyklu - i też przez 10 dni czyli do ostatniego października
jak myślicie??? to ile jeszcze dni poczekać???
@nulka - super że dieta działa - ale tak rygorysytcznie przestrzegasz??
kurcze 1000kcal to strasznie mało łyżeczka cukru ma 400
Lacrijuńko obiecowuję Ci ze jutro napiszę Ci jak wygląda 1 tydzień, jak go przerobisz to dostaniesz resztę
bidolku powiem Ci że mam te diete cały czas przed sobą i się zawzięłam i jem co piszą i tyle co pozwalają i efekt jest i o dziwo czuje się dobrze a się bałam że będę jakaś słabsza a na to w swojej pracy nie moge sobie pozwolić no i wszyscy już zauważyli ze nawet buzia mi "zjechała" a ja z tych pyzatych
i zaczynam jak człowiek wyglądać a to już cieszy. Ni ważę się bo nie mam wagi ale myślę widząc swoje obwody że ze 4 kilo to już poszło w p... No trochę się do tego ruszam, tzn godzinę przeznaczam na marsz z kijami i to 5 razy w tygodniu. Ważne że efekt jest bo to motywuje
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja się liści nie nawąchałam wcale no a mi ten avatar od Lacry na pierwszy rzut oka zawsze wygląda na to co pisałam wczoraj albo jeszcze sztuczna szczęka
1000 kalorii?? i 400 kalorii to jedna łyżeczka cukru? boziu to ja słodze 3 łyżeczki
jakbym Gosiaku wyglądała tak jak Ty to bym cukier herbatowała łyżeczką a nie na odwrót
Lacra ja nie ide na Sylwka (kasa w chacie nad morzem stoi) to Ci moge swoją kiecke pożyczyć - przetniesz i bedziesz miała 2
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
@nulcia no nie wiem ostatnio się spasłam jak na mnie nawet Tomek mówi żebym coś z tym celulem zrobiła a na sylwestra też chyba gdzies idziemy tany tany a kuźwa wyrosłam z jednej kiecki co by się nadała, a kupować kiecek nie lubiem i nie kcem bo na raz się nie opłaca
Gosiaku bo najlepsze kiecki są z Lacry
Lacra zmieniła avatara!!!! a tamten z kulosami ze sztucznych dziąseł fajny był, już się przywiązałam...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
gosiak napisał:
@nulcia no nie wiem ostatnio się spasłam jak na mnie nawet Tomek mówi żebym coś z tym celulem zrobiła a na sylwestra też chyba gdzies idziemy tany tany a kuźwa wyrosłam z jednej kiecki co by się nadała, a kupować kiecek nie lubiem i nie kcem bo na raz się nie opłaca
Gosiaku bo najlepsze kiecki są z Lacry
buahahahahah
Lacruś tamten tez był fajny a na moje skojarzenia nie zwracajło uwagi bo mnie dziś też mózg piecze więc mnie nie słuchaj, ale ten tez jest słodziachny i są paski
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
@nulka zazdroszczę samozawzięcia... ja to tylko gadam, że n dietę bym chciała iść, a teraz wytutkałam dwa kubany słodkiego kakao
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol ja to bym się wstrzymała i teściora walnęła w niedzielę Bo mi po pierwszym zaaplikowaniu cykl wydłużył się do 34 dni
@nulka zazdroszczę samozawzięcia... ja to tylko gadam, że n dietę bym chciała iść, a teraz wytutkałam dwa kubany słodkiego kakao
w tej mojej diecie też jest kakao tylko że gorzkie i dosładzam je słodzikiem żeby było ludzkie