BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 1 miesiąc temu #231116 przez @nulka
Lacrijka napisał:

@nulka napisał:

Gosiak nawąchałaś się liściów chyba... :dry:

myślę że mi się spóźni bo od 2 tygodni jestem na diecie 1000kcal B)
efekt rewela :lol: - lustro co dzień szersze :side:

A gdzie dla Lacry dieta ???? :unsure: :unsure: :unsure:

zabij, ale jutro sie mi może uda bo mam w pracy dym, a jak sie nie uda to Ci bede dzień po dniu przepisywać co masz se na talerza kłaść :) Na razie testuje na sobie i nawet własne modyfikacje wprowadzam (patrz drinka pijam a alko nie wolno)
a Ty teraz nie możesz bo fasolka musi na żyznym gruncie sie rozwijać!!!! :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #231130 przez Lacrijka
Nooo,na zyznym moze i tak ale nie na kupie tluszczu bo sie udusi bidula hahahaaa
13 lata 1 miesiąc temu #231133 przez gosiak
Ja się liści nie nawąchałam wcale :P no :P a mi ten avatar od Lacry na pierwszy rzut oka zawsze wygląda na to co pisałam wczoraj albo jeszcze sztuczna szczęka :lol: :lol:
1000 kalorii?? i 400 kalorii to jedna łyżeczka cukru? boziu to ja słodze 3 łyżeczki :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #231134 przez @nulka
bidol napisał:

agnesssa napisał:

Bidol a jak brałaś tą luteinę :unsure: ja biorę od 18 dnia cylku do 28 (10dni) i tych 10 dniach powinna przyjść @ czasami po 2-3 dniach, no chyba że .... nie przyjdzie :lol: :kiss: Oby :woohoo:

Lacrijka
no cieszy mnie to bardzo, bo w końcu za jakiś tydzień będziesz mogła poszaleć :lol:

@nulka mocno 3-mam kciuki co by się jutro nie pojawiła zołza i żebyś strzeliła pozytywnego teściora :kiss:

agnesssa ja brałam od 16 dnia cyklu - i też przez 10 dni czyli do ostatniego października
jak myślicie??? to ile jeszcze dni poczekać???

@nulka - super że dieta działa - ale tak rygorysytcznie przestrzegasz??
kurcze 1000kcal to strasznie mało :ohmy: łyżeczka cukru ma 400

Lacrijuńko obiecowuję Ci ze jutro napiszę Ci jak wygląda 1 tydzień, jak go przerobisz to dostaniesz resztę :)

bidolku powiem Ci że mam te diete cały czas przed sobą i się zawzięłam i jem co piszą i tyle co pozwalają i efekt jest i o dziwo czuje się dobrze a się bałam że będę jakaś słabsza a na to w swojej pracy nie moge sobie pozwolić :) no i wszyscy już zauważyli ze nawet buzia mi "zjechała" a ja z tych pyzatych :angry:
i zaczynam jak człowiek wyglądać a to już cieszy. Ni ważę się bo nie mam wagi ale myślę widząc swoje obwody że ze 4 kilo to już poszło w p... :side: No trochę się do tego ruszam, tzn godzinę przeznaczam na marsz z kijami i to 5 razy w tygodniu. Ważne że efekt jest bo to motywuje :)
13 lata 1 miesiąc temu #231150 przez Lacrijka
No to trzymam Cie za słowo nulcia bo idem na sylwestra w tym roku i za uja sie w nic nie mieszcze a na nowe szmaty ni mom kasy, wszystko w murach siedzi :( :( :(
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #231154 przez @nulka
gosiak napisał:

Ja się liści nie nawąchałam wcale :P no :P a mi ten avatar od Lacry na pierwszy rzut oka zawsze wygląda na to co pisałam wczoraj albo jeszcze sztuczna szczęka :lol: :lol:
1000 kalorii?? i 400 kalorii to jedna łyżeczka cukru? boziu to ja słodze 3 łyżeczki :dry:

jakbym Gosiaku wyglądała tak jak Ty to bym cukier herbatowała łyżeczką a nie na odwrót :P

Lacra ja nie ide na Sylwka (kasa w chacie nad morzem stoi) to Ci moge swoją kiecke pożyczyć - przetniesz i bedziesz miała 2 :P
13 lata 1 miesiąc temu #231158 przez Lacrijka
Gosiak..a Twojemu awatarałowi kot wyłazi z dżaby, O !!
13 lata 1 miesiąc temu #231162 przez gosiak
@nulcia no nie wiem ostatnio się spasłam jak na mnie :dry: nawet Tomek mówi żebym coś z tym celulem zrobiła :dry: a na sylwestra też chyba gdzies idziemy tany tany a kuźwa wyrosłam z jednej kiecki co by się nadała, a kupować kiecek nie lubiem i nie kcem bo na raz się nie opłaca :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 1 miesiąc temu #231165 przez @nulka
Lacra Gosiakowy avatar jest the best, jak go zmieni to jakby Gosiaka zabrali z foruma B)
ja by nie umiała do innego avatara pisać!!! :ohmy:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #231169 przez @nulka
gosiak napisał:

@nulcia no nie wiem ostatnio się spasłam jak na mnie :dry: nawet Tomek mówi żebym coś z tym celulem zrobiła :dry: a na sylwestra też chyba gdzies idziemy tany tany a kuźwa wyrosłam z jednej kiecki co by się nadała, a kupować kiecek nie lubiem i nie kcem bo na raz się nie opłaca :dry:

Gosiaku bo najlepsze kiecki są z Lacry :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lacra zmieniła avatara!!!! a tamten z kulosami ze sztucznych dziąseł fajny był, już się przywiązałam...
13 lata 1 miesiąc temu #231174 przez gosiak
mój Awatar dopiero zamienie jak się Kacperek albo dziewczynka sie urodzi u mnie więc jeszcze w piz..u czasu :dry: a On jest znajdnięty przez Lacre to mam sentymenta do niego :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #231176 przez Lacrijka
Ha ha ha ale śmieszne.. Boki zrywac norymalnie

A ja mam nowy :P :P :P
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #231179 przez gosiak
@nulka napisał:

gosiak napisał:

Gosiaku bo najlepsze kiecki są z Lacry :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

buahahahahah :lol: :lol:

Lacruś tamten tez był fajny a na moje skojarzenia nie zwracajło uwagi bo mnie dziś też mózg piecze więc mnie nie słuchaj, ale ten tez jest słodziachny i są paski :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 1 miesiąc temu #231187 przez agnesssa
Bidol ja to bym się wstrzymała i teściora walnęła w niedzielę :lol: Bo mi po pierwszym zaaplikowaniu cykl wydłużył się do 34 dni :ohmy:
@nulka zazdroszczę samozawzięcia... ja to tylko gadam, że n dietę bym chciała iść, a teraz wytutkałam dwa kubany słodkiego kakao :blush:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 1 miesiąc temu #231194 przez @nulka
agnesssa napisał:

Bidol ja to bym się wstrzymała i teściora walnęła w niedzielę :lol: Bo mi po pierwszym zaaplikowaniu cykl wydłużył się do 34 dni :ohmy:
@nulka zazdroszczę samozawzięcia... ja to tylko gadam, że n dietę bym chciała iść, a teraz wytutkałam dwa kubany słodkiego kakao :blush:

w tej mojej diecie też jest kakao tylko że gorzkie i dosładzam je słodzikiem żeby było ludzkie :blink:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia