BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #231802 przez Lacrijka
A co maaaaaaaaaaasz ??????????????? coooooooooooo ??????????
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #231810 przez Insomnia
Dziewczyny mam pytanie natury technicznej...
Jak liczycie pierwszy dzień cyklu? Załóżmy że w poniedziałek się zaczynaja plamienia lekkie a dopiero we wtorek wieczorem się rozkręca @. To 1 jest w poniedziałek czy wtorek?
Tak jakoś się zaczęłam nad tym zastanawiać bo nie wiem :dry:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #231837 przez Lacrijka
Ja nie wiem jak to jest bo ja nie mam zadnych plamien przed @ tylko sruuu :) :) :) Ale z tego co widze na Skarbku, tzn tam gdzie prowadzimy wykresy, dziewczyny takie plamienia przed @ zaliczaja do starego cyklu, jako pierwszy dzien cyklu licza dzień, w ktorym pojawia sie normalna, zywa krew i normalnie "leci" Sorry za niesmak, ale nie wiedziałam jak to opisac inaczej :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #231842 przez gosiak
Lacra spageterios :blink: szybko i dobre :blink:
ja zaliczam plamienie do 1dc bo mi się zawsze do wieczora(albo w ciągu kilku godz.) i tak rozkręca :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #231844 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacra spageterios :blink: szybko i dobre :blink:
ja zaliczam plamienie do 1dc bo mi się zawsze do wieczora(albo w ciągu kilku godz.) i tak rozkręca :blink:

Leniuszku, nie masz kury dzis na obiada ??? Jak to sie mogło stac :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A Lacra ma kokakolowe żelusie !! I nie dam ani powąchac bo mam mało to raz, a dwa to nie dam i juz :P :P :P :P
13 lata 5 miesiąc temu #231845 przez gosiak
nie mam kury noo :dry: jutro może będzie bo mam piersiątka to zrobię z warzywkami :blink: a Ty co upichciłaś he?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #231846 przez Lacrijka
Piersiątka z warzywami i ze ryżem mieliśmy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: takie z patelenki.. tzn kurowe piersiątka hihi
13 lata 5 miesiąc temu #231871 przez gosiak
no kurkowe kurkowe :lol: nie dość że mam małe to jeszcze miała bym usmażyć? :side: :woohoo: :woohoo: to ja jutro mam Twój obiad :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #231888 przez Lacrijka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiecie ze u Caro juz 10 tydz ciazy leci ?? Masakierka czasowa jak nic.. Caro :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #231904 przez [email protected]
Mirella świetna ta Twoja córka, myślę że ma to po mamusi.

@nulka dzięki za radę staram się gadać, ale są dni kiedy nie mam ochoty z nikim gadać.

Bidol dzięki, za pocieszenie i zrozumienie.
13 lata 5 miesiąc temu #231927 przez Insomnia
Lacra dzieki :kiss: a jaki tam niesmak :woohoo: toż to najprawdziwsza z prawd :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 5 miesiąc temu #231943 przez @nulka
ja też plamienia zaliczam do 1 dnia ale te mocniej wtajemniczone mówią że gdzieś wyczytały że to stary cykl

a u mnie dziś właśnie takie plamienie więc zaczynam nowy cykl - dziesiąty odkąd jestem tutaj.

wogóle jakoś dzisiaj zupełnie inaczej niż zawsze, nie mam żadnego bólu, nic kompletnie, nawet tzw ćmienia, migreny przedmałpowej też wczoraj nie było. Kompletnie nie @powata jestem dzisiaj. Zrzucam to na karb obniżonych kalorii.

Listopad też odpuszczam, w grudniu powalczę jeszcze raz i The end. Decyzja jest nieodwołalna.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #231955 przez gosiak
Lacra ja czy zrobiłam grzywe? no taką mi upier...liła że musze czesać na bok bo wyglądam jak palant :dry: ale idzie przeżyć...

dodałam foto na skarbku z grzywą możesz luknąć :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #231966 przez bidol
dziewczyny
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

udało się !!!!!!!!!!
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #231968 przez gosiak
Bidol BRAWO !!!!!! GRATULUJĘ PIĘKNYCH KRESECZEK :woohoo: :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama