- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #232586 przez saiko
oto teścik niestey nie mam zdolnosci robienia dobrych zdjec zwlacza makro telefonem
agnessa - nie bralam Luteiny, dlatego chce jak najszybciej dostac sie do lekarza.
Mialam brac Duphaston, ale tylko w przypadku gdyby mi sie teraz nie udało (16-25 dc) bo dopiero w tym cyklu mialam zbadany Progesteron. Z leków do tej pory brałam tylko Bromergon i jak mi sie skonczyl w tym miesiącu to na własną rękę brałam Castagnus az do wizyty u gin (mialam odrobine za wysoka prolaktyne a teraz byla juz w normie), a oprocz tego w tym m-cu też Wiesiolek w pierwszej polowie cyklu.
Wiec nie wiem, czy Bromergon/Castagnus i Wiesiolek zadzialaly czy po prostu tak mialo być, ze teraz sie udało. Jutro spróbuje sie wcisnąć do lekarza.
nadal jakos mi dziwnie jak to pisze ja w ciazy? niemozliwe - 5 cykli starań
bidol - no trzymam kciuki Z kalkulatorow przewidywany termin porodu to 14 lipca EDIT: Bidolku, teraz cofnęłam się dwie strony i zauważyłam Twoj teścik suuuper
Gosiak, MagdaM, ajłona, - dzieki wielki
@nulka - dziekuje a jak u ciebie? z tego co pamietam @ miala Cie nawiedzic wtedy kiedy mnie.
agnessa - nie bralam Luteiny, dlatego chce jak najszybciej dostac sie do lekarza.
Mialam brac Duphaston, ale tylko w przypadku gdyby mi sie teraz nie udało (16-25 dc) bo dopiero w tym cyklu mialam zbadany Progesteron. Z leków do tej pory brałam tylko Bromergon i jak mi sie skonczyl w tym miesiącu to na własną rękę brałam Castagnus az do wizyty u gin (mialam odrobine za wysoka prolaktyne a teraz byla juz w normie), a oprocz tego w tym m-cu też Wiesiolek w pierwszej polowie cyklu.
Wiec nie wiem, czy Bromergon/Castagnus i Wiesiolek zadzialaly czy po prostu tak mialo być, ze teraz sie udało. Jutro spróbuje sie wcisnąć do lekarza.
nadal jakos mi dziwnie jak to pisze ja w ciazy? niemozliwe - 5 cykli starań
bidol - no trzymam kciuki Z kalkulatorow przewidywany termin porodu to 14 lipca EDIT: Bidolku, teraz cofnęłam się dwie strony i zauważyłam Twoj teścik suuuper
Gosiak, MagdaM, ajłona, - dzieki wielki
@nulka - dziekuje a jak u ciebie? z tego co pamietam @ miala Cie nawiedzic wtedy kiedy mnie.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez saiko.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 1 miesiąc temu #232650 przez Asik
Saiko Bidolku moje gratulacje
Ojjj cudowna to chwila jak się dwie kreseczki zobaczy..choćby nie wiem jak blada ta druga była
Saiko Mirella to ma nosa do płci więc bardzo możliwe że będzie Asieńka u Ciebie
Pozdrawiam wszystkie kobiałki i zaciskam kciukale za następne fasolki
Ojjj cudowna to chwila jak się dwie kreseczki zobaczy..choćby nie wiem jak blada ta druga była
Saiko Mirella to ma nosa do płci więc bardzo możliwe że będzie Asieńka u Ciebie
Pozdrawiam wszystkie kobiałki i zaciskam kciukale za następne fasolki
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #232688 przez bidol
lacra - hahahahahahaha
dziewczyny - czy to nrmalne że boli mnie brzuch, nie non stop, ale tak mnie rwie. Martwie się bo poprzednia ciąża była zagrożona
dziewczyny - czy to nrmalne że boli mnie brzuch, nie non stop, ale tak mnie rwie. Martwie się bo poprzednia ciąża była zagrożona
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez bidol.
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #232692 przez Aguska23
Witajcie
Przede wszystkim GRATULACJE dla Saiko i Bidolka SUPER WIADOMOŚĆ
Ja miałam zrobić test dzisiaj ale moja szwagierka spanikowana była, że w ciąży jest więc jej odstąpiłam i nie udało mi się dziś nabyć nowego (w ciąży nie jest ;p )
Ale chyba @ i tak będzie bo przedwczoraj i wczoraj był ślad krwi w śluzie i dziś to samo...
Przede wszystkim GRATULACJE dla Saiko i Bidolka SUPER WIADOMOŚĆ
Ja miałam zrobić test dzisiaj ale moja szwagierka spanikowana była, że w ciąży jest więc jej odstąpiłam i nie udało mi się dziś nabyć nowego (w ciąży nie jest ;p )
Ale chyba @ i tak będzie bo przedwczoraj i wczoraj był ślad krwi w śluzie i dziś to samo...
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #232716 przez saiko
bidol napisał:
mnie nie boli, tylko tak jakby kłuje na środku pod żebrami co jakis czas
lacra - hahahahahahaha
mnie nie boli, tylko tak jakby kłuje na środku pod żebrami co jakis czas
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #232756 przez ajłona
@nulka i bombkę atomową przygotuje, a co!!!!!
Lacra skąd Ty to wytrzasłaś???? buhahahahahahah
Bidolku u mnie było tak, że przez pierwszy miech czułam się tak jakby @ miała mnie nawiedzić, wiesz...taki ból brzucha rwący, nie za silny,chwilami...macica szaleje
Lacra skąd Ty to wytrzasłaś???? buhahahahahahah
Bidolku u mnie było tak, że przez pierwszy miech czułam się tak jakby @ miała mnie nawiedzić, wiesz...taki ból brzucha rwący, nie za silny,chwilami...macica szaleje
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #232801 przez bidol
ajłona - mnie ten brzuch tak boli, tak jakby kolka mnie łapała i ogólnie boli ale nie tak jak na @.
Że jestem w ciąży już czuję, ale nie tak jak Ty Saiko - brak apetytu, podświadomie wyszukuję zdrowych rzeczy - warzyw, bardzo dużo piję i nie mogę patrzeć na słodkie.
A wzruszenia miałam przy poprzedniej ciąży. Na przemian - płakałam i się śmiałam i ogólnie byłam nie do zniesienia
Aguska daj znac co u Ciebie. moze te plamienia to nie @.
Insomnia Ty tez mialas testowac? i agnesssa i magduska !?
i co ???
no dobra dziewczyny - to do wieczora. lece do pracy
Że jestem w ciąży już czuję, ale nie tak jak Ty Saiko - brak apetytu, podświadomie wyszukuję zdrowych rzeczy - warzyw, bardzo dużo piję i nie mogę patrzeć na słodkie.
A wzruszenia miałam przy poprzedniej ciąży. Na przemian - płakałam i się śmiałam i ogólnie byłam nie do zniesienia
Aguska daj znac co u Ciebie. moze te plamienia to nie @.
Insomnia Ty tez mialas testowac? i agnesssa i magduska !?
i co ???
no dobra dziewczyny - to do wieczora. lece do pracy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez bidol.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #232838 przez Insomnia
Saiko moje gratulacje!!!!!!!!!!
Bidol wątek sam się nie tworzy ktoś go musi założyć Ale rozumiem... czekasz aż ja to zrobię
A dziewczyny Wy robiłyście testy przed @ czy jak Wam się już spóźniała? Ja zrobię w czwartek o ile @ nie przyjdzie rano
A tak nawiasem mówiąc to mnie w pipencji kłuje
Bidol wątek sam się nie tworzy ktoś go musi założyć Ale rozumiem... czekasz aż ja to zrobię
A dziewczyny Wy robiłyście testy przed @ czy jak Wam się już spóźniała? Ja zrobię w czwartek o ile @ nie przyjdzie rano
A tak nawiasem mówiąc to mnie w pipencji kłuje
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Insomnia.