- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #232162 przez gorla
chłopek jak moja Oliwia była w wieku Ksawcia to ja szansy na spanie nie miałam nigdy!! małż zawsze w pracy a Oliwia chyba ADHD miała tzn. ma nie usiedzi to na miejscu ani chwili. Ze spaniem był problem, zanim skończyła 2 lata przestała spać w dzień a wczesneij tez nie była bajka. Normalnie na rzęsach chodziłam. Nooo teraz to luzzz juz, pierdyknę się i leże, a Oliwka sama se kanapkę zrobi jak co i parówkę w mikrowellii pogrzeje
Temat został zablokowany.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 1 miesiąc temu #232163 przez agnesssa
A ja wczoraj kurczoka z marchewką i papryką zrobiłam i zostało jeszcze na dzisiaj tylko ryż muszę kupić
Gorla wiem, że się doczekam powiem Wam, ze jakaś spokojniejsza jestem, stwierdziłam ostatnio, że póki nie ma dzidziolka musimy z mężem cieszyć się sobą, a jak już przyjdzie ten czas na II to będzie cudownie
Gorla wiem, że się doczekam powiem Wam, ze jakaś spokojniejsza jestem, stwierdziłam ostatnio, że póki nie ma dzidziolka musimy z mężem cieszyć się sobą, a jak już przyjdzie ten czas na II to będzie cudownie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #232165 przez chłopek
gorla mój Ksawcio spi 3 razy dziennie czasem cześciej bo po 30min
no a wczoraj to razem z młodym spałam, mąż z pracy wrócił a tu brak obiadu a my sobie w najlepsze śpimy
a joweg narazie bierze zastrzyki we wtorek ma punkcję, to wtedy w piątek transfer. no i po 21 dniach będzie testować
no a wczoraj to razem z młodym spałam, mąż z pracy wrócił a tu brak obiadu a my sobie w najlepsze śpimy
a joweg narazie bierze zastrzyki we wtorek ma punkcję, to wtedy w piątek transfer. no i po 21 dniach będzie testować
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez chłopek.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #232169 przez bidol
Dzięki dziewczynki
Gosiak - mąż jeszcze nie wie - powiem mu dziś wieczorem
Gorla - to termin ok 11 lipca - a ja 01 lipca mam urodziny - kto wie??
agnesssa do lekarza zapisałam się dopiero na 28 listopada
Mirella - mówisz że dziewczynka będzie?? może być, byle zdrowa
to która teraz testuje??
no wiem kiepsko to zabrzmi, ale pierwsze się dowiedziałyście . Z powiedomianiem rodziny zaczekam, powiem im po wizycie u szperaczki
Gosiak - mąż jeszcze nie wie - powiem mu dziś wieczorem
Gorla - to termin ok 11 lipca - a ja 01 lipca mam urodziny - kto wie??
agnesssa do lekarza zapisałam się dopiero na 28 listopada
Mirella - mówisz że dziewczynka będzie?? może być, byle zdrowa
to która teraz testuje??
no wiem kiepsko to zabrzmi, ale pierwsze się dowiedziałyście . Z powiedomianiem rodziny zaczekam, powiem im po wizycie u szperaczki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez bidol.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #232188 przez gorla
bidolku jak głupio u mnie też wy pierwsze wiedziałyście, potem moja mama, bo w pracy u niej robiłam testa a wieczorem małż, ale i tak nie uwierzył, powiedział , ze dopóki nie pokaże fasolki to sie nie cieszy, bo juz tyle razy "byłam " w ciąży
Ja coś mam przeczucie, ze wcześniej urodzę, ze względu na przegrodę w macicy. Z Oliwka to 2 tyg. wczesnej poszło, pęk pęcherz i trza było po kilku godzinach oksytocynę podać, bo za wolno szyjka sie rozwierała, a przecie wody odeszły dawno
a ja robię w końcu ziemniaki kotlety i surówkę. Jest barszcz i pierogi, ale mam ich już dość
Ja coś mam przeczucie, ze wcześniej urodzę, ze względu na przegrodę w macicy. Z Oliwka to 2 tyg. wczesnej poszło, pęk pęcherz i trza było po kilku godzinach oksytocynę podać, bo za wolno szyjka sie rozwierała, a przecie wody odeszły dawno
a ja robię w końcu ziemniaki kotlety i surówkę. Jest barszcz i pierogi, ale mam ich już dość
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gorla.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #232239 przez agnesssa
Bidolku no trochę poczekasz do tego lekarza, ale już będziesz więcej na USG widziała ja też jak już się cud zdarzy to Was pierwsze pewnie poinformuje A w kolejce do testowania jest Insomnia i o ile się nie mylę to @nulka, z tym, że coś o plamieniu pisała wiec nie wiem
Chłopek żebyś się tylko nie wykończyła
Gorla barszcz..... mniam.... jak już Ci się przejadło to ja się z chęcią dobiorę
Chłopek żebyś się tylko nie wykończyła
Gorla barszcz..... mniam.... jak już Ci się przejadło to ja się z chęcią dobiorę
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 1 miesiąc temu #232242 przez Mirella
Bidol, to chyba standard tutaj, że najpierw my wiemy potem reszta świata
a ja dziś gotowanie "na lenia"
pieczarki pokroić i udusić, jajka na twardo ugotować, ziemniaki surowe w plastry 1 cm, i warstwami ziemniaki pieczarki ser ziemniaki jajka (pokrojone oczywiście) ser. I to do pieca na pół godziny miniumu. Acha, ziemniaki posolić.
a druga wersja na lenia to sałata pomidory surowy ogórek oliwki pokrojone to wszystko i wybełtane z oliwą z oliwek i bazylią. Do tego wrzucam ugotowany makaron jak jest ciepły, to się tak ładnie przegryza z oliwą, i jak to wystygnie to łososia wędzonego albo surimi. Sałatka paluszki lizać, a że z macaronem to i najeść się można. Na kolację takie robię jak mi sie nie chce nic.
a ja dziś gotowanie "na lenia"
pieczarki pokroić i udusić, jajka na twardo ugotować, ziemniaki surowe w plastry 1 cm, i warstwami ziemniaki pieczarki ser ziemniaki jajka (pokrojone oczywiście) ser. I to do pieca na pół godziny miniumu. Acha, ziemniaki posolić.
a druga wersja na lenia to sałata pomidory surowy ogórek oliwki pokrojone to wszystko i wybełtane z oliwą z oliwek i bazylią. Do tego wrzucam ugotowany makaron jak jest ciepły, to się tak ładnie przegryza z oliwą, i jak to wystygnie to łososia wędzonego albo surimi. Sałatka paluszki lizać, a że z macaronem to i najeść się można. Na kolację takie robię jak mi sie nie chce nic.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #232273 przez agnesssa
Noo Insomnia w przyszłym tygodniu Ty testujesz kto wie, może kolejna para cieżarówek będzie
Chłopek to dobrze, bo powinnaś jeść
Mirella no palce lizać ta sałatka z makaronem, zapiekanki też lubię, ale zamiast pieczarek dałabym paprykę bo nie lubiem
Chłopek to dobrze, bo powinnaś jeść
Mirella no palce lizać ta sałatka z makaronem, zapiekanki też lubię, ale zamiast pieczarek dałabym paprykę bo nie lubiem
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #232282 przez @nulka
bidolkuuuuuuuu gratulatki!, niech się dzidzia zdrowo rozwija a Tobie pozostałych 35 cudownych tygodni bez zbyt dokuczliwych objawów ciążowych.
Melduj tu na bieżąco wszystko co się będzie działo i koniecznie wklejaj wszelkie fotki. Obiecaj że stąd nie znikniesz i pozwolisz dumnym ciotkom choć pociotkować na tym forum
Emilcia MagdyM jest prześliczna
Asik tradycyjnie pośledziłam sierpnióweczki i trzymam kciuki za Szymcia. Nie sądzę aby wyniki były złe. Za dobrze sobie radzi choćby z gicołkami
któraś z dziewcząt była chętna na dietkę, wybaczcie, zakatrupcie ale nie chce mi się lecieć wstecz żeby sprawdzić kto . mam skopiowany jadłospis wstępny na I tydzień jakby co to wkleję na priva
(ja jestem po 15 dniu diety i 4 kilogramy za sobą)
Melduj tu na bieżąco wszystko co się będzie działo i koniecznie wklejaj wszelkie fotki. Obiecaj że stąd nie znikniesz i pozwolisz dumnym ciotkom choć pociotkować na tym forum
Emilcia MagdyM jest prześliczna
Asik tradycyjnie pośledziłam sierpnióweczki i trzymam kciuki za Szymcia. Nie sądzę aby wyniki były złe. Za dobrze sobie radzi choćby z gicołkami
któraś z dziewcząt była chętna na dietkę, wybaczcie, zakatrupcie ale nie chce mi się lecieć wstecz żeby sprawdzić kto . mam skopiowany jadłospis wstępny na I tydzień jakby co to wkleję na priva
(ja jestem po 15 dniu diety i 4 kilogramy za sobą)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez @nulka.