BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #234617 przez chłopek
ten dzidziuś jest super :)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #234620 przez Insomnia
Dzięki dziewczyny :lol: zaraz spadam do fryzjera to sobie humorek poprawię :woohoo: :woohoo:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 5 miesiąc temu #234625 przez bidol
Boże jaki te dzieciaki są głupiutkie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) :silly: :lol: :lol: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #234626 przez agnesssa
Emka to taką inhalację sobie zrobię dzięówka :kiss:
Bidol bidulka to Ty jesteś, bo nie możesz się ratować lekami, leakuj dzisiaj i się wygrzej, zresztą ja też z wyrka do Was piszę :lol:
A ja już straciłam nadzieję, że uda mi się zajść w ciążę w tym roku :dry: Jakoś po prostu to wiem :ohmy:
A zobaczcie co jeszcze znalazłam

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Podziękowania: emilia1923
13 lata 5 miesiąc temu #234634 przez bidol
agnesssa - no facet ma telent :) :)
u mnie w szkole też tacy artyści byli , tyle że nie umnieli na ławkach reszty dorysować :silly: i kończyło się na ptaszkach :S
13 lata 5 miesiąc temu #234649 przez emka
agnessa hehe, dobre to :):):)
bidol ale Ci zazdroszczę, że twoje przyjaciółki też w ciąży, fajnie tak przeżywać to razem :) moje już wszystkie urodziły, mają kilkumiesięczne dzieciaczki, tylko ja zostałam... :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 5 miesiąc temu #234680 przez bidol
emka i Ciebie dzidzia "dopadnie" :) i to wtedy, kiedy nie będziesz się spodziewać.
Zobacz u nas na forum wszystkie ciężarówki pomimo że się starały i to jak cholera :silly: były zaskoczone ciążą. Fakt troszkę z niedowierzania, żę się w końcu udało, ale też z innych powodów: a to że cykl stracony, bo płodne się przesuneły, albo za rzadko się przytulały, lub plamienia dostały.
Wiem z doświadczenia że dzidziusie lubią robić niespodzianki :blush:
13 lata 5 miesiąc temu #234730 przez emka
bidol dzięki za dobre słowo :) zdrówka życzę :)

13 lata 5 miesiąc temu #234749 przez mesy
Insomnia nie ma @ więc jeszcze nic nie stracone ! I co to w ogóle za doły cooooooo ? ;> Po czajniku zaraz dostaniesz i Ci się odechce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agnesssa ten twój to Cię coś słabo grzeje hehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gosiak ale ja też wczoraj płakałam na młotkach hahaha jak nigdy no ale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A mnie boli brzuch na @ :dry: :dry: :dry: :dry: no wcieknę się jak przyjdzie niespodziewanie :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
13 lata 5 miesiąc temu #234756 przez Mirella
a ja Młotów nie oglądam to płakac nie musiałam :)

Insomnia, nie za wcześnie z tym testem? Daj sobie szansę i zrób drugi za dwa dni

Agnesssa coś bredzisz, bym Cię palnęła chętnie, na rozgrzewkę bo mi zimno

Gosiak, no jedna lista była na początku, ale potem dziewczyny zaczęły fasolkować i jakoś to trzeba było pokazać, dlatego teraz są dwie, a na mój gust to już powinny być trzy.
13 lata 5 miesiąc temu #234776 przez bidol
ja wczoraj też sobie łezkę uroniłam, jak Mateusz te buty przytulał :( ja przez rok spałam z bluzką mojej mamy :(
13 lata 5 miesiąc temu #234803 przez Insomnia
Jestem :lol:
Wizyta u fryzjera udana :silly: Ciekawe co Małżonek powie jak zobaczy bo nie wie że byłam umówiona u fryzjera :silly:
A tak poza tym 2 razy bym się rozbiła autem (oczywiście z mojej winy), zamiast zamykać auto to je otwierałam i byłam wielce zdziwiona czemu nie chce się zamknąć :lol: :lol:
Ja już dziś nigdzie z domu nie wychodzę bo zagrożenie dla otoczenia stwarzam :ohmy:

13 lata 5 miesiąc temu #234828 przez mesy
Insomnia jesteś niebezpieczna :lol: :lol: :lol: :lol:

A jak fryzurka ? jak się w niej czujesz ? :)
13 lata 5 miesiąc temu #234838 przez Insomnia
Mesy prawie 8 lat mam prawko i raczej dużo jeżdżę... nie wiem co się ze mną dzieje :lol:
A fryzurka fajniusia :silly: muszę się tylko przyzwyczaić :lol: gdybym miała sprawny aparat to bym Wam pokazała a tak to nie da rady

13 lata 5 miesiąc temu #234842 przez emka
bidol ja też ryczałam w tym momencie... :( wiedzą skubańce jak na emocjach zagrać!
Mam straszną ochotę iść do kina na ten film "Listy do M" , podobno bardzo dobry, trza to sprawdzić :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka