BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #234520 przez Insomnia
Bidol no 28 dc. Ale nie ma @ jest nadzieja :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #234523 przez bidol
pewnie ze jest :) a cykle masz regularne? i 28 dniowe?
13 lata 5 miesiąc temu #234526 przez Insomnia
trzy miechy temu odstawiłam tabletki więc na razie ciężko stwierdzić czy są regularne czy nie... ostatni cykl trwał 28 dni więc teoretycznie @ powinna przyjść jutro... ale pożyjemy zobaczymy...

13 lata 5 miesiąc temu #234532 przez agnesssa
Insomnia :kiss: ale nie przesądzne :woohoo:

A mnie rozłożyło totalnie, mam zajęte zatoki i zaraz umrę z bólu głowy :dry: I wiecie co już mnie drażni to wkręcanie sobie ciąży, wczoraj obawiałam się wziąć jakiekolwiek leki o może akurat się udało... ale dzisiaj mi przeszło, dam sobie rękę uciąć, że znowu się nie udało i właśnie mam zamiar wziąć cały sztab tabsów, które mnie postawią na nogi, a testu nie będę robiła, bo nie ma sensu :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #234533 przez gosiak
Ja nie wywaliłam ciężarówek ja skopiowałam tą liste od @nulci :blink: z ostatniej strony, a nawet jeśli no to przecież ciężarówki już okresu ni dostaną nie no :woohoo:

a ja i tak ryczałam :( tego Marka tak mi szkoda ja se zaraz wyobrażam że to mój mąż nad moim grobem :dry: Lacra a początku nie widziałam jak się zaczyna, więc Ci nie powiem czy Mirka była z tym jak mu? no ale w serialu się skumali :lol:

Edit: aaa to Wam chodzi o liste staraczek, hm tu też się wytłumaczę -zawsze kopiuję od kogoś jak coś robię :blink: a po drugie kiedys te listy były osobno więc nawet jeśli ja bym to robiła to też pewnie bym bez ciężarówek zrobiła, bo zawsze tak robiłam bo tak od początku było :dry: no ale teraz będę wiedziała :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #234579 przez emka
agnessa nawet nie wiesz jak Cię dobrze rozumiem... też tak reagowałam, na ból głowy bałam sie cos wziąć, spokojnie nawet jak jesteś w ciąży to nie powinno się nic stać, moja znajoma brała ketonal, na zęba bo nie była świadoma ciąży, a teraz ma śliczną, zdrową dzidzię. :blink: A na zatoki to polecam parówki... ale nie kiełbaski tylko parówki głowa do gara i pod ręcznik :)Pozdrowionka cieplutkie :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 5 miesiąc temu #234591 przez agnesssa
Emka dzięki za podpowiedź :blush: zastanawiam się tylko co wrzucić do tej wody, bo nie mam żadnych olejków... za to mam zioła szwedzkie, a one niby są dobre na wszytsko :huh:

13 lata 5 miesiąc temu #234594 przez chłopek
agnessa amolu mozesz nalac
13 lata 5 miesiąc temu #234597 przez Insomnia
Noszzzzzzzz po co ja tego testa robiłam... tylko doła złapałam...

13 lata 5 miesiąc temu #234598 przez chłopek
insomnia nic straconego mi tez wyszedl negatywny na poczatku, a teraz mam mdlosci caly dzien i wymiotuje
13 lata 5 miesiąc temu #234603 przez Insomnia
Chłopek strasznie ciężki masz początek tej ciąży... Się umęczysz...

13 lata 5 miesiąc temu #234605 przez emka
agnessa wiesz co kiedyś nękały mnie zatoki i skutecznie je wyleczyłam parówkami :) wrzucałam tam sól kuchenną, wyczytałam w necie ze to najlepiej działa i np herbate miętową albo olbas eukaliptusowy dolewałam , kilka kropel. Najważniejsze jest to, żeby zaraz po wyjęciu głowy z gara położyć się do łóżka i wygrzać , nie można wyziębić głowy. Kuracja na wieczór :) powodzenia

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 5 miesiąc temu #234606 przez chłopek
z Ksawciem tez tak było, a później czułam się rewelacyjnie
13 lata 5 miesiąc temu #234608 przez bidol
Insomnia -to nadzieja jest jak cholerka :) trzymaj się jakoś i staraj nie myśleć, bo @ lubi jak się o niej myśli ;)

Agnesssa ooj bidulka z Ciebie, dla pocieszenia powiem że ja też chora :( Dziś to nawet w domku zostałam - boje się o tego mojego bombelka ;) i jeszcze mnie gorączka złapała. A co do brania leków to kilka cykli temu miałam tak samo - męczyłam się bez leków ;)
a co do wkręcania, to masz rację - nie ma sensu się wkręcać. Ale nie bądź tak sceptyczna :blink: - zobacz, ja też byłam pewna że nic.... i co? :laugh: :laugh:

Gosiak
- co do Młotków, to się rozczarowałam - szybko załatwili Hankę. Myślałam że to się jeszcze pociągnie, a tu proszę. Może obawiali się o zdrowie psychiczne telewidzów? ;)

o kurcze dziewczyny przed chwilą dowiedziałam się że moje dwie najlepsze psiapsiuły, które się starały o dzidzię - są w ciąży i to mniej więcej w tym samym tygodniu co ja :)
to się nazywa zbieg okoliczności :blink:
13 lata 5 miesiąc temu #234612 przez agnesssa
chłopek napisał:

agnessa amolu mozesz nalac

No właśnie też nie mam :angry:
Insomnia

a to na poprawę humoru :kiss:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama