- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 5 miesiąc temu #239481 przez madziaska
Marta M napisał:
Martusia Dorcia nadal w szpitalu, wczoraj lekarz mowil, ze dzisiaj powinna urodzic, czekamy...
A ja nadal sie tocze, w pon bylam u lekarza i stwierdzil, ze jak na razie nic nie zapowiada, abym szybko urodzila
Wiec czekam na jakiekolwiek sygnaly
Do terminu tydzien
Vestusia gratulacje
Dziewczyny co czytacie listopadowki dawac znac o Dorci bo ja nie mam czasu jak Mirella biegac za wszystkimiI madziasce...
Gabi czekamy na relacje i sil zycze
Gorla trzymam kciuki coby bylo dobrze
Martusia Dorcia nadal w szpitalu, wczoraj lekarz mowil, ze dzisiaj powinna urodzic, czekamy...

Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #239492 przez mesy
gosiak rozszerzone to masz jeszcze dodatkowo : Morfologia plemników żywotność plemników , Ilość aktywnych leukocytów , Mar-test Ig-G bezpośredni w nasieniu . Ale nam jeszcze w klinice mówili że jak te podstawowe wyjdą dobrze to te rozszerzone też będą dobre ..
A i jeszcze ile jest plemników żywych aktywnych a ile martwych 
Jadę zaraz z moim do gienka z wynikami hehe bo nie wytrzymam do 2 grudnia
lepiej zapobiegać szybciej niż potem sobie pluć w brodę jak by było coś nie tak

Jadę zaraz z moim do gienka z wynikami hehe bo nie wytrzymam do 2 grudnia

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez mesy.
- Emilia_m
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #239502 przez Emilia_m
Jestem na forum pierwszy raz i potrzebuję pomocy. Nie mam do kogo się zgłosić a stronę znalazłam przez internet. Z mężem myślimy o bejbiku. Od ponad 7 lat biorę tabletki antykoncepcyjne. Okazało się dwa miesiące temu, że mimo tabletek zaszłam w ciążę. Nie wiedziałam o tym, nie było żadnych objawów i w 8 tc poroniłam. O ciąży dowiedziałam się nijako po fakcie, kiedy nagle zaczęłam strasznie krwawić. Kiedy zaczęłam się badać okazało się że mam zespół antyfosfolipidowy, poza tym od 6 lat leczę się w kierunku SM. Przeszłam jeszcze zabieg udrażniania jajowodu. Lekarz zalecił mi branie acardu, witamin i odstawienie hormonów od stycznia. Tylko, że na prawdę się boję. Ciągle jest coś nie tak i zaczynam wierzyć, że nie powinnam mieć dziecka. Dodatkowo lekarz po badaniach stwierdził, że ze względu na opinię neurologa (SM oraz tężyczka), okulisty oraz jego samego – mam jakoś źle „ułożoną” macicę oraz po prostu jestem mała nie mogę rodzić SN. Miałam kiedyś punkcję i cierpiałam 3 tyg bo przebito mi krąg. Nie wiem, czy w ogóle będę mogła zajść w ciążę, bo już lekarz stwierdził, że będzie trudna i od pierwszego tygodnia mam lerzeć i ciężka do donoszenia. Na razie jestem tak zestresowana, że boję się odstawić leki antykoncepcyjne. Boję się utrzymywania ciąży na Claxane. Czy jest ktoś kto poradził sobie z czymś podobnym? Początkowo nie dowierzałam lekarzowi więc skonsultowałam się z innym ale potwierdził wszystko, podobnie jak neurolog i okulista.
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #239547 przez eash
Emilia_m nie jestem w stanie niczego ci doradzić, ale trzymam kciuki i liczę na to, że któraś z dziewczyn napisze ci tu coś mądrego, co cię podniesie na duchu.
gorla, chyba cie tu dzisiaj nie było? odezwij się! byłaś u innego gina, umówiłaś się z jakimś chociaż?
gorla, chyba cie tu dzisiaj nie było? odezwij się! byłaś u innego gina, umówiłaś się z jakimś chociaż?
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 5 miesiąc temu #239565 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gosiak oj twój mąz musi to faktycznie bardzo pzeżywać, ale przecież nie chodzi o znalezienie winnego, tylko przyczyny, którą można wyeliminować
powodzenia 
gorla Nie denerwuj sie bo to tylko szkodzi, na pewno jest wszystko dobrze... Trzymaj sie!
Emilia_m Bardzo skomplikowane to co piszesz, nie umiem pomóc, ale życzę powodzenia i trzymam kciuki żeby sie udało.
Właśnie policzyłam, że zaczynają mi sie dni płodne, kurcze ale ten czas szybko leci... musze męża zaciagnąć do... roboty

gorla Nie denerwuj sie bo to tylko szkodzi, na pewno jest wszystko dobrze... Trzymaj sie!

Emilia_m Bardzo skomplikowane to co piszesz, nie umiem pomóc, ale życzę powodzenia i trzymam kciuki żeby sie udało.
Właśnie policzyłam, że zaczynają mi sie dni płodne, kurcze ale ten czas szybko leci... musze męża zaciagnąć do... roboty

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 5 miesiąc temu #239617 przez gosiak
emka dobrze piszesz, nie chodzi o wine nawet nie lubię tego słowa w tej kwestii, jeśli wyjdzie że coś nie tak to będziemy miec problem i to razem a nie tylko M bo oboje się staramy o dzidzie
Na razie wolę się nastawiać że jest źle i mam nadzieję że się miło zaskocze! dziś nie jade po wyniki, jutro mam pare spraw na mieście to jutro to załatwię

- monka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 5 miesiąc temu #239665 przez emka
gosiak wiesz faceci to inaczej odbierają, wiesz męska duma, ambicja itd
będzie dobrze zobaczysz...
Ale dobrze, że i faceci teraz sie badają i czują sie współodpowiedzialni, do niedawna problem zrzucali na kobietę...(oczywiście mysle tu ogólnie) i to było mega głupie...
monka Witamy serdecznie! :)Trzymam kciukory...mocno!!!

monka Witamy serdecznie! :)Trzymam kciukory...mocno!!!
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
-