BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #240148 przez gorla
a ja od początku przeczytałam, ale wtedy było z 400 stron tylko :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240150 przez mesy
gorla lepiej szybciej zapobiegać :lol: :lol: :lol: :lol: ja chce już didka noooo :silly: :silly: :silly: :silly: w ogóle to mam depresje jesienną i zmienie se kolor wlosów bo nie wstrzymię ze sobą normalnie :silly:

A ja nie czytałam hehe bo jak tu przyszłam to było około 900 stron już napisanych więc tak w piąte przez dziesiąte czytałam :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #240154 przez Insomnia
ilona napisał:

Martuś Majeczka cudo :kiss: :kiss: :kiss:

Insomnia a tak ku ścisłości Ty przeczytałaś staraczki od poczatku???? :unsure:

Zatrzymałam się na 65 chyba :lol: jak Eash zafasolkowała :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 5 miesiąc temu #240157 przez gosiak
Majeczka fajniutka i ślicznie jej w różowym :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #240162 przez agnesssa
Emilia_mWitaj, Nie masz łatwej decyzji, ale ja tak Mirella sądzę, że warto, o ile bogatsze jest nasze życie jak możemy wydać na świat nowego człowieka :woohoo: :kiss:

MonkaWitamy, i również zaciskam kciuki za pozytywny wynik :woohoo:

Gosiak Na prawdę jesteś cierpliwa, czekam z niecierpliwością na wieści, ale wierzę, że wyniki będą super :kiss:

Dorcia Mnóstwo całusów dla Ciebie i Lenki - GRATULUJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gorla Ależ się cieszę :ohmy: :ohmy: :ohmy: Co za poebsany lekarz takie farmazowny ciężarnej kobiecie opowiada :ohmy: Piękna fasolinka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

MartaM Majeczka jest tak piękna, że mam ochotę monitor całować :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mesy Ty wariatko, przecież wyniki są OK :silly: Ale idź, jak masz być spokojniejsza :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 5 miesiąc temu #240165 przez monka
Ann-sunshine już czuję się jak w domu :)

Insomnia czytam trochę od początku, trochę od końca :)

Już o kilku udanych staraniach przeczytałam i aż się cieplutko na serduchu zrobiło.
My od dawna o dziecku marzymy, ale postanowiliśmy poczekać do ślubu. A teraz czekamy... Najgorszy jest dla mnie dzień, w którym robię test, a tam jedna krecha :angry: Wtedy mam doła cały dzień :( Staram się o tym nie myśleć, ale ciężko, no i też brak mi cierpliwości. Każdy powód, żeby zrobić teścik wcześniej niż w dzień spodziewanej @, jest dobry :) Ale teraz obiecałam sobie, że poczekam. Będę testować w czwartek.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240168 przez monka
W przyszły czwartek, zapomniałam dodać :)
Gorla gratuluję :) Czytałam, Twoje wpisy i wyczytałam, że się udało :)
No i oczywiście innym staraczkom, którym się udało, a o których jeszcze nie doczytałam również gratuluję :)
13 lata 5 miesiąc temu #240175 przez monka
No a dziś idę na rozmowę w sprawie pracy... Trzymajcie kciuki :) Choć ja jestem straszną pesymistką i pewnie znów nic z tego nie wyjdzie...
13 lata 5 miesiąc temu #240176 przez gorla
monka jak takiego zdechlaczkowi i panikarzowi jak ja sie udało i to 2 razy!!!! to czemu i tobie nie ma sie udac :lol: :lol: :lol: trzymam kciukasy.. a zta I krechą :( kazda z nas tak samo ma jak ty
13 lata 5 miesiąc temu #240222 przez Majowka
czesc!

Martusiu, Majeczka jest boska! Widzialam juz jej zdjecia bo udalo mi sie dotrzec wczoraj do 1380 hahaha
Gratuluje slicznosci!
(ja do rozu nic nie mam, mi ladnie w rozowym :) )

Ann, super, ze uporzadkowalyscie, tak powinno byc! :)

Milego dnia!
13 lata 5 miesiąc temu #240223 przez nikusia1988
Hallo hallo :lol:

Dorcia gratuluję!!! :kiss: :kiss: :kiss:

A u mnie wielkie zmiany...

Przylazłam się pochwalić że rezygnuję ze staranek, ponieważ znalazłam pracę i na razie postanawiam trochę popracować, oderwać się od tej codzienności i myśleniu od rana do wieczora o bejbiku. Dzisiaj idę już 3 dzień i bardzo mi się podoba w tej pracy :lol: bo jest tak samo jak w holandii :woohoo: oprócz kilku różnic: mówią po polski, zarobki niższe i normalne tempo pracy ( bo w holandii Turki tak poganiali że się nie wiedziało do czego ręce włożyć) :woohoo: A zatrudnili mnie w takiej fabryce serków, nie wiem czy ktoś kojarzy, lub czy ktoś takie w sklepie kupuje: serki Turek, są różne smaki, ziołowe, borowikowe, orzechowe itd. A ja tam albo takie małe kartoniki składam, albo pakuję serki po 4 i po 8 do tych kartoników, ogólnie nie jest ciężka praca ale przede wszystkim ważne że mi się podoba bo jak bym miała iść na siłę do jakiejś pracy która mi się nie podoba to nawet bym nie miała zapału... A tak to mam :blink: bo fajna ekipka jest i robie to co lubie :blink: Teraz mam 2 zmiany czyli od 14 do 22 :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240226 przez Lacrijka
Nikusia, moja ciocia tez pracuje w tych serkach w Turku i mnie katuje pleśniowymi jak ją widze hahaha.. Ty z tych okolic jestes ??

Maja, maja daj cioci Lacrze buziola :) :) :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240227 przez monka
Eash Ty jesteś na forum właściwie od początku. Pomalutku czytam wszystkie wpisy, ale jeszcze nie trafiłam na ten, w którym chwalisz się, że się udało. Po suwaczkach widzę, że już drugie w drodze :) Gratuluję :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240229 przez Marta M
Dziekujemy kochane ciocie :):)

Nikusia to super ze masz prace, na planowanie nie ma nic lepszego niz praca :D:D Ale nie nakrecam Cie, baw sie dobrze w nowej pracy i nie zapominaj o nas ;)
13 lata 5 miesiąc temu #240230 przez Insomnia
Nikusia to super że praca Ci odpowiada a nie idziesz jak za karę :silly: I jak się trochę oderwiesz to i bejbik Cię zaskoczy :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka