- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Mniej Więcej
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240389 przez agnesssa
Mesy ja myślę, że Ty już wiesz co zrobisz
A jak to wygląda z inseminacją, to jest drogi zabieg
Bo pamiętam, jak Joweg pisała o in Vitro, że to zabójczo kosztuje, a właśnie jak jest z inseminacją

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez agnesssa.
Temat został zablokowany.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240408 przez agnesssa
OOOOOO, ależ jestem ciekawe jajo.... Gosiak pisz od razu co tam wyczytałaś na winikach 
Mesy no 700zł to nie mało... ale cel uświęca środki, zwłaszcza taki cel

Mesy no 700zł to nie mało... ale cel uświęca środki, zwłaszcza taki cel

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Emilia_m
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #240422 przez Emilia_m
Jeszcze raz dziękuje za ciepłe przyjęcie, za miłe słowa. Rzwczywiście na tym forum jest jak w ulu. Ale to miłe, można napisać coś i liczyć że ktoś odpisze i wysłucha. W kwestii mojego SM jest ok, mam świetnego specjalistę, leczę się, moja mama też na to choruje, więc znam tę chorobę, mnie w miarę oszczędza. Wczoraj wpadła do mnie znajoma - jest w 25tc, jedną sliczność w domu już ma - i wiecie co zaczęła narzekać, że żałuje decyzji, że nie trzeba było dopuścić do drugiej ciąży. Myślałam że uduszę. Ma stałą pracę, od 1 tyg na zwolnieniu lekarskim prywatnie, mąż super zarabia, córę mają 3 letnią zdrową i uśmiechniętą, a ona z tekstem, że chyba wolałaby jak ja poronić. Przecież się o to nie prosiłam, marzę o tym żeby mieć taką fasolkę, bejbika tulić w rękach, a ona z takim tekstem. Oczywiście wszystkie uczucia dotyczące poronienia wróciły. Potrzebuję właśnie takich opini jak wasze. Że warto cierpieć, że dziecko to skarb, że są takie dziewczyny, które radzą sobie z trudną ciążą. Mój mąż mówi, że dla niego ja jestem najważniejsza i jak nie uda się mieć dziecka to adoptujemy, ale wiem, ze marzy o maleństwie, jego, takim własnym. Dziś męczy mnie tężyczka. Strasznie mnie trzęsie i ból jest trudny do zniesienia, ale mam się przyzwyczajać, bo nie mogę brać przeciwbólowych. Czy znacie kogoś kto miał tężyczkę albo zespół antyfosfolipidowy, moze jakieś rady?
Cieszę się że was znalazłam
Cieszę się że was znalazłam
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240425 przez ann-sunshine
Mesy, proponuję zacząć od działania mniejszego kalibru czyli zastrzyk i dopiero jak to nie zadziała to inseminacja
Lacrijka, wnioskuję, że wyniki żołnierzyków Gosiakowego Męża dobre, bo inaczej taki humorek by się ciebie nie trzymał
Właśnie poczytałam o propozycjach "prorodzinnych" o jakich myśli nasza cudna władza. Aż się nóż w kieszeni otwiera. Niech no tylko spróbują zabrać te marne ochłapy, które nam dają. Nie mają gdzie szukać oszczędności tylko dzieci okradać

Emilia, to że zdajesz sobie sprawę z tego, że łatwo nie będzie to połowa sukcesu. Bo widzisz, tak to właśnie jest, że często te co mają dzieci to ich nie chcą, a inne bardzo by chciały a nie mogą. Na pewno masz też w swoim otoczeniu takie mamy z powołania, które kochają swoje dzieci najbardziej na świecie, które są w stanie dla nich zrobić wszystko, które sobie od ust odejmują, żeby dać dziecku i dla których największą nagrodą jest uśmiech dziecka, przytulenie i jego miłość. Często takie mamy z powołania nie mają wcale lekko w życiu, a i tak bycie mamą jest dla nich życiową rolą i świetnie się w tej roli sprawdzają. Widzę, że decyzję o dziecku już podjęłaś i widzę, że jeżeli Wam się uda, to mimo swoich problemów ze zdrowiem będziesz świetną, świadomą mamą. Takich mam trzeba więcej.
Lacrijka, wnioskuję, że wyniki żołnierzyków Gosiakowego Męża dobre, bo inaczej taki humorek by się ciebie nie trzymał

Właśnie poczytałam o propozycjach "prorodzinnych" o jakich myśli nasza cudna władza. Aż się nóż w kieszeni otwiera. Niech no tylko spróbują zabrać te marne ochłapy, które nam dają. Nie mają gdzie szukać oszczędności tylko dzieci okradać

Emilia, to że zdajesz sobie sprawę z tego, że łatwo nie będzie to połowa sukcesu. Bo widzisz, tak to właśnie jest, że często te co mają dzieci to ich nie chcą, a inne bardzo by chciały a nie mogą. Na pewno masz też w swoim otoczeniu takie mamy z powołania, które kochają swoje dzieci najbardziej na świecie, które są w stanie dla nich zrobić wszystko, które sobie od ust odejmują, żeby dać dziecku i dla których największą nagrodą jest uśmiech dziecka, przytulenie i jego miłość. Często takie mamy z powołania nie mają wcale lekko w życiu, a i tak bycie mamą jest dla nich życiową rolą i świetnie się w tej roli sprawdzają. Widzę, że decyzję o dziecku już podjęłaś i widzę, że jeżeli Wam się uda, to mimo swoich problemów ze zdrowiem będziesz świetną, świadomą mamą. Takich mam trzeba więcej.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez ann-sunshine.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240433 przez agnesssa
Lacrijka przecie my zawsze grzeczne
Ale zaczekam na Gosiaka 
Emilia_m Jak by któraś koleżanka teraz powiedziała, że wolałaby poronić jak ja to chyba bym jej oczy wyszarpała
Ja nie sądzę, żebym mogła się z tą strata kiedykolwiek pogodzić... do jakeigo stopnia trzeba mieć znieczulice, żeby coś takiego palnąć osobie, która straciła ciążę 
Ann-sunchine tylko u nas politycy mogą coś takiego zrobić... masakra

Emilia_m Jak by któraś koleżanka teraz powiedziała, że wolałaby poronić jak ja to chyba bym jej oczy wyszarpała

Ann-sunchine tylko u nas politycy mogą coś takiego zrobić... masakra

- monka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0