BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #240337 przez emka
b]Gabi[/b] :kiss: bardzo mi Ciebie szkoda, ale wiesz co dziecko to mega motywacja do życia, do bycia zdrowym, nie tylko dla siebie... Myśle, że to mogłoby pozytywnie wpłynąć na Ciebie twoje zdrowie psychicze i fizyczne również, życzę Ci tego z całego serca :kiss:

Agnessa
I jak Ci sie podobał film? Bardzo chce zobaczyć, wybieramy sie z kumpelkami za 2 tyg. :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #240338 przez Mirella
@nulka no prawie mnie wyręczyłaś, ja zapytam Gabi inaczej, chciałabyś sie nie urodzić dlatego że jesteś chora? Na zdrowie nie ma gwarancji, niestety :( ale w jednym masz rację, czasu potrzebujesz żeby sobie poukładać to i owo, a potem wrócisz do nas i wszystko opowiesz prawda? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacrijka, że niby ja nie jestem miła? No to podpadłaś, nie zauważyłaś że czasem bywam? :P
13 lata 5 miesiąc temu #240348 przez Lacrijka
Moze czasem jestes mila ale widocznie wtedy mnie nie ma na forum hahahahha.. Nie no, zartuje.. Humor musze sobie poprawic po sadyscie :( :( :( :(
13 lata 5 miesiąc temu #240350 przez @nulka
gabi28 napisał:

@nulka,moja mama planujac mnie i rodząc nie miała pojecia,że mogę być chora.

ja jestem "bogatsza" w informacje i to wiem,nie mówię,że rezygnuję z macierzyństwa,po prostu chcę sobie to poukładać i przemyśleć.

Ty też nie masz pojęcia czy Twoje dziecko będzie chore czy zdrowe :)
wiesz tylko że istnieje ryzyko ale żadnej z nas nikt nie gwarantuje że takie ryzyko nie istnieje. :)

To Twoja decyzja, a to co napisałam to tylko moje zdanie.
Uważam, ze powinnaś pozbierać się do kupy i myśleć pozytywnie. Innej opcji nie ma, każda inna jest bez sensu :blink: .
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240352 przez bidol
sory dziewczyny
wiem że podpadne ;) ale dla mnie Wy wszystkie (Mirellka, @nulka i Lacra) jednym djabłem podszyte :silly: :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #240353 przez @nulka
Lacrijka napisał:

Moze czasem jestes mila ale widocznie wtedy mnie nie ma na forum hahahahha.. Nie no, zartuje.. Humor musze sobie poprawic po sadyscie :( :( :( :(

no patrzaj, zrobiła ze mnie zwierzę :( :( :( :( :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #240354 przez gabi28
Mirellko,to nie tak,że nie chciałabym sie nie urodzić,nigdzie tak nie powiedziałam.bywalo cięzko gdy bylam dzieckiem dojrzewającym.rówieśncy potrafią być podli,dużo przeszłam,wiele przepłakałam,ale nie żałuję,że zyję.

zawsze matka mając chore dziecko będzie miała troche "żal" do losu ,że to akurat padlo na jej dziecko... po prostu nie chcialabym kiedys uslyszec "mamo,po co sie decydowałaś na mnie ,skoro wiedzialaś ,że bedę chore ?" co odpowiem? że mimo wszystko je kocham? tak,to bedzie prawda... ale mi zajęło 28 lat by zaakceptowac siebie taką jaką jestem...czyli chorą... i wiem,że mi się nie polepszy.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240355 przez @nulka
gabi28 napisał:

Mirellko,to nie tak,że nie chciałabym sie nie urodzić,nigdzie tak nie powiedziałam.bywalo cięzko gdy bylam dzieckiem dojrzewającym.rówieśncy potrafią być podli,dużo przeszłam,wiele przepłakałam,ale nie żałuję,że zyję.

zawsze matka mając chore dziecko będzie miała troche "żal" do losu ,że to akurat padlo na jej dziecko... po prostu nie chcialabym kiedys uslyszec "mamo,po co sie decydowałaś na mnie ,skoro wiedzialaś ,że bedę chore ?" co odpowiem? że mimo wszystko je kocham? tak,to bedzie prawda... ale mi zajęło 28 lat by zaakceptowac siebie taką jaką jestem...czyli chorą... i wiem,że mi się nie polepszy.

jesteś dojrzała kobita a mądre kobiety rodzą mądre dzieci :) . Nie myśl co powie dziecko, na które się jeszcze nie zdecydowałaś i nie decyduj za nie czy będzie chciało żyć czy nie bo się zapędzisz w kozi róg. :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240359 przez gorla
gabuś przytulam :kiss: :kiss: :kiss: to czy chcesz miec dzidziusia czy nie to powinna byc twoja i tylko twoja decyzja, nie słuchaj żadnych rad. To twoje życie. Sama tez myślałabym tak jak ty, masz metlik w głowie, potrzebujesz czasu .

Może to głupi przykład , ale znam dziewczynę, która wiedzac ,że urodzi chore nieuleczalnie dziecko zdecydowala je urodzić. A druga znajoma kiedy dowiedziała sie , że płód zle się rozwija i ma duże wady genetyczne usunęła je. Nie potępiam żadnej z nich. Nie jestem za aborcją, ale jakie to dziecko miało by życie.. przyjmuje baty na plecy :unsure: :unsure:

uciekam.. idę po Oliwke i serdelki :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #240361 przez agnesssa
emka napisał:

Agnessa [/b]I jak Ci sie podobał film? Bardzo chce zobaczyć, wybieramy sie z kumpelkami za 2 tyg. :kiss:

Emka mi się podobał, taki spoko film, który pewnie będzie puszczany co roku na gwiazdkę :blink:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 5 miesiąc temu #240362 przez Lacrijka
@nulka napisał:

Lacrijka napisał:

no patrzaj, zrobiła ze mnie zwierzę :( :( :( :( :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To było do Mirelci @nulko, ToBie napisałam stronke wczesniej ze jestes dobra i we wszystkim mi pomagasz :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240367 przez @nulka
gorla ma poniekąd rację, decyzja gabi należy tylko do Ciebie. Żadna z nas nie jest Tobą :)

Myślę jednak że właśnie dlatego tu jesteś, ze gdzieś w głębi serduszka ta decyzja już została podjęta. :kiss: Bijesz się z własnymi myślami i z tym co znaczy szeroko pojęty rozsądek.
My tu na forum możemy Cię wesprzeć w tej decyzji albo Ci ją odradzić. :)
Ja jestem za dzidziusiem Gabi :)
A póki co gadaj z nami i doradzaj nam :)
13 lata 5 miesiąc temu #240370 przez Lacrijka
Ja tez głosuje za dzidkiem u Gabi :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240371 przez @nulka
Lacrijka napisał:

@nulka napisał:

Lacrijka napisał:

To było do Mirelci @nulko, ToBie napisałam stronke wczesniej ze jestes dobra i we wszystkim mi pomagasz :kiss: :kiss: :kiss:

lizodup :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie,nie, żartuję,jjesteś kochana Laycra :S
13 lata 5 miesiąc temu #240375 przez mesy
A ja byłam z wynikami a wy jak zwykle rozpisać się musiałyście :silly: mój ma 6 mln normalnych plemnirów i teraz mam do wyboru albo idę do doktorka i dostaję zastrzyka w dupsko i na drugi dzień kizi mizi albo inseminacja bo powiedział mi że na tych tabletkach to można jechać 3 miesiące ale też nie jest powiedziane że wyjdzie ... :angry:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia