- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #240232 przez nikusia1988
Lacruś jeżeli chodzi ci o zakład w Głubczycach to tak
Chyba że jeszcze gdzieś w Polsce są takie zakłady

Temat został zablokowany.
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240244 przez nikusia1988
Może nie zaskoczy mnie bejbik bo będziemy się starać unikac tych dni płodnych no ale kto wie... może i cud się zdarzy... ale na razie oby nie bo szkoda by było z pracy rezygnować dlatego na razie poczekamy z tą decyzją.
Martusia jak tak patrze na Majusię to tej pracy mi sie odechciewa
-dla niej.
insomnia tak jak mówisz. Zawsze mnie pchali do sklepów czy to odzieżowych czy spożywczych a ja uparta byłam jak osioł że nie chce do czegoś takiego iść i się użerać z durnymi klientami, na zakładzie to co innego, nie ma odpowiedzialności za kase i nie ma narzekających klientów, tutaj stoje przy swoim stanowisku i robię swoje...
Heh mogłam edytować
sorki ale myślałam że ktoś mnie podbije za ten czas co tyle pisałam 
A tak na marginesie to chyba bejbik nie zaskoczy mnie bo teraz miałam mieć cykl z Clo i być może by się udało no ale: jest praca-nie ma tabletek...
Martusia jak tak patrze na Majusię to tej pracy mi sie odechciewa

insomnia tak jak mówisz. Zawsze mnie pchali do sklepów czy to odzieżowych czy spożywczych a ja uparta byłam jak osioł że nie chce do czegoś takiego iść i się użerać z durnymi klientami, na zakładzie to co innego, nie ma odpowiedzialności za kase i nie ma narzekających klientów, tutaj stoje przy swoim stanowisku i robię swoje...
Heh mogłam edytować

A tak na marginesie to chyba bejbik nie zaskoczy mnie bo teraz miałam mieć cykl z Clo i być może by się udało no ale: jest praca-nie ma tabletek...

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez nikusia1988.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #240262 przez nikusia1988
Pod granicą czeską. Mam 65km do Opola

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #240269 przez nikusia1988
Tak tak
i Raciborza
uwielbiam tam do Auchan jeździć

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240272 przez Lacrijka
Ja sie wyleczyłam z Oszołom od kiedy kupiłam zielone miesko.. Przerzuciłam sie na Carefur, ale teraz mam lipe bo z tej strony miasta jest tylko Real, nie byłam jeszcze 
gabi, znów Cie widze.. Opowiedz nam cos

gabi, znów Cie widze.. Opowiedz nam cos

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Lacrijka.
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 5 miesiąc temu #240274 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
gorla nawet nie wiesz jak ucieszyła mnie ta wiadomość
Ale z drugiej strony to facet jest nieźle powalony żeby tak bezpodstawnie straszyć cieżaną kobite!!!
Ty weź go obsmaruj, ostrzez inne babki, niekompetenty konował!!! Nie no krew mnie zalewa!!! Skoro miał wątpliwości powinien delikatnie dać ci sygnał, żeby to skonsultować... wałkoń jeden! A skad jesteś, jeśli można wiedzieć?
Ale cieszę się że wszystko OK, bardzo...
monka Jestem w szoku czytasz od początku??? Ja tu sie wbiłam na około 1400str , w zyciu nie dam rady tych wariatek
nadgonić, na bieżąco tu trudno je dogonić, ale są zajefajne :)Wesoło tu
Namówiła mnie na to moja kuzynka
która jest tu na tegorocznych lipcówkach :)Długo sie zastanawiałam, ale cieszę sie, że do tu jestem. Każda wiadomość, że komuś sie udało jest bardzo motywująca, a wiedza tych dziewczyn mnie rozwala, są mega obcykane
A ja nawet nie wiem kiedy mam owulkę... To ty pisałaś o tym teście , nawet nie wiem jak to wygląda, kupuje sie w aptece? może też spróbuję... Pozdrawiam Cię i życzę miłej lektury

nikusia powodzenia
przy serkach i wiesz z czym...

Ale cieszę się że wszystko OK, bardzo...

monka Jestem w szoku czytasz od początku??? Ja tu sie wbiłam na około 1400str , w zyciu nie dam rady tych wariatek

nikusia powodzenia

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #240278 przez nikusia1988
Emka!!!!
No.
Nie podpuszczajcie mnie!

Cały czas sobie wmawiam że bez Clo nam się nie uda i tak ma zostać. No
Nie zechce mi się pracować to się zwolnię, zacznę brać tabletki i się uda. No.
No.
Nie podpuszczajcie mnie!

Cały czas sobie wmawiam że bez Clo nam się nie uda i tak ma zostać. No

Nie zechce mi się pracować to się zwolnię, zacznę brać tabletki i się uda. No.

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240280 przez nikusia1988
A Wódki nie znalazłaś???

Taka mała wioseczka...
Cholender jasny dlaczemu wy mnie nie podbijacie??? Zara mnie zrypią że nie edytuje...
Co jak co ale Biedrona jest najlepsza...
Bo moja teściówka tam pracuje

Taka mała wioseczka...

Cholender jasny dlaczemu wy mnie nie podbijacie??? Zara mnie zrypią że nie edytuje...

Co jak co ale Biedrona jest najlepsza...

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez nikusia1988.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 5 miesiąc temu #240292 przez Mirella
Wódki to możecie mi dać na ten mróz, może mnie przy okazji głowa przestanie boleć.
Gorla nie słuchaj głupiego gadania durnych lekarzy, plotą trzy po trzy coby się wybić jakoś w branży, ja Ci mówię że będzie dobrze wszystko i tego się trzymaj. I w ogóle te normy co na usg wychodzą to sie pod tramwaj nadają co najwyżej, mnie od połowy ciąży wychodziło że Duśka dwa tygodnie za mała, ale że kopała równo to miałam na wszystko jedną opdowiedź, łapy precz od mojego dziecka
Tak dla ścisłości urodziła się wymiarowa 56cm i 3450g.
Nikusia, no dobra, nie będę nic mówić bo powiesz że Cię nakręcam.... długo tu jesteś to policz sobie ile dziewczyn zafasolkowało w "straconym" cyklu i poza dniami płodnymi
Fajnie że masz pracę i że sie z tego cieszysz, ale i tak jesteś na celowniku
Acha, jak sobie od nas pójdziesz to się nie pozbierasz, ja Ci to mówię!!!
Lacra idź do tego zębologa, Ilonka dobrze gada, lepiej teraz niż w ciąży
Gosiak zasuwaj po wyniki i melduj ino szybko, wiesz że ja cierpliwa nie jestem, no
Duśka przyleciała oglądać Majeczkę "widziś jaka ładna dzidzia?" no ma gust po mamusi jak nic, Majeczka piękna
Gorla nie słuchaj głupiego gadania durnych lekarzy, plotą trzy po trzy coby się wybić jakoś w branży, ja Ci mówię że będzie dobrze wszystko i tego się trzymaj. I w ogóle te normy co na usg wychodzą to sie pod tramwaj nadają co najwyżej, mnie od połowy ciąży wychodziło że Duśka dwa tygodnie za mała, ale że kopała równo to miałam na wszystko jedną opdowiedź, łapy precz od mojego dziecka

Nikusia, no dobra, nie będę nic mówić bo powiesz że Cię nakręcam.... długo tu jesteś to policz sobie ile dziewczyn zafasolkowało w "straconym" cyklu i poza dniami płodnymi

Lacra idź do tego zębologa, Ilonka dobrze gada, lepiej teraz niż w ciąży

Gosiak zasuwaj po wyniki i melduj ino szybko, wiesz że ja cierpliwa nie jestem, no
Duśka przyleciała oglądać Majeczkę "widziś jaka ładna dzidzia?" no ma gust po mamusi jak nic, Majeczka piękna

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 5 miesiąc temu #240293 przez @nulka
gorla #ebnij tego konowała w sam srodek łeba jak go spotkasz albo jak \ci sie nie chce rąk używać to machnij go nogą niżej 
Majówkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aleś się zapodziała na długo
Nikusia no to przyjemnej pracy i nie piernicz że zawieszasz, sery poczekają, a raczej dojrzeją haha

jutro mam poważnych gościów w domu i musiałabym odchamić chałupę a takiego mam lenia....

Majówkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nikusia no to przyjemnej pracy i nie piernicz że zawieszasz, sery poczekają, a raczej dojrzeją haha

jutro mam poważnych gościów w domu i musiałabym odchamić chałupę a takiego mam lenia....

- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 5 miesiąc temu #240294 przez emka
Wiecie co w niedziele zostanę matką chrzestną, no nie pierwszy raz już, ale bardzo się cieszę, ze mnie wybrali
A mój nowy chrześniak jest przesłodki, dziś byłam u niego przed pracą i tak sie słodko do mnie śmiał, myślałam ze go zjem normalnie. Najgorsze jest to, że łzy mi ziągle lecą, jak do niego gadam... Zawsze w sumie tak miałam, że małe dzieci mnie rozckliwiały, ale teraz to jest inaczej odbierane, ze wiecie że płaczę z żalu, ze mi sie nie udaje... a to wcale nie tak! Kurde nie umiem tego wytłumaczyć , ani nad tym zapanować... łezki same lecą...

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...