BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 1 miesiąc temu #240457 przez Marta M
Mirella caluski dla Duski :):)

Gabi podobalo mi sie co anulka napisala, podpisuje sie pod nia, wiem ze potrzebujesz czasu na przemyslenia, ale fakt faktem: kazda z nas decydujac sie na dziecko nie miala pewnosci ze bedzie zdrowe..popatrz: ja zdrowa, maz tez, a w ciazy juz pojawily sie problemy, ze ma hipotrofie asymetryczna, za duza glowka, za male nozki, to ze urodzila sie proporcjonalna to dla mnie cud, wszyscy lekarze po usg stawiali jedna diagnoze, lezalam przez to 2 tygodnie w szpitalu, jak miala 10 dni lezalysmy 11 dni, podejrzenie sepsy, zapalenie pluc, przerost oddzwiernika, cos nie tak ze sledziona, pecherzem moczowym, potem 4 dni w szpitalu podejrzenie refluksu, bezdech, wczoraj lekarz mi mowi ze ma syndrom zachodzacego slonca, szybko na usg glowki bo to moze wskazywac na wodniaki...i uwierz, ze mimo tych przejsc nie wyobrazam sobie zycia bez niej i wierze ze bedzie dobrze, jestem silna, bo wierze ze musi byc dobrze, sama napisalas ze jestes silna, trzymam kciuki :):)

emka testy owulacyjne, chyba o te Ci chodzi dostepne sa w kazdej aptece :)
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #240475 przez emka
emilia m Wiesz co jestem w szoku , co piszesz o koleżance, powiem Ci tak 2 razy poroniłam, i dokładnie tak jak agnessa tu pisała to tak jakby ktoś zabrał ci coś ważnego, mega pustka!!! Moja pierwsza (udana) ciaża też byłą zagrożona, a wieszz to była tzw "wpadka" najpierw ryczałam ze jestem w ciaży, bo trzeba było powiedzieć rodzicom itp, a za 2 tygodnie ryczałam bojąc się stracić to dziecko!!! PARADOKS!!! I walczyłam o tą ciąże jak lew, mimo że wiele osób mówiło, jak poronisz to nic takiego, młoda jesteś... potem będziesz miała dzieci, po studiach... będzie lepszy czas na dziecko...
Ale jestem MEGA szczęśliwa że tak o nią walczyłam, bo teraz jest ze mną i nie wyobrażam sobie bez niej zycia... I dziś np kiedy zajęła 2 miejsce w konkursie kaligraficznym to wiecie cieszę się z nią i jestem dumna like crazy

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 1 miesiąc temu #240487 przez emka
marta m dzieki za podpowiedź, hardkor to co piszesz... bedzie dobrze, musi być!!! :)

13 lata 1 miesiąc temu #240489 przez gorla
Kupiłam pizderinki w paczce i idziemy robić z Oliwką :laugh: znów 2 godz sprzątania :ohmy: ale Oliwka lubi pomagać :ohmy:
13 lata 1 miesiąc temu #240491 przez mesy
gorla ja też to dziś robię :lol: właśnie się ciasto szykuje :lol: :lol: :lol:

emka
ty też swoje przeszłaś z tego co widzę ... :dry: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #240493 przez emka
lacrijka Ty nie musisz nic mówić... my juz wszystko wiemy :) :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu #240500 przez Marta M
To powiedzcie...wszystko ok i gosiak z M sobie teraz baraszkuja, tak?? lalala ;)
13 lata 1 miesiąc temu #240502 przez emka
mesy gorla ooo to napiszcie jak wyszły, bo w reklamie fajnie wygladają :)
mesy etam ja i tak uważam się za szczęściarę :) :lol:

A ja dziś w pracy tapetuję.. :) nowego fachu się nauczyłam :)Zawsze to jakaś alternatywa :silly: silly:

13 lata 1 miesiąc temu #240503 przez gorla
a gdzie gosiurka z tymi wynikami ja sie pytam????????????!!!!!!!!!!!!

mesy a ty wypinaj dupsko i sie nie zastanawiaj, fakt tabsy długo działaja, u mnie pół roku prawie zanim zaskoczyłam :P u mnie pizderinki nie wyjda, ja nawet z paczki spierniczę :P :P dobzre , ze teraz mam czajnik elektryczny , bo wczesniej jak raz w tygg. nie spaliłam czajnika to cos nie tak było
13 lata 1 miesiąc temu #240505 przez Lacrijka
Juz Wam nic nie powiem bo mnie Gosiak zezre jak ta piccerinke hahaha Jak robicie to dajcie sobie Mozarelle light, lepsza jest jak ser zołty no i mniej kaloryczna :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 1 miesiąc temu #240510 przez mesy
gorla tak ty mi jeszcze tu gadaj że te tabletki tak długo działają :silly: :silly: :silly: :silly:

Spalić czajnik ? no nie źle :silly: :silly: a gwizdka nie miałaś ? :lol:

Lacra
no móffffffffff :lol: i tak się wyda nooooooooo :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #240553 przez Mirella
Z tą koleżanką Emilii to coś nie tak, na jakieś badania by ją trzeba zanim następne dziecko zostanie utopione w Zatoce. Bo na moje oko to jest tak, pierwsza ciąża, różnie bywa, czasem wpadka, instynkt macierzyński jest albo go nie ma, dziecko jest abstrakcją, różne głupoty można gadać, ale mająć trzyletni skarb mówić że chciałoby się poronić to jakieś chore jest.

Ja myślę że jak Lacra tańczącego kota wstawiła to wszystko jasne :lol:

Marta, wiesz co jest najfajniejsze w chorobach niemowlęcych? Dzieci o nich nie pamiętają później :lol: Majeczka też zapomni a Ty razem z nią :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #240580 przez emka
Mirella ale pojechałaś! ale zgadzam sie w 100% :dry:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240591 przez gosiak
kurde no nadrobić nie dacie, po co tyle pisałyście szybciej bym dała znaka, ale i tak nie doczytałam wszystkiego, wyników mi się pisać nie kce więc daje skana, Lacra mówi że jest oki tylko nad ilością trzeba popracować, ale kamień z serducha

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #240600 przez agnesssa
Nooo Gosiak bardzo się cieszę :lol: Teraz do roboty :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama