- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240457 przez Marta M
Mirella caluski dla Duski
Gabi podobalo mi sie co anulka napisala, podpisuje sie pod nia, wiem ze potrzebujesz czasu na przemyslenia, ale fakt faktem: kazda z nas decydujac sie na dziecko nie miala pewnosci ze bedzie zdrowe..popatrz: ja zdrowa, maz tez, a w ciazy juz pojawily sie problemy, ze ma hipotrofie asymetryczna, za duza glowka, za male nozki, to ze urodzila sie proporcjonalna to dla mnie cud, wszyscy lekarze po usg stawiali jedna diagnoze, lezalam przez to 2 tygodnie w szpitalu, jak miala 10 dni lezalysmy 11 dni, podejrzenie sepsy, zapalenie pluc, przerost oddzwiernika, cos nie tak ze sledziona, pecherzem moczowym, potem 4 dni w szpitalu podejrzenie refluksu, bezdech, wczoraj lekarz mi mowi ze ma syndrom zachodzacego slonca, szybko na usg glowki bo to moze wskazywac na wodniaki...i uwierz, ze mimo tych przejsc nie wyobrazam sobie zycia bez niej i wierze ze bedzie dobrze, jestem silna, bo wierze ze musi byc dobrze, sama napisalas ze jestes silna, trzymam kciuki
emka testy owulacyjne, chyba o te Ci chodzi dostepne sa w kazdej aptece
Gabi podobalo mi sie co anulka napisala, podpisuje sie pod nia, wiem ze potrzebujesz czasu na przemyslenia, ale fakt faktem: kazda z nas decydujac sie na dziecko nie miala pewnosci ze bedzie zdrowe..popatrz: ja zdrowa, maz tez, a w ciazy juz pojawily sie problemy, ze ma hipotrofie asymetryczna, za duza glowka, za male nozki, to ze urodzila sie proporcjonalna to dla mnie cud, wszyscy lekarze po usg stawiali jedna diagnoze, lezalam przez to 2 tygodnie w szpitalu, jak miala 10 dni lezalysmy 11 dni, podejrzenie sepsy, zapalenie pluc, przerost oddzwiernika, cos nie tak ze sledziona, pecherzem moczowym, potem 4 dni w szpitalu podejrzenie refluksu, bezdech, wczoraj lekarz mi mowi ze ma syndrom zachodzacego slonca, szybko na usg glowki bo to moze wskazywac na wodniaki...i uwierz, ze mimo tych przejsc nie wyobrazam sobie zycia bez niej i wierze ze bedzie dobrze, jestem silna, bo wierze ze musi byc dobrze, sama napisalas ze jestes silna, trzymam kciuki
emka testy owulacyjne, chyba o te Ci chodzi dostepne sa w kazdej aptece
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 1 miesiąc temu #240475 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
emilia m Wiesz co jestem w szoku , co piszesz o koleżance, powiem Ci tak 2 razy poroniłam, i dokładnie tak jak agnessa tu pisała to tak jakby ktoś zabrał ci coś ważnego, mega pustka!!! Moja pierwsza (udana) ciaża też byłą zagrożona, a wieszz to była tzw "wpadka" najpierw ryczałam ze jestem w ciaży, bo trzeba było powiedzieć rodzicom itp, a za 2 tygodnie ryczałam bojąc się stracić to dziecko!!! PARADOKS!!! I walczyłam o tą ciąże jak lew, mimo że wiele osób mówiło, jak poronisz to nic takiego, młoda jesteś... potem będziesz miała dzieci, po studiach... będzie lepszy czas na dziecko...
Ale jestem MEGA szczęśliwa że tak o nią walczyłam, bo teraz jest ze mną i nie wyobrażam sobie bez niej zycia... I dziś np kiedy zajęła 2 miejsce w konkursie kaligraficznym to wiecie cieszę się z nią i jestem dumna like crazy
Ale jestem MEGA szczęśliwa że tak o nią walczyłam, bo teraz jest ze mną i nie wyobrażam sobie bez niej zycia... I dziś np kiedy zajęła 2 miejsce w konkursie kaligraficznym to wiecie cieszę się z nią i jestem dumna like crazy
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #240502 przez emka
mesy gorla ooo to napiszcie jak wyszły, bo w reklamie fajnie wygladają
mesy etam ja i tak uważam się za szczęściarę
A ja dziś w pracy tapetuję.. nowego fachu się nauczyłam :)Zawsze to jakaś alternatywa silly:
mesy etam ja i tak uważam się za szczęściarę
A ja dziś w pracy tapetuję.. nowego fachu się nauczyłam :)Zawsze to jakaś alternatywa silly:
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 1 miesiąc temu #240503 przez gorla
a gdzie gosiurka z tymi wynikami ja sie pytam????????????!!!!!!!!!!!!
mesy a ty wypinaj dupsko i sie nie zastanawiaj, fakt tabsy długo działaja, u mnie pół roku prawie zanim zaskoczyłam u mnie pizderinki nie wyjda, ja nawet z paczki spierniczę dobzre , ze teraz mam czajnik elektryczny , bo wczesniej jak raz w tygg. nie spaliłam czajnika to cos nie tak było
mesy a ty wypinaj dupsko i sie nie zastanawiaj, fakt tabsy długo działaja, u mnie pół roku prawie zanim zaskoczyłam u mnie pizderinki nie wyjda, ja nawet z paczki spierniczę dobzre , ze teraz mam czajnik elektryczny , bo wczesniej jak raz w tygg. nie spaliłam czajnika to cos nie tak było
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 1 miesiąc temu #240553 przez Mirella
Z tą koleżanką Emilii to coś nie tak, na jakieś badania by ją trzeba zanim następne dziecko zostanie utopione w Zatoce. Bo na moje oko to jest tak, pierwsza ciąża, różnie bywa, czasem wpadka, instynkt macierzyński jest albo go nie ma, dziecko jest abstrakcją, różne głupoty można gadać, ale mająć trzyletni skarb mówić że chciałoby się poronić to jakieś chore jest.
Ja myślę że jak Lacra tańczącego kota wstawiła to wszystko jasne
Marta, wiesz co jest najfajniejsze w chorobach niemowlęcych? Dzieci o nich nie pamiętają później Majeczka też zapomni a Ty razem z nią
Ja myślę że jak Lacra tańczącego kota wstawiła to wszystko jasne
Marta, wiesz co jest najfajniejsze w chorobach niemowlęcych? Dzieci o nich nie pamiętają później Majeczka też zapomni a Ty razem z nią
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202