BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #240991 przez chłopek
no wiesz ciezko przy moim łobuzie leżeć, wczoraj poszłam z nim wczesnie spać, to rano taki bałagan był że szkok mąż nawet palcem nie ruszył, dobrze że chociaż kanapki do pracy sobie zrobił i mnie nie budził
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #241022 przez gorla
gosiurku wiedziałam, ze jest dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!! superaśnie, to teraz działajta :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A ja spadam na targ i do nomi, jak teraz nie wyjde to już wcale :P :P
13 lata 5 miesiąc temu #241033 przez monka
Delfinek piękny brzusio :)
13 lata 5 miesiąc temu #241042 przez bidol
ViFi :kiss: :kiss: życzę Ci żeby wszystko się ułożyło :kiss: :kiss: dzielna kobietka z Ciebie :kiss: :kiss:

Delfinek - Eash ma rację , super laska z Ciebie. - moim zdanie brzuszek to taki jak z gazety - czytaj idealny :) :)

chłopek - współczuję, mój szkrab już samodzialny jest. A rano nawet jak nie śpi to mnie nie budzi, tylko leży grzecznie i patrzy na mnie :lol: :)

agnesssa - nie martw się. Będzie dobrze jak u dziewczyn. :kiss: :kiss: :kiss:

z drugiej strony podziwiam Waszych facetów. Dzielne i prawdziwe samce z nich :blush: :blush: :)
13 lata 5 miesiąc temu #241085 przez emka
TAKI ZARCIK :)
Józek i Mariolka wylądowali na Marsie, którą to podróż otrzymali w prezencie od linii lotniczych LOT za częste korzystanie z usług tego przewoźnika. Spotkali tam małżeństwo Marsjan i zaczęli rozmawiać na rozmaite tematy. Józek pytał, czy mają giełdę papierów wartościowych, czy używają aptopów oraz jak zarabiają pieniądze. W końcu Mariolka zeszła na temat seksu:
- No, a jak wy "to" robicie?
Marsjanin odpowiedział:
- W zasadzie tak samo, jak wy.
Dyskusja zakończyła się, ale obie pary postanowiły zamienić się partnerami na jedną noc. Mariolka poszła z Marsjaninem do sypialni. Marsjanin rozebrał się i zdumionym oczom Mariolki ukazał się jego penis długości 1,5 cm, grubości 5 mm. Cóż to był za zawód:
- Nie sądzę, aby coś z tego wyszło - powiedziała.
- Dlaczego? - zapytał Marsjanin. - Co się stało?
- Po prostu masz za krótkiego, żeby do mnie sięgnąć.
- Spoko, spoko... Nie ma problemu - odpowiedział i zaczął klepać się otwartą dłonią w czoło. Za każdym klepnięciem jego penis rósł, aż stał się imponująco długi.
- Jest imponujący, ale jednak wciąż zbyt wąski.
- Spoko, spoko... Nie ma problemu - stwierdził Marsjanin i zaczął ciągnąć się za uszy. Za każdym pociągnięciem jego penis stawał się coraz grubszy.
- Ojej! - krzyknęła z zachwytem Mariolka, po czym wskoczyli do łóżka.
Kochali się dziko, z pasją i szaleństwem. Następnego ranka wszyscy wrócili do swoich stałych partnerów i zajęli się swoimi sprawami. Po jakimś czasie Józek nie wytrzymał i pyta Mariolkę:
- Czy było ci z nim dobrze?
- Niechętnie ci to mówię, ale było po prostu rewelacyjnie. A jak tobie było?
- Mnie było okropnie. Zero przyjemności i straszny ból głowy. Całą noc tylko klepała mnie w czoło i ciągnęła za uszy.

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 5 miesiąc temu #241102 przez eash
o matko, ale sie usmialam :lol: no to ja :lol: ahmojego dzisiaj zaczynam okladac po czole, a wy? bu
13 lata 5 miesiąc temu #241103 przez Marta M
Vifi ja pamietam tez mialam takie skrzepy, nie co kazdy okres, ale bardzo czesto, niekoniecznie to bylo poronienie...

delfinku slicznie :):)

eash ja tez mam flaczysko, zeby brzuch wyladnial przydalby sie drugi bejbik, haha ;)

agnessa ja tez dolaczam do trzymajacych kciuki :)
13 lata 5 miesiąc temu #241117 przez chłopek
ja właśnie wstałam poszłam Ksawcia uspac a sama zasnełam :)
13 lata 5 miesiąc temu #241136 przez bidol
:lol: emka - hahahahahahahahahahahahahahahahaha no spróbuje dzisiaj - może zadziała :silly: :lol: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #241140 przez ViFi
Mesy :)
Jaki powód był, że dostałaś Closterbegyt ? Zastrzyk na pękniecie ? Jaki ?
Miałaś monitoring Owulacji??

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 5 miesiąc temu #241154 przez mesy
ViFi tak miałam monitoring cyklu ;) i z tego co się dowiedziałam mam go robionego przy każdej wizycie ;)
Dostałam Closterbegyt ponieważ teraz nie miałam w ogóle owulacji ... Lewy jajnik miałam zapchany jajeczkami ... Zastrzyk mam dostać 1 grudnia jak pójdę na monitoring cyklu ... generalnie miałam iść 2 grudnia ale lekarz powiedział że mam przyjść w 10 dniu cyklu .. Dostanę zastrzyk a jaki to nie wiem pęknie mi pęcherzyk i jajo się wydostanie ;) Ogólnie lekarz mówił że po tym zastrzyku na drugi dzień można płodzić :silly:
Ale nie wiem jeszcze czy się decydujemy na zastrzyk i zaś walka na chybił trafił czy od razu inseminacja... bo mój mi mówi żeby robić inseminacje bo jest większa szansa że się uda i nie będziemy miesiąc do tyłu .. ale też nie jest powiedziane że to zaskoczy za 1 razem więc sama nie wiem mam mieszane uczucia ;)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #241166 przez chłopek
mesy a ile bedzie cie kosztowac zastrzyk? w inseminacji tez chyba nie masz 100% pewnosci ze od razu zaskoczy
13 lata 5 miesiąc temu #241167 przez ann-sunshine
Gosiaku, bardzo się cieszę, że wyniki męża dobre.

Agnesssa, trzymam kciuki za wyniki twojego męża, będzie dobrze, zobaczysz

Delfinku, śliczny brzuszek :)

I tak w ogóle to za wszystkie staraczki bardzo mocno ściskam kciuki i za waszych dzielnych mężczyzn też :)
13 lata 5 miesiąc temu #241169 przez mesy
chłopek zapomniałam zapytać ile :silly: ale z tego co patrzyłam na necie ceny wahają się od 40 zł do 130 zł .... Ale to już chyba zależy jakiej firmy zastrzyk zaleci doktorek ... ;)
Wiesz ani tu ani tu nie mam 100 % pewności ale daje mi do myślenia to że już od stycznia pykamy normalnie i nic ... :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #241173 przez chłopek
ja rozmawiałam z joweg bo ona tez miała miec inseminacje ale lekarz im powiedzial ze lepiej in vitro bo przy inseminacji moze sie nawet 5 razy starac i nic,
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia