- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #241246 przez chłopek
mesy wiesz jak byś nie chciała dzidzi to od razu byś wpadła:) ja to wiem moja sis i brat tak maja dzieci, ja bardzo chciałam i troche sie staralismy. tylko że moja siostra zawsze mówiła ze to przez anty, tyle że ja brałam 3 lata przed tym jak mojego męża poznałam. wiec myśle że organizm zdązył sie oczyscic
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 1 miesiąc temu #241249 przez mesy
Lacra nie wiem nie sądzę że jest ukierunkowany na kasę bo on mi nie mówi że to jedyna szansa tylko dał mi wybór .. a on nie robi tego zabiegu tylko kieruje mnie do kliniki i klinika się już mną odpowiednio zajmuje ale tak czy siak pogadam z tym znajomym mojego taty ... ja wolę obgadać 10 razy to z kimś innym niz podejmować decyzję na hop siup
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #241255 przez bidol
u mnie w szczęśliwym cyklu przed owulacją byłam u ginekolog i ona powiedziała ża jeden jajnik jest ok a w drugim mnustwo jajeczek, powiedziała że z tego drugiego prędzej będzie owulacja bo ten drugi jakiś podejżany. \i na szczęście udało się. Głowa go góry mesy
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
13 lata 1 miesiąc temu #241256 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Wiecie co jak lezałam kiedyś na ginekologii w K-wie dziewczyna mi powiedziała jak nie masz to nie masz jak masz to masz chodziło o kase...to było 8 lat do tyłu ona miała robiona szczepionke z krwi eM i podawana bo organizm zabijał nasienie.
Ze śląska nie daleko chyba do Krakowa?
Mogę Ci polecić mojego obecnego lekarza jak chcesz mało który lekarz podejmuje leczenie immunologiczne...
Sama nie wiem co bedzie ze mna jaka diagnoza. Byłam zrobił wywiad pokazałam mu dotychczasowe badania on je przeanalizował i powiedział ze potrzebuje jeszcze inne i wypisał i meza takze.
Jak pani zrobi to zapraszam ale mówił że bedzie mnie to kosztowało i poszło 1800zł=mam madzieje ze warto.
Wiecie co było dla mnie miłe w gabinecie cała ściana ze zdjeciami dzieci które przyszły dzięki niemu na świat... nawet jak osoby starały się 8-10 lat. Nawet Bliżniaki
Ze śląska nie daleko chyba do Krakowa?
Mogę Ci polecić mojego obecnego lekarza jak chcesz mało który lekarz podejmuje leczenie immunologiczne...
Sama nie wiem co bedzie ze mna jaka diagnoza. Byłam zrobił wywiad pokazałam mu dotychczasowe badania on je przeanalizował i powiedział ze potrzebuje jeszcze inne i wypisał i meza takze.
Jak pani zrobi to zapraszam ale mówił że bedzie mnie to kosztowało i poszło 1800zł=mam madzieje ze warto.
Wiecie co było dla mnie miłe w gabinecie cała ściana ze zdjeciami dzieci które przyszły dzięki niemu na świat... nawet jak osoby starały się 8-10 lat. Nawet Bliżniaki
ViFi
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 1 miesiąc temu #241279 przez agnesssa
Dzięki dziewczyny, za trzymanie kciuków
Właśnie do mnie M zadzwonił, że już wyszedł z kliniki i że wyniki może będą dzisiaj po południu, ale na pewno będą jutro... tylko mnie zmartwił bo powiedział, że jakoś mało tego wyszło Sory że tak o tym piszę, ale zaczęłam się zastanawiać czy będą mogli wykonac badanie, i czy to nie jest przyczyną naszych niepowodzeń... Ja cię kręcę chyba zwariuje zaraz
Właśnie do mnie M zadzwonił, że już wyszedł z kliniki i że wyniki może będą dzisiaj po południu, ale na pewno będą jutro... tylko mnie zmartwił bo powiedział, że jakoś mało tego wyszło Sory że tak o tym piszę, ale zaczęłam się zastanawiać czy będą mogli wykonac badanie, i czy to nie jest przyczyną naszych niepowodzeń... Ja cię kręcę chyba zwariuje zaraz
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Emilia_m
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 miesiąc temu #241283 przez Emilia_m
Jak masz mielone, warzywka to możesz np. zrobić garnek chłopski. Ja robię tak że smażę mielone, dodaje cebulkę, to co mam w lodówce - pieczarki, kukurydzę, paprykę - na koniec ziemiaczki w drobną kostkę. Zalewam pomysłem na garnek chłopski albo zwykłym sosem pomidorowym i jest super szybkie danie.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #241286 przez Lacrijka
Emilia_m napisał:
Ej, bingo !!! mam nawet ten pomysł z Winiar, kupiłam na próbe kiedys... Dzieki Emilia
Jak masz mielone, warzywka to możesz np. zrobić garnek chłopski. Ja robię tak że smażę mielone, dodaje cebulkę, to co mam w lodówce - pieczarki, kukurydzę, paprykę - na koniec ziemiaczki w drobną kostkę. Zalewam pomysłem na garnek chłopski albo zwykłym sosem pomidorowym i jest super szybkie danie.
Ej, bingo !!! mam nawet ten pomysł z Winiar, kupiłam na próbe kiedys... Dzieki Emilia
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
13 lata 1 miesiąc temu #241288 przez ViFi
ViFi
Ja mieszkam ok 50 km od K-wa i ok 30-40km od k-c.
ViFi
- Emilia_m
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0