BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 1 miesiąc temu #241246 przez chłopek
mesy wiesz jak byś nie chciała dzidzi to od razu byś wpadła:) ja to wiem moja sis i brat tak maja dzieci, ja bardzo chciałam i troche sie staralismy. tylko że moja siostra zawsze mówiła ze to przez anty, tyle że ja brałam 3 lata przed tym jak mojego męża poznałam. wiec myśle że organizm zdązył sie oczyscic
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #241249 przez mesy
Lacra nie wiem nie sądzę że jest ukierunkowany na kasę bo on mi nie mówi że to jedyna szansa tylko dał mi wybór .. a on nie robi tego zabiegu tylko kieruje mnie do kliniki i klinika się już mną odpowiednio zajmuje ale tak czy siak pogadam z tym znajomym mojego taty ... ja wolę obgadać 10 razy to z kimś innym niz podejmować decyzję na hop siup :silly: :silly: :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #241252 przez chłopek
Lacra a ty z jakiego miasta jestes?
13 lata 1 miesiąc temu #241255 przez bidol
u mnie w szczęśliwym cyklu przed owulacją byłam u ginekolog i ona powiedziała ża jeden jajnik jest ok a w drugim mnustwo jajeczek, powiedziała że z tego drugiego prędzej będzie owulacja bo ten drugi jakiś podejżany. \i na szczęście udało się. Głowa go góry mesy :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #241256 przez ViFi
Wiecie co jak lezałam kiedyś na ginekologii w K-wie dziewczyna mi powiedziała jak nie masz to nie masz jak masz to masz chodziło o kase...to było 8 lat do tyłu ona miała robiona szczepionke z krwi eM i podawana bo organizm zabijał nasienie.

Ze śląska nie daleko chyba do Krakowa?
Mogę Ci polecić mojego obecnego lekarza jak chcesz mało który lekarz podejmuje leczenie immunologiczne... :)
Sama nie wiem co bedzie ze mna jaka diagnoza. Byłam zrobił wywiad pokazałam mu dotychczasowe badania on je przeanalizował i powiedział ze potrzebuje jeszcze inne i wypisał i meza takze.
Jak pani zrobi to zapraszam ale mówił że bedzie mnie to kosztowało i poszło 1800zł=mam madzieje ze warto.

Wiecie co było dla mnie miłe w gabinecie cała ściana ze zdjeciami dzieci które przyszły dzięki niemu na świat... nawet jak osoby starały się 8-10 lat. Nawet Bliżniaki :)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 1 miesiąc temu #241271 przez mesy
ViFi no z jakieś 80/100 km do Krakowa mam ;) ;) Dzięki ale trochę daleko żebym mogła sobie pozwolić raz w miesiącu na wizytę ;)
13 lata 1 miesiąc temu #241276 przez Lacrijka
Dajcie pomysla na obiad z mięsa mielonego, pieczarków, papryki itd Nie wiem co tam jeszcze mam w lodówce hihihi Poza spagetti i zapiekanka bo to juz raczej emusiowi mojemu kochanemu bokiem wychodzi :) :) :) Z góry dziękuje :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #241278 przez mesy
Lacra możesz zrobić mielone z jajkiem w środku :silly: :silly: :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #241279 przez agnesssa
Dzięki dziewczyny, za trzymanie kciuków :kiss: :kiss: :kiss:

Właśnie do mnie M zadzwonił, że już wyszedł z kliniki i że wyniki może będą dzisiaj po południu, ale na pewno będą jutro... tylko mnie zmartwił bo powiedział, że jakoś mało tego wyszło :dry: Sory że tak o tym piszę, ale zaczęłam się zastanawiać czy będą mogli wykonac badanie, i czy to nie jest przyczyną naszych niepowodzeń... Ja cię kręcę chyba zwariuje zaraz :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 1 miesiąc temu #241280 przez mesy
agnesssa ale co on stwierdził że tego mało czy pielegniarka mu tak powiedziała ? A w ogóle nie liczy się ilość tylko jakość ;) ;) ;)
13 lata 1 miesiąc temu #241283 przez Emilia_m
Jak masz mielone, warzywka to możesz np. zrobić garnek chłopski. Ja robię tak że smażę mielone, dodaje cebulkę, to co mam w lodówce - pieczarki, kukurydzę, paprykę - na koniec ziemiaczki w drobną kostkę. Zalewam pomysłem na garnek chłopski albo zwykłym sosem pomidorowym i jest super szybkie danie.
13 lata 1 miesiąc temu #241284 przez Lacrijka
Mi tez sie wydawalo ze malo oddalismy.. Ale było ok, to sie tak wydaje bo te pojemniki sa szerokie i ledwo co na dnie jest.. Nie panikuj na zapas :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #241286 przez Lacrijka
Emilia_m napisał:

Jak masz mielone, warzywka to możesz np. zrobić garnek chłopski. Ja robię tak że smażę mielone, dodaje cebulkę, to co mam w lodówce - pieczarki, kukurydzę, paprykę - na koniec ziemiaczki w drobną kostkę. Zalewam pomysłem na garnek chłopski albo zwykłym sosem pomidorowym i jest super szybkie danie.

Ej, bingo !!! mam nawet ten pomysł z Winiar, kupiłam na próbe kiedys... Dzieki Emilia :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #241288 przez ViFi
Ja mieszkam ok 50 km od K-wa i ok 30-40km od k-c.

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 1 miesiąc temu #241291 przez Emilia_m
Lacrijka nie ma problemu. Dla mnie garnek to tak na "czyszczenie" lodówki. Zawsze robię na głębszej patelni to i mniej zmywania :blink:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia