- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Emilia_m
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #242017 przez Emilia_m
Dziewczyny, fajnie jest poczytać o waszych brzuszkach Mam nadzieję, że się doczekam, choć wczoraj mój M wrócił z pracy w złym humorze, bardzo złym humorze. I niestety wyładował to na mnie. Wróciłam od lekarza, który zaproponował mi używanie mikroskopu owulacyjnego, podobno dzięki niemu widać kiedy ma sie owulację i łatwiej zajść w ciążę. Rozmawiałam z dziewyczyną, która rok się starała i zaskoczyli dopiero z tym mokroskopem. Źle liczyli owulację. Bez monitoringu, zastrzyków itp. Może warto spróbować? Dodatkowo mam nauczyć się korzystać z testów owulacyjnych na mocz.
Może macie z tym doświadczenia?
A odnośnie brzuszków. Mówiłam wam o mojej znajomej - mamusia 3 letniego słoneczka i w ciąży z kolejnym. Narzeka na wszystko, a to jej brzuch przeszkadza, a źle się w aucie siedzi itp. Wyszystko jej się nie podoba, każdy coś za nią robi, wszyscy usługują i tak jak pisałam od 1 tyg ciąży jest na zwolnieniu lekarskim (wypisane prywatnie). Nie mogę jej zrozumieć. Zamiast się cieszyć i korzystać ciągle "jęczy" i narzeka. Może jej nie rozumiem, bo nie wiem jak to jest. Choć sąsiadka jest w 7 miesiącu i robi wszystko. Lata po zakupy, prowadzi swoje "domowe przedszkole", ciągle uśmiechnięta.
Może macie z tym doświadczenia?
A odnośnie brzuszków. Mówiłam wam o mojej znajomej - mamusia 3 letniego słoneczka i w ciąży z kolejnym. Narzeka na wszystko, a to jej brzuch przeszkadza, a źle się w aucie siedzi itp. Wyszystko jej się nie podoba, każdy coś za nią robi, wszyscy usługują i tak jak pisałam od 1 tyg ciąży jest na zwolnieniu lekarskim (wypisane prywatnie). Nie mogę jej zrozumieć. Zamiast się cieszyć i korzystać ciągle "jęczy" i narzeka. Może jej nie rozumiem, bo nie wiem jak to jest. Choć sąsiadka jest w 7 miesiącu i robi wszystko. Lata po zakupy, prowadzi swoje "domowe przedszkole", ciągle uśmiechnięta.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 1 miesiąc temu #242030 przez gosiak
Emilia testy owu dużo tu dziewczyn używa/używało najlepiej kupić pożądne testy w aptece niż na allegro po 1zł bo One owulacje bardzo często lubią pokazywać przez cały cykl albo od owu do końca cyklu, zależy na co się trafi więc jak się decydujesz na zabawę z testami to zainwestuj w te droższe ale na pewno lepsze, nie jednej tu dziewczynie pomogły
ja się chyba też od następnego cyklu pobawię z testami owu;)
ja się chyba też od następnego cyklu pobawię z testami owu;)
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 1 miesiąc temu #242037 przez agnesssa
Chłopek Eash ja też nie twierdzę że ciąża to choroba, ale Chłopek jest na antybiotyku więc nawet jak by nie była w ciąży to bym ją opitoliła, że ma leżeć
Po za tym wydaje mi się, że każda dziewczyna, która miała zagrożoną ciąże (bo nie tylko, te które poroniły) będą dmuchać i chuchać... Ja pewnie będę w tym gronie, bo już się obawiam, że po przejściach jakie miałam, każda wizyta u gin na kontroli będzie dla mnie traumą Ale nie oznacza to, że będę narzekać, bo to absolunie nie o to chodzi.... ile bym dała, żeby już taki piękny brzusio mi "poprzyszkadzał"
Dzięki dziewczyny za kciuki
A po wyniki jedziemy dzisiaj Z tego co widzę, ja się bardziej denerwuje niż mój M. ale to dobrze, bo jego spokój działa na mnie kojąco Dam znać
Po za tym wydaje mi się, że każda dziewczyna, która miała zagrożoną ciąże (bo nie tylko, te które poroniły) będą dmuchać i chuchać... Ja pewnie będę w tym gronie, bo już się obawiam, że po przejściach jakie miałam, każda wizyta u gin na kontroli będzie dla mnie traumą Ale nie oznacza to, że będę narzekać, bo to absolunie nie o to chodzi.... ile bym dała, żeby już taki piękny brzusio mi "poprzyszkadzał"
Dzięki dziewczyny za kciuki
A po wyniki jedziemy dzisiaj Z tego co widzę, ja się bardziej denerwuje niż mój M. ale to dobrze, bo jego spokój działa na mnie kojąco Dam znać
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242080 przez gorla
Emka ja i Ajłonka tez z Tczewa jesteśmy a agnessa z Pruszcza i ma bliziutko. A córcia masz śliczniutką
agnessa moja mama 18 lat pracowała w Pruszczu trzymam kciukory za wynki
A pizderinki wyszły, większość zjadł małż, a dzis rano robiłam mu zapiekanki jeszcze
mesy niechcesz sie zdecydować na zastrzyk??? drożność jajowodów yhhh
agnessa moja mama 18 lat pracowała w Pruszczu trzymam kciukory za wynki
A pizderinki wyszły, większość zjadł małż, a dzis rano robiłam mu zapiekanki jeszcze
mesy niechcesz sie zdecydować na zastrzyk??? drożność jajowodów yhhh
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gorla.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #242085 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
zdjecie troche nieaktualne, bo sprzed roku, a ja dzis w pracy a tu na kompie mam tylko takie
dziekuję za komplementa A ona to taka sezonowa blondyna, zdjecie było robione latem
gorla no to koniecznie trza będzie cos wymyslić :)Ja pracuje w Tczewie, a mieszkam na obrzeżach ale bliziutko Dziś włąsnie w pracy do 14.
dziekuję za komplementa A ona to taka sezonowa blondyna, zdjecie było robione latem
gorla no to koniecznie trza będzie cos wymyslić :)Ja pracuje w Tczewie, a mieszkam na obrzeżach ale bliziutko Dziś włąsnie w pracy do 14.
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #242086 przez ajłona
Agnesska to daj znać zaraz jak wrócisz!!!!! Zaciskamy moccnnoooo!!!!!!!
Emka Ty mi tu termin jakiś podaj bo ja chcem Twoją ślicznotę małą osobiście poznać i Gorlową także ;)i Agnnsskę oczywiście bieremy ze sobą.
Achaaaa zapomniałam Wam napisać przecież...wczoraj u gina byłam i wszystko supcio. UFFFFFFF i nowinkę mam - Mirrelcia słuchaj! - Franciszek może okazać się Franczeską - jeszcze nic pewnego. Bejbiczek ma się świetnie a mmunię ajłonkę uśmiech nie opuszcza
pozdro
Emka Ty mi tu termin jakiś podaj bo ja chcem Twoją ślicznotę małą osobiście poznać i Gorlową także ;)i Agnnsskę oczywiście bieremy ze sobą.
Achaaaa zapomniałam Wam napisać przecież...wczoraj u gina byłam i wszystko supcio. UFFFFFFF i nowinkę mam - Mirrelcia słuchaj! - Franciszek może okazać się Franczeską - jeszcze nic pewnego. Bejbiczek ma się świetnie a mmunię ajłonkę uśmiech nie opuszcza
pozdro
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242089 przez gorla
emka no ja teraz tez lekko zza Tczewa, ale jestem tam codziennie, Oliwka chodzi tam do przedszkola i do szkoły tez pójdzie w tczewie. Ja osobiście mam wielką nadzieje, ze się przeprowadzimy do miasta bo cierpie katusze na tej wiosce ze smoczycą(czyt. teściowa) na parterze A gdzie pracujesz?? ja zanim się przeprowadziłam na wieś to w strefie ekonomicznej na Rokitkach, a potem to róznie
Ajłonka zapodaj termina a ja sie dostosuję. Jestem codziennie od 8 do 14 i siedze u mamy w domu, Oliwka w przedszkolu. W weekendy też pasuje ino w niedziele po południu kurs pływania Oliwii to jednak dziewczynka?? a do którego gina chodzisz?
Ale się właśnie obżarłam fasola po bretońsku i ciepła bułeczka
Ajłonka zapodaj termina a ja sie dostosuję. Jestem codziennie od 8 do 14 i siedze u mamy w domu, Oliwka w przedszkolu. W weekendy też pasuje ino w niedziele po południu kurs pływania Oliwii to jednak dziewczynka?? a do którego gina chodzisz?
Ale się właśnie obżarłam fasola po bretońsku i ciepła bułeczka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gorla.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #242096 przez ajłona
Gorluś to zgadamy się z Emką i Agnesską i jakieś spotkanko niebawem
A ja jeżdże do pruszcza gd. do sono expert, przyjmuje tam gość, który pracuje w szpitalu wojewódzkim w gdańsku - Maciej Pankau. lepiej trafić nie mogłam. naprawdę super gość!!!!
zerknij sobie
www.sonoexpert.pl/
A ja jeżdże do pruszcza gd. do sono expert, przyjmuje tam gość, który pracuje w szpitalu wojewódzkim w gdańsku - Maciej Pankau. lepiej trafić nie mogłam. naprawdę super gość!!!!
zerknij sobie
www.sonoexpert.pl/
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242122 przez gosiak
agnessa dała byś rade to powiększyć bo kiepsko widać mi się wszystko rozmazuje
albo spoko sobie zapisałam na dysku i zooma sobie zrobię
wydaje mi się że nie jest źle, pare punktów troszkę odbiega od norm ale nie jest chyba źle
albo spoko sobie zapisałam na dysku i zooma sobie zrobię
wydaje mi się że nie jest źle, pare punktów troszkę odbiega od norm ale nie jest chyba źle
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gosiak.