BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #247059 przez gorla
Emka ja już byłam w ciy a nie wiedział i wyżłopałam jedno piwko i mi szumiało B) B) B) B) B) przestałm wierzyc sie uda i powiedziałm, ze pierdziele nie będe pół miesiąca pościć bez celu i oooo masz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lacra jak amsz czas to wbijamy sie w grudniu do Emki, chyba, ze sie wprosimy na tą domówkę :S :S :S karkóweczka gyrosik :S :S dużo nei zjemy , obiecuję :lol:

gosiurku fajne suwaczki takie świąteczne z lekka :lol: :lol:

mesy nie jedz tyle tych orzechów bo ci wkońcu skorupka na plecach wyrośnie :silly: :silly: :silly: :silly: ja jem migdały od dawna bo lubię garstke dziennie choc nie zawsze bo zapominam czasem
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #247060 przez emka
monka ja ostatnio 7 dni plamiłam przed @, poszłam do ginka no i stwierdził ze tak czasem jest, a też już test zrobiłam. Dzis byłam zbadać progesteron, bo dziewczyny mówiły ze te plamienia moga być objawem niedomogi lutealnej, czyli zbyt nieskiego progesteronu. W poniedziałek mam wyniki to sie dowiem.

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 4 miesiąc temu #247064 przez monka
Ja jestem pewna, że najpóźniej jutro przyjdzie @. Ale mam postanowienie na przyszły cykl, że będę stawiać krzyże co drugi dzień :lol: i albo się uda albo nie. No po drodze mam jeszcze wizytę u gina i zobaczymy co on mi powie.
13 lata 4 miesiąc temu #247065 przez emka
gorla no zapraszam ale andrzejki nie u mnie tylko u sąsiadów :) ja tylko gyrosa robie zeby z pustymi łapami nie isć, będzie lanie wosku więc, moze mi dzidziusia wywróżą :)

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #247066 przez gorla
agnessa mam to samo z " chłopakami" i po nogach tyż leci B) B) B) B) zwykle krzyzujemy wieczorem , małż wstaje po i bez gatki wraca z chusteczkami dla mnie wtedy ja ide do łazienki , bo leci :lol: :lol: :lol: :lol: buhaha to opisałam cały rytuał po :lol: :lol: :lol:

Inso krzyżuj krowy co wprawy nabierzesz i u mnie pracę znajdziesz :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Emka to zostaje mam po świętach,Ajłona też pewnie ma wolne weekendy, bo wtedy nie ma zjazdów chyba :silly:

Kurna łeb mnie ćmi zaraz szlak mnie trafi :ohmy: :ohmy: wczoraj miałam akcje z małżem o ogórki. Było powiedziane że ostatni co je ogórka przynosi z piwnicy nowy słoik :silly: zjadłam i oczywiście nie przyniosłam, małż sie umył i se sztulkę ze smalcem zrobił a tu nie ma ogórasa B) B) B) mała wymiana zdań coś wczoraj miał zły dzień , pewne za kafelki i brodzik , bo sporo kasiory musiał z sakiewki wytrzepac :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #247068 przez Insomnia
Gorla u nas ten sam rytuał tylko jeszcze picie mi przynosi :lol: :lol: :kiss: A ile bym u Ciebie zarobiła? To może rzucę robotę i się przeniosę nad morze tak? :woohoo:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 miesiąc temu #247074 przez gorla
Inso tak nad Wisłę konkretnie :silly: w sprawach zawodowych to cie musze z moim mażłem skontaktować on tu jest szefem, ja ino prezesem :lol: :lol: ale możem sie dogadać ino z zakwaterowaniem to nie wiem .. starczy ci łózko ze słomy, ogrzewanie naturalne- krowy ciepło chuchają :side: :side: :side: :side: :side:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #247076 przez monka
Insomnia no to chyba wszystkie mamy podobnie :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #247077 przez mesy
Haha widzę że też nie tylko u mnie ten sam rytuał :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #247080 przez monka
Nie ma tak jak w filmach :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #247081 przez gorla
A ja jeszcze po czyatm książkę na głos i małż słucha :lol: :lol: :lol: buhaha teraz mam takei romansidło, ze małz po pół strony krzyczał " Dość!!! wystarczy tego diabelstwa" :woohoo: :woohoo: :woohoo: no tak pewnie nie macie :P :P :P :P :P
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #247082 przez Insomnia
Gorla namiot z Małżem (moim) weźmiemy i sie dogadamy... Ino miskę ciepłej strawy bym potrzebowała:)
Monka Mesy a jak byśmy tak my raz po picie i chusteczki poleciały to by im kopary opadły :lol: :lol: Ale ja za leniwa jestem :silly:
No Gorla tak to nie mamy :lol: Bo my po to fajki jaramy :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 miesiąc temu #247085 przez emka
ej a ja tam zaraz śpie... :P

13 lata 4 miesiąc temu #247086 przez Marta M
Dziekujemy :)

A Wiktorek jak najbardziej mi na ziecia odpowiada :D:D:D:D:D
13 lata 4 miesiąc temu #247088 przez mesy
Insomnia ta już ja bym poleciała pfffffffffffffffffff :lol: :lol: :lol: :lol: picie to spoko bo mamy przy łóżku stoliczek to nikt latać nie musi aha gorzej z chusteczkami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia